marrac 0 Posted April 16, 2013 Imam jedno pitanje....nisam nigdje nasao,a kod sogora na passatu 3b su zablokirala jedna straznja vrata.Onaj mali pipak se uopce ne podigne kada se otkljuca auto,a kada ga povucem silom ne mogu ga drzati jer ga vuce dolje.Ali i kada je na silu izvucen nece da se otvore.Zna li netko kako to rijesiti sa sto manje stete po tapecirungu,i kako se skida na njemu taj tapecirung? Vidio sam da dolje ispod ima jedan saraf,ali dali ima jos negdje ili su samo kopce ostalo... Share this post Link to post Share on other sites
tomica88 0 Posted April 16, 2013 kad ga izvučeš na silu probaj ga zadržati vani i onda otključati/zaključati vrata, tak je meni na bori bilo... Share this post Link to post Share on other sites
Freak100 1 Posted April 16, 2013 Samo ti je taj jedan vijak dole ostalo su sa strane kopče, probaj skinuti klemu s akumulatora pa je vratiti možda ih tako uspiješ otvoriti (ako si sretan čovjek) ali odmah da ti kažem to ti je do struje. Ako ih uspiješ otvoriti odmah pogledaj žice sto se nalaze u gumi koja spaja vrata sa štokom, tu zna oksidirati spoj štekera ili pući žica, spojiš prob lampu na jednu stranu štekera (u štoku) i na drugu stranu (kod vrata) i stisneš otključaj/zakljucaj jednostavno na jednoj žici (vodu) ti mora zabljesnuti prob lampa, ako je tako onda znas da je na žicama od vrata ili jos gore motoric. Eto pitaj ako te jos sta zanima. Share this post Link to post Share on other sites
marrac 0 Posted April 16, 2013 kad ga izvučeš na silu probaj ga zadržati vani i onda otključati/zaključati vrata, tak je meni na bori bilo... Probao sam drzati ali nista....cak zna biti kad pokusam iznutra otvoriti kako povlacim rucicu izlazi taj pipak,a kad pustim vrati se unutra...vidjeti cu sutra ako stignem nesta rijesiti... Share this post Link to post Share on other sites
tomica88 0 Posted April 17, 2013 da, da to je normalno da kad povučeš ručicu da on izlazi...ja sam ga omotao i držao sa kliještima Share this post Link to post Share on other sites
wildD 1 Posted April 17, 2013 pazi, imaš i 2 vijka ispod poklopca ručke za zatvaranje vrata Share this post Link to post Share on other sites
marrac 0 Posted April 21, 2013 (edited) Rastavio sam bravu,motoric ocistio i jucer je radio pa danas opet zaglavio.Jedino mi nije jasno da jucer kad smo naredili motoric nije palio ono svijetlo naprijed na krovu,a danas kad je opet zaglavio svijetlo pali..... Edited April 21, 2013 by marrac Share this post Link to post Share on other sites