igor_zg_18 0 Posted June 1, 2013 Molim vas za pomoc da mi napisete koji je koji izlaz na kocionom bubnju od vr6 mislim da je od venta... Napravio bi swap kocnica sa abs-om od vr6 na tdi-a... imam komplet instalaciju...ako ko ima shemu neka mi pomogne... HVALA http://imageshack.us/photo/my-images/46/kocioni2.jpg/ Share this post Link to post Share on other sites
ivan0703 0 Posted June 2, 2013 1.-prednji desni 2. i 3. idu nazad 4.-prednji livi Share this post Link to post Share on other sites
igor_zg_18 0 Posted June 2, 2013 hvala ti, 2 cu onda spojit na zadnji desni, 3 na zadnji lijevi... Share this post Link to post Share on other sites
igor_zg_18 0 Posted June 5, 2013 (edited) trebali bi se krizati...prednji lijevi i zadnji desni... onda bi 1 trebao biti prednji desni a 2 zadnji lijevi.. zbog cega je izlaz broj 3 M12 dok su svi drugi M10 serafi... izlaz 3 je najduži lajtung (350cm) ali zasto ima vecu rupu? jel mi može ko napisat od cega je to kočioni, koji model koja godina...nemogu ga nigdje pronac... Edited June 5, 2013 by igor_zg_18 Share this post Link to post Share on other sites
puks 0 Posted June 5, 2013 trebali bi se krizati...prednji lijevi i zadnji desni... onda bi 1 trebao biti prednji desni a 2 zadnji lijevi.. zbog cega je izlaz broj 3 M12 dok su svi drugi M10 serafi... izlaz 3 je najduži lajtung (350cm) ali zasto ima vecu rupu? jel mi može ko napisat od cega je to kočioni, koji model koja godina...nemogu ga nigdje pronac... Kočioni je od modela sa ABS-om i košta 1900kn ATE, nema kineza i jeftilena Share this post Link to post Share on other sites
Beli 7 Posted June 5, 2013 (edited) imam jedan ovakav viška komplet kočioni sa instalacijom i centralom ispravan od jednog mojeg bivšeg VR6... i taj model je imao EDS... ako nekome treba Edited June 5, 2013 by Beli Share this post Link to post Share on other sites
ivan0703 0 Posted June 6, 2013 jel mi može ko napisat od cega je to kočioni, koji model koja godina...nemogu ga nigdje pronac... ja ga iman na vr6,93. godina Share this post Link to post Share on other sites