Roki VG 0 Posted May 3, 2013 Zanimljiv članak http://www.speedhunters.com/2013/05/woerth...t-fuel-station/ Share this post Link to post Share on other sites
Beli 7 Posted May 5, 2013 (edited) malo slika sa speedshoots.de http://www.facebook.com/media/set/?set=a.5...1382&type=3 Edited May 5, 2013 by Beli Share this post Link to post Share on other sites
vw bubi 0 Posted May 5, 2013 nek se vidi i raskoš hrvatske bio i vidio sve i samo najbolje o svemu,autima, društvu, cijeloj naciji i onome tko se dosjetio organizirat ovako nešto... Share this post Link to post Share on other sites
R32 0 Posted May 5, 2013 (edited) jedini projekti iz HR na SEE Edited May 5, 2013 by R32 Share this post Link to post Share on other sites
Beli 7 Posted May 5, 2013 (edited) nek se vidi i raskoš hrvatske bio i vidio sve i samo najbolje o svemu,autima, društvu, cijeloj naciji i onome tko se dosjetio organizirat ovako nešto... "Malo nas je al nas ima" ovim putem pozdravljam dečke iz srbije koji nas polako pretječu u projektima i prezentaciji projekata na susretima .. pa neka se jave na PM da znam s kim sam sve razgovarao Edited May 6, 2013 by Beli Share this post Link to post Share on other sites
MarkoTDI 0 Posted May 7, 2013 (edited) http://i251.photobucket.com/albums/gg297/t...zps80e7bf1e.jpg jel mi može netko reći više o ovim farovima? oni su tako serijala ili je ipak farbano ? Edited May 7, 2013 by markogolf3 Share this post Link to post Share on other sites
rajkec 8 Posted May 7, 2013 Lakirano. Ili jako tamna folija. Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted May 7, 2013 Gore je stvarno bilo prebolesno složenih auta, da idem izdvajati neki koji je najbolji ne mogu jer ih stvarno previse dobrih ima Stavim i ja svoje slike ovih dana Share this post Link to post Share on other sites
Carlito 0 Posted May 7, 2013 Imam jedno mjesto u autu za cetvrtak za See,polazak Prečko(Zagreb)8:00 Share this post Link to post Share on other sites
Zoky 0 Posted May 8, 2013 Šta je ovo nema nikoga od naših na susretu ??? Ako je još tamo na jezeru napisite gdje se nalazite, frend i ja ćemo još sutra biti tamo,crni golf 5 bih tablice Share this post Link to post Share on other sites
vlaho 2901 1 Posted May 8, 2013 Svi su ti se vratili doma.. Ima bit da je najzanimljiviji dio bio prsli vikend, ne ovaj.. Share this post Link to post Share on other sites
Jubi 0 Posted May 9, 2013 Da se i ja javim. Bio sam gore več peti put ali ove godine mi je bilo najbolje. Baš su me iznenadili slovaci i italijani (pogotovo italijani pošto su imali stvarno dobre avte jer inače su znani plastičari ). Lijepo je bilo neke vidit od vas, a neke i upoznat. Sljedeče godine idemo na 5 dana. Hvala Fog-u radi super smještaja Evo pokoja slika: Italijanski Rallye u original stanju Naša vozila: Ovdje u pozadini mislim, da je kec iz rijeke A ovaj kec me oduševijo. "Oldskul"+9A+ITB (215ps)= Pardon na lošoj kvaliteti slik. Pozdrav Share this post Link to post Share on other sites
ivan_t 0 Posted May 9, 2013 Bubi.... mimoisli smo se u blizini ''Shella''....super ti izgleda kombic... evo par mojih ... Evo snimka jednog A7 Share this post Link to post Share on other sites
maleni 0 Posted May 10, 2013 (edited) Za vas koji ste bili pitanje: je moguce da su se Swabe nakon eksperimentiranja sa bojama/felgama konacno vratili na German Style ili vi slikajte takve aute koji su radeni u opisanom stilu? Edited May 10, 2013 by maleni Share this post Link to post Share on other sites
RS G60 0 Posted May 10, 2013 aj ti meni objasnji sta je tocno german style? mislis oem-style ili oem+ style? Share this post Link to post Share on other sites
maleni 0 Posted May 11, 2013 aj ti meni objasnji sta je tocno german style? mislis oem-style ili oem+ style? Jednobojno auto, lipa felga i stance...a ne krokodilski uzorak, kromirane Lexanice itd Znaci OEM+ Share this post Link to post Share on other sites