6 6
Eddie

Sve o: Elektricni podizaci stakala Golf 3

Recommended Posts

Prodajem ove podizače koje nisam nikad ni ugradio i imam upit jel oni odgovaraju za aute sa 5 vrata ili sa 3 ili oboje?

Koliko se sječam trebali bi odgovarati i za 3 i 5 vrata?

trebalo bi pasat, neki dan sam prodo svoje od modela s 3 vrata covjeku koji ima model s 5 vrata

Prodajem ove podizače koje nisam nikad ni ugradio i imam upit jel oni odgovaraju za aute sa 5 vrata ili sa 3 ili oboje?

Koliko se sječam trebali bi odgovarati i za 3 i 5 vrata?

sve to paše,ja sam uspio takve svoje spojiti uz dosta muke, gdje si ti svoje nabavio?

Pašu sa 3 na 5 vrata, ali ne možeš stavljat ljevi na desni i obrnuto.

Da se mene pita ja bi svoje bacio van i stavio na "žgance" one kurble.:)

jucer mi se pri dizanju i spustanju stakla culo nesto uzasno u vratima kao da drobi...

danas sam skinuo komplet mehanizam sa sajlama i motorom kupio drugi i zamjenio medjutim 2 sata sam mucio muku sa pozicioniranjem stakla, to jest ako nastimam da glatko ide gore onda nije ustiman cosak i dodje do kraja gore i vrati se do pola dole ako ustimam da je na oko ok pozicioniran i dodje do kraja onda bocna ivica stvara otpor i tesko se dize osjetno se pati :mellow:

na koji nacin da ga pozicioniram ?

jucer mi se pri dizanju i spustanju stakla culo nesto uzasno u vratima kao da drobi...

danas sam skinuo komplet mehanizam sa sajlama i motorom kupio drugi i zamjenio medjutim 2 sata sam mucio muku sa pozicioniranjem stakla, to jest ako nastimam da glatko ide gore onda nije ustiman cosak i dodje do kraja gore i vrati se do pola dole ako ustimam da je na oko ok pozicioniran i dodje do kraja onda bocna ivica stvara otpor i tesko se dize osjetno se pati :mellow:

na koji nacin da ga pozicioniram ?

digni podizac do 3-4 cm do vrha prozora,pogledaj gdje nije ravno,i po potrebi došteluj.Lakse ce ti biti da ti netko pomogne dok ti dizes,spustas.

Podigni staklo koliko maksimalno možeš i kroz one rupe u vratima onda dotegni.

Na jednom nosaču dotegni do kraja, a na drugom ostavi malo labavije.

Ja sam slom živaca dobio sa tim podizačima:)

Podigni staklo koliko maksimalno možeš i kroz one rupe u vratima onda dotegni.

Na jednom nosaču dotegni do kraja, a na drugom ostavi malo labavije.

Ja sam slom živaca dobio sa tim podizačima:)

hehe znam kako ti je druze i ja sam neki dan par sati pokusavao i sad radi al nije to to, moram jedan dan ponovo sve rastavit i kako treba ustimat.

ja sam se isto patio s tim i na kraju sam ipak zatvorio prozor do kraja i onda dotegnuo kroz one rupice u limu na vratima i tako je najbolje...malo ide teze negdje kad dodje do sredine ali je ipak bolje od svih prijasnjih pokusaja ustelavanja

ja sam mislio otegnut serafe drzaca stakla tako da moze setat staklo po njima i dici ga do kraja to jest zatvoriti i tako je onda perfekt centrirano ali onda nemozes dohvatit serafe da ih stegnem, pa sam mislio zavuc mali kljuc kao odozdo i dotegnut al nemam takav kljuc moralo bi se nesto improvizirat i napatiti...

pa to sam i mislio da tako napravis...pa jel nema onih rupica kroz koje mozes dotegnuti staklo kad ga zatvoris

kad ga do kraja podignes onda nema rupica a kad spustim staklo za mozda 3-4cm onda imaju

onda ga digni do kraja nek se namjesti i tad ga stisni rukama prema dolje da se ne pomakne u nosacima a nek ti netko lagano spusta staklo dok ti tako drzis ta 3-4 cm da ga zategnes....kuzis? Neznam kako da ti bolje objasnim sta mislim

Mene je to staklo izludilo..pokusa san sve sta ste ode navelí sve dok nisan pribacia

originalne drzace stakla na nove sajle i zatvoria prozor koliko san god moga

i dotegao stakla na te spomenute rupice..nakon toga san one kanale na vratima

kroz koje ide staklo postrcao silikon sprejem(ili tekucom masti) i prozor funkcionira odlicno..

Nema nikakvog otpora,lijepo se i zatvara i otvara a jos je i brzi nego drugi sa originalnom sajlom ;-)

e vidis ja sam kupio 2 puta zamjenski podizac i u roku tjedan dana mi pukle sajle....i onda sam uzeo polovan pitaj boga koliko je bio star ali evo vec 3-4 godine radi bez greske....malo nesto krci al uredno dize i spusta prozor

ajme meni ti podizaci stakala na trojkama su za k.... stalno imam muke s tim, od vozaca staklo nekada ide lijepo gore i dolje, ima onaj mod da jednom stisnes i ono samo ide do kraja, taj mod nekad radi kako treba a nekad zeza moram stiskat nekoliko puta dolje da bi mi se spustilo, onda od suvozaca staklo radi dobro ali kada ga spustim od pola na nize nesto kao da preskoci, malo lupi i nastavi dalje normalno, zadnje desno na prekidacu koji se nalazi na armaturi nekada radi nekad ne, jedino zadnje lijevo staklo radi kako treba a nikada ga ne koristim :D ja bih rekao da me u ovim slucajevima osim u suvozacevima vratima zafrkavaju prekidaci ali opet nznm dali je moguce da su zice negdje u prekidu ili nesto? znam da je mozda malo OT ali da ne otvaram novu temu :) thx ;)

zice ti mogu biti u prekidu u onim gumama sto idu iz stupova u vrata...provjeri si to

budem jer me pocelo to iritirat, a sto mislis dali je ovo krckanje u suvozacevim vratima naznaka da bi moglo nesto grunut uskoro? :D ja bih skinio oplatu s vrata i podmazao malo kada bih znao da je problem u tome ali mi je zao trgat onu originalnu foliju s vrata da ne napravim nista :S

budem jer me pocelo to iritirat, a sto mislis dali je ovo krckanje u suvozacevim vratima naznaka da bi moglo nesto grunut uskoro? :D ja bih skinio oplatu s vrata i podmazao malo kada bih znao da je problem u tome ali mi je zao trgat onu originalnu foliju s vrata da ne napravim nista :S

meni to vec dugo tako drobi nesto unutracca 2 godine, nekad da nekad ne...i probao sam podmazivati sajlu ali i dalje drobi a radi....nemam pojma ali vise necu dirati dok ne puke sajla ili nesto drugo

I ja sam se s tim patio sat vremena dok sam ga dobio da se spušta i diže bez opterećenja...ma baš pipljiv posao.

Jedno blic pitanje: pašu li podizači od Golfa 5 vrata na Golfa 3 vrata?

Kupio sam el. podizače noviji tip sa đekom na motorićima i sve je originalno ali kad sve spojim ne radi. Skužio sam da ne dobivam struju na prekidač od dizanja i spuštanja, neznam dali mora bit stalna struja.

Molio bi nekog da mi objasni kako se to spaja.

6 6