0
Markan

passat 3bg maf sensor ???

Recommended Posts

Ovako , neki dan osjetim da mi auto ne vuče i jako crno dimi dok ga ne počne turbina punit, pregledao crijeva ispravna turbina puni, normalno , sumnja naravo pada , na sensor protoka zraka , kad iskopčam sensor , auto sasvim normalno radi u safe modu , e sad nastaje pravi problem, odem na autootpad, stavim jedan maf sensor, isto ne ide dimi, stavim drugi isto ?'

Ok pa i ti sensori su stari desetak godina moguče da su i oni neispravni ??

Sad me zanima možda je sensor ispravan, možda nešto drugo je riknulo , neki drugi sensor ako postoji jer na safe modu ponavljam auto ne dimi i dobro vuče ??

meni je riknuo n75 ventil i bacao u safe mode cesto ali nije dima bilo ni nista, samo kad ga stisnem iskljuci.

pronadi temu od nedavno smo ja i mrki pricali o tome, rekao je da se taj maf da prepakovati i rijesiti za nekih 200-300 kuna novo da se ne kupuje komplet pa to stavis i miran si.

ma ventil je ispravan , a u safe modu je zato što sam isključio maf sensor ???

auto kad je i uključen maf sensor i kad je u turbu normalno vuče , ako ventil rikne bar sam tako čuo auto ti ne ide preko 120 '??

ma ventil je ispravan , a u safe modu je zato što sam isključio maf sensor ???

auto kad je i uključen maf sensor i kad je u turbu normalno vuče , ako ventil rikne bar sam tako čuo auto ti ne ide preko 120 '??

ma mene zanima osim maf sensora turbine , ventila , crijeva, jel ima još nešto da može zezat ??

Cpu možda '??

maf senzor 10.g nije nizašta

jer

senzor ima svoj radni vijek i kad prođe, bacaj jer nevalja

krivo pokazuje, šteka, ili uopče ne radi je je prespor da reagira

ako te zanima ovaj tvoj maf kakav je i kako turbo puni, navrati do mene pa čemo to preslušati sa vcds

:)

0