0
Cuky

POLO 6N2,MOZDA ZNATE...

Recommended Posts

dakle preuzeo sam Polica,()e sad me muci ,kaj ona dva digitalna ekrancica na cajgerima,kaj imaju oni jos koju funkciju osim sto pokazuju vrijeme i kilometrazu?i kako mogu sat namjestit,kasni mi jako puno...

gdje se moze kupit gumeni cepovi,sta idu na vrata od gepeka,fale neki cepici,i kad se gepek zatvara lupa jako,valjda bas fale da priguse udarac....zna li ko di mogu vidit koja sve oprema ima za taj model2000g,jer nigdje ne pise,a vlasnik je reko da nema nis,a pod haubom sam vec vidio servo..(ulje)

ima?? na mislim na livoj strani malu ručkicu i nju vrti?? livo desno. a displey ti jo?? mo??e pokazivat i prosječnu potro??nju ako ima?? tu opciju dodatne opreme.(triba bi imat ili na ručici brisača ili ??migavca na kraju tipke ako ih nema onda nema?? tu opciju)

a na lijevoj strani cega,kako to zgleda?

na okviru konzol table( ispod okretaja motora) ima?? malu crnu ručkicu i nju mrda?? livo desno to ti je za nami??tanje sata.

NADAM SE DA SI JE USPIA NAĆ :lol2

ovaj mali sat kaj ti pokazuje kilometrazu ti pokazuje i interval servisa,znaci kad treba mijenjat ulje pojavit ce ti se mali natpis service,kak se to podesava nemam pojma,to mi uvije frend radi kad mijenja ulje

a ovaj na kojem vidis vrijeme sluzi samo za to

na zadnjim vratima(prtljaznik) bi trebale bit 2 gumice koje absorbiraju udarce pa pogledaj jel ih imas

nema ruckice,imam kao 2 cajgera,i ona dva vanska prstena kaj ima svaki po 6-8 rupica na sebi,kao od malog imbusa, i to je to...

sori za cajgere polo je iz 2000g,pa sad mozda to pomogne...

U rupicama tih imbusa su ti skrivene malene gumirane tipkice

Edited by AUTOFREAK

koji je motor...ako je 1,4 60ks MPI onda je 90% tih auta u HR sa base paketom opreme sto znaci servo i airbag vozac-suvozac... i to je to :mah

0