Speedy-RI 0 Posted May 21, 2009 Ok lazo aj onda kada nabavis ili ako taj odustane javi mi na PM Share this post Link to post Share on other sites
LAZO 0 Posted June 26, 2009 Ok lazo aj onda kada nabavis ili ako taj odustane javi mi na PM Imam kvakicu za tebe..cujemo se Share this post Link to post Share on other sites
ŠajbaSDI 0 Posted July 18, 2009 e daj mi na pm postu su crne plastike za a nosac i b nosac... imas mozda i zadnju crnu al za vento? Share this post Link to post Share on other sites
LAZO 0 Posted July 20, 2009 e daj mi na pm postu su crne plastike za a nosac i b nosac... imas mozda i zadnju crnu al za vento? A tebi nemrem nikad odgovorit zbog nicka... zvrc me na 098/48 00 46,al nisu jeftine to moras znat! Rijetka stvar... Share this post Link to post Share on other sites
LAZO 0 Posted July 29, 2009 Crni stitnici za sunce sa cabria (bez osvjetljenja) sa 2 spigla + crno osvjetljenje na krovu sa jackom i komadicom instalacije 250kn Share this post Link to post Share on other sites
Vinski 0 Posted July 30, 2009 LAZO aj mi sacvaj ove mrezice za drugi tjedan oba dvije pa da se dogovorimo di i kako , itd .. Share this post Link to post Share on other sites
LAZO 0 Posted July 30, 2009 LAZO aj mi sacvaj ove mrezice za drugi tjedan oba dvije pa da se dogovorimo di i kako , itd .. Ne razumijem,koje mrezice? I idem u sub.na more do 20-og tak da.. Share this post Link to post Share on other sites
Vinski 0 Posted July 30, 2009 Ne razumijem,koje mrezice? I idem u sub.na more do 20-og tak da.. http://img178.imageshack.us/i/dsc00836ep1.jpg/ to su ti ove mrezice na slici ( za branik sto ti idu ispod zmigavaca), gle aj mi ih rezerviraj pa nek cekaju dok dodjes s mora uzet cu ih isgurno Share this post Link to post Share on other sites
LAZO 0 Posted July 30, 2009 http://img178.imageshack.us/i/dsc00836ep1.jpg/ to su ti ove mrezice na slici ( za branik sto ti idu ispod zmigavaca), gle aj mi ih rezerviraj pa nek cekaju dok dodjes s mora uzet cu ih isgurno Ok,mislim da mi jedna fali..al nabavit cu ja Share this post Link to post Share on other sites
Vedran_Crni 0 Posted October 27, 2009 koliko tražiš za el. prekidače prozora za zadnje i prednje za G3 Share this post Link to post Share on other sites
2800aaa 0 Posted November 1, 2009 sused? fasunge tablica za mog vr-a? možda hm hm? Share this post Link to post Share on other sites
LAZO 0 Posted November 1, 2009 sused? fasunge tablica za mog vr-a? možda hm hm? Ma poznata mi tvoja veerka u p.m. Nego,ak mislis na nosace tablica mislim da cak i imam.A vjerovatno ne mislis..Hee,heee Share this post Link to post Share on other sites
2800aaa 0 Posted November 3, 2009 (edited) Mislim na kučišta osvijetljenja tablice. Bili ste ako se ne varam kod mene u firmi u sesvetama Mitsubishi ti,igor SKN i još netko, sjecam se zel. golfa tvoj valjda. sam u pravu? Edited November 3, 2009 by 2800aaa Share this post Link to post Share on other sites
LAZO 0 Posted November 3, 2009 Mislim na kučišta osvijetljenja tablice. E to vec ima smisla..Mislim da jedno imam,pogledam pa ti tocno javim Share this post Link to post Share on other sites
LAZO 0 Posted November 23, 2009 Rucica u super stanju osim par razderanih (od guzvanja) crtica na donjem dijelu..Glava u super stanju 150kn Share this post Link to post Share on other sites
LAZO 0 Posted May 3, 2010 Bump.. Imam i kontrolnu jedinicu climatronica Share this post Link to post Share on other sites