Guest ??ane Posted March 27, 2008 ej majstore!! koliko zvucnici?? jesu dobri, jesi ih probao, dal odgovaraju u zadnja vrata, mislim da bi trebala... Share this post Link to post Share on other sites
Andy 0 Posted April 4, 2008 podizac je prodan nekome ... Share this post Link to post Share on other sites
Salko01 0 Posted April 10, 2008 Dali mozes nabaviti dvokomorni far za golfa3 i kolika je otprilike cijena? Share this post Link to post Share on other sites
LAZO 0 Posted April 15, 2008 Dali mozes nabaviti dvokomorni far za golfa3 i kolika je otprilike cijena? Kolko ti je hitno!?Bio bi oko 250kn Dodana kvakica za pretinac i mrezice u prednjem braniku Share this post Link to post Share on other sites
Salko01 0 Posted April 15, 2008 Pa bilo bi dobro kad bi bio kroz nekih dva tjedna ako je moguce,cijena mi pase?. Share this post Link to post Share on other sites
Salko01 0 Posted April 16, 2008 Evo trabi mi far od suvozaca(desni) kad gledas iz auta pa kad bude javi. Share this post Link to post Share on other sites
mknezic 2 Posted April 16, 2008 ja bi uzel ono na zadnjoj sličci - Kvakica komplet za pretinac 100kn i prednje mrezice za branik 70kn obje. reci, kako stoji?? s pantima za vrata za g3, 3-oja vrata ? Share this post Link to post Share on other sites
LAZO 0 Posted April 16, 2008 ja bi uzel ono na zadnjoj sličci - Kvakica komplet za pretinac 100kn i prednje mrezice za branik 70kn obje. reci, kako stojiš s pantima za vrata za g3, 3-oja vrata ? Kak hoces pouzecem il mi uplatis na racun pa ti jeftinije..Skinuo sam ti one male za bravu al pante nisam uspio..next week ak ti nije kasno Share this post Link to post Share on other sites
mknezic 2 Posted April 16, 2008 mo??e i drugi tjedan, nije hitno to za pante. mogu uplatit na račun, a ako hoće?? mo??e?? mi dostaviti i u zagreb, tu sam svaki dan kod autobusnog kolodvora. Share this post Link to post Share on other sites
Nick 0 Posted April 16, 2008 Mili, jesi mi pogledal za prekidač sa prednjim maglenkama za G4? Share this post Link to post Share on other sites
LAZO 0 Posted May 2, 2008 Mili, jesi mi pogledal za prekidač sa prednjim maglenkama za G4? Nazalost to nemres nac nikak... Dodana plastika oko volana sa reguliranjem volana Share this post Link to post Share on other sites
Salko01 0 Posted May 2, 2008 Lazo samo da ti kazem da otkazujem onaj far jer dok forum nije radio kupio sam od Vekia farove,bilo mi je dugo za cekati. Sorry. Share this post Link to post Share on other sites
Andy 0 Posted May 2, 2008 trebam ovo http://img132.imageshack.us/my.php?image=dsc00014iv0.jpg prekidac od klime http://img248.imageshack.us/my.php?image=dsc03429ns0.jpg cjena na p.m Share this post Link to post Share on other sites
LAZO 0 Posted June 4, 2008 Opet ima kvakica za otvaranje pretinca.. Share this post Link to post Share on other sites
MATAVR6 0 Posted June 4, 2008 http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....showtopic=15092 Imas onu plastiku sto ide preko lajsne od praga? Share this post Link to post Share on other sites
LAZO 0 Posted June 4, 2008 http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....showtopic=15092 Imas onu plastiku sto ide preko lajsne od praga? Znam kaj ti treba,vec me Fog obavijestio.Pogledam sutra u garazi,pa ti dofuram u KA ak imam nema frke.. Share this post Link to post Share on other sites
MATAVR6 0 Posted June 5, 2008 Znam kaj ti treba,vec me Fog obavijestio.Pogledam sutra u garazi,pa ti dofuram u KA ak imam nema frke.. Mnogo zahvalan! Share this post Link to post Share on other sites
LAZO 0 Posted June 5, 2008 Mnogo zahvalan! Mata,rijeseno..javi mi se u sub.u KA Share this post Link to post Share on other sites
MATAVR6 0 Posted June 5, 2008 Mata,rijeseno..javi mi se u sub.u KA Ja sam se snasao (posudio) za prvu pomoc. A tu cu vratit covjeku Hvala, vidimo se Share this post Link to post Share on other sites
sony_3 0 Posted June 6, 2008 ak imas jos koje i meni bi trebalo ( lajsne na pragu ) pa mi na pm posalji cijenu Share this post Link to post Share on other sites
LAZO 0 Posted June 6, 2008 ak imas jos koje i meni bi trebalo ( lajsne na pragu ) pa mi na pm posalji cijenu Trenutno ne..mozda drugi tjedan Share this post Link to post Share on other sites
LAZO 0 Posted July 14, 2008 Bump...Imaju i dobri podizaci zadnje haube Share this post Link to post Share on other sites
djuro G3 0 Posted July 15, 2008 pozdraVW lazo da li imas čukica bijelih za benzinca???? moze i na PM hvala Share this post Link to post Share on other sites
LAZO 0 Posted September 3, 2008 Evo i cukica za benzince.. Share this post Link to post Share on other sites