Markan 0 Posted April 25, 2013 Ovako , neki dan osjetim da mi auto ne vuče i jako crno dimi dok ga ne počne turbina punit, pregledao crijeva ispravna turbina puni, normalno , sumnja naravo pada , na sensor protoka zraka , kad iskopčam sensor , auto sasvim normalno radi u safe modu , e sad nastaje pravi problem, odem na autootpad, stavim jedan maf sensor, isto ne ide dimi, stavim drugi isto ?' Ok pa i ti sensori su stari desetak godina moguče da su i oni neispravni ?? Sad me zanima možda je sensor ispravan, možda nešto drugo je riknulo , neki drugi sensor ako postoji jer na safe modu ponavljam auto ne dimi i dobro vuče ?? Share this post Link to post Share on other sites
type-r 0 Posted April 25, 2013 meni je riknuo n75 ventil i bacao u safe mode cesto ali nije dima bilo ni nista, samo kad ga stisnem iskljuci. pronadi temu od nedavno smo ja i mrki pricali o tome, rekao je da se taj maf da prepakovati i rijesiti za nekih 200-300 kuna novo da se ne kupuje komplet pa to stavis i miran si. Share this post Link to post Share on other sites
Markan 0 Posted April 25, 2013 ma ventil je ispravan , a u safe modu je zato što sam isključio maf sensor ??? auto kad je i uključen maf sensor i kad je u turbu normalno vuče , ako ventil rikne bar sam tako čuo auto ti ne ide preko 120 '?? Share this post Link to post Share on other sites
Markan 0 Posted April 25, 2013 ma ventil je ispravan , a u safe modu je zato što sam isključio maf sensor ??? auto kad je i uključen maf sensor i kad je u turbu normalno vuče , ako ventil rikne bar sam tako čuo auto ti ne ide preko 120 '?? ma mene zanima osim maf sensora turbine , ventila , crijeva, jel ima još nešto da može zezat ?? Cpu možda '?? Share this post Link to post Share on other sites
rango27 0 Posted April 25, 2013 maf senzor 10.g nije nizašta jer senzor ima svoj radni vijek i kad prođe, bacaj jer nevalja krivo pokazuje, šteka, ili uopče ne radi je je prespor da reagira ako te zanima ovaj tvoj maf kakav je i kako turbo puni, navrati do mene pa čemo to preslušati sa vcds Share this post Link to post Share on other sites