FuTz 0 Posted June 5, 2013 (edited) Zvao servis, kažu da ne idu boschovi aerotwin na moju konzervu.. :-) ... da idu od 2003. god. Pa me zanima da li tko zna da li postoji kakav adapter ili se moraju mijenjat ruke (što normalno neću radit ako ne postoji neko jednostavno rješenje).. Hvala! Edited June 5, 2013 by FuTz Share this post Link to post Share on other sites
Bora PD 0 Posted June 5, 2013 Daju se namontirat aero na klasične ruke no izgledaju ružno jer su hvatišta velika i visoka, ak se ne varam jedan forumaš sa crvenom četvorkom, predstavljena u projektima, mislim da je "thica", je mijenjal ruke da pašu original aero. Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted June 5, 2013 Ili ruke ili zamjenski koji strše kao što je rečeno,imao sam ih ja i dobro su radili,ja sam bio zadovoljan iako se nekim puritancima ovdje nije svidjalo,hvala Bogu da je moj auto pa sam preživio sramotu. Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted June 5, 2013 im'o ih i ja na mk4,strsalo je al je sluzilo svrsi. nisam mog'o vise gledat ono metalno "kuciste" od brisaca. Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted June 5, 2013 nema mi nsita gore nego kad vidim to kad strse nosaci aero metlice meni ljepse izgledaju tvornicki brisaci nego ta fus rijesenja ruke sa metlicama su cca 930 kn Share this post Link to post Share on other sites
FuTz 0 Posted June 5, 2013 Hehe.. sudeći po svemu bolje da stavim originalne kakvi i jesu, non-aerotwin.. :-D E sad.. jel se isplati dat 190 kn za original bosch ili da kupim neke zamjenske? Hvala.. Share this post Link to post Share on other sites
tihca 0 Posted June 5, 2013 (edited) ja sam mjenjao ruke brisača mislim da sam dao 150 ili 200kn,naravno nađeš sa četvorke 2002. ili 2003. koja je za dijelove,nako toga ispjeskarit i pofarbat u crnu i ko novi,a novi aerotwin brisači koji idu na te ruke su me došli 150kn u ovlaštenom treba samo potražit ak su ovi bosch za 190kn oni normalni za starija godišta,onda ne vrijede i neznam koji ovlašteni tako dere to po đepu? Edited June 5, 2013 by tihca Share this post Link to post Share on other sites
FuTz 0 Posted June 6, 2013 Danas bio u ovlaštenom, metlice brisača 132,50 kn! Oni garantiraju da su 30-40% bolji od drugih, pa i od Boschovih, a boschovi su 196 kn, pa se svakako isplati ovo iz ovlaštenog, a original su. Stavio, druga pjesma - ovi stari su bili zbilja prestari.. Eto, da se zna :-) Share this post Link to post Share on other sites
type-r 0 Posted June 6, 2013 ja sam stavio bosch aerotwin pa mi mrljaju bzvz , neznam jesu stari godinu dana tako da mislim da se ne isplati dat 200 kuna. Share this post Link to post Share on other sites
DejanM 0 Posted June 6, 2013 Najbolje ti je naći razbijenu četvorku noviju i uzeti ruke samo, pitaj svena možda ti može iz UK dofurati samo neznam dal odgovaraju UK ruke na naše automobile. Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted June 6, 2013 Ne pašu ruke od UK modela Share this post Link to post Share on other sites
FuTz 0 Posted June 6, 2013 Uglavnom, sad je gotovo. Uzeo sam obične i ne žalim ni kune. Izgledaju ok, kao i stari, jel.. :-D Brišu strava za razliku onih starih koji su mrljali jer su bili stari.. Share this post Link to post Share on other sites
DejanM 0 Posted June 6, 2013 Ako su ti obični original i za passata 132 kune onda ću ih i ja uzeti jer moji su užasni već. Share this post Link to post Share on other sites
FuTz 0 Posted June 6, 2013 Pa vjerovatno i jesu ako su obične ruke. Na pakovanju piše "Economic", kao jeftino (ušteda materijala), a dobro, i kažu da to ide k'o ludo kod nas u Požegi u ovlaštenom. Oni su moji stari na vozačevoj strani "preskali", kao da treba podmazat.. ovi brišu kao ludi.. Share this post Link to post Share on other sites