BadBoi 0 Posted June 15, 2007 (edited) Prodajem 2 barumke, kupljene prije 5 mjeseci. Okretale se kojih 2 000 km Obje za 500kn. Ajde ljudi, kaj nikog ne zanima ova dimenzija Edited June 20, 2007 by BadBoi Share this post Link to post Share on other sites
BadBoi 0 Posted June 24, 2007 Samo da refresham oglas Ako ima zainteresiranih. Share this post Link to post Share on other sites
BadBoi 0 Posted July 8, 2007 Refresh obje za 450 kn i 2 bf goodrich istih dimenzija ali u losijem stanju od barumki na poklon Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted July 8, 2007 Refresh obje za 450 kn i 2 bf goodrich istih dimenzija ali u losijem stanju od barumki na poklon kolko je lose stanje tih bf? Share this post Link to post Share on other sites
BadBoi 0 Posted July 11, 2007 2 Fog; Nadam se da ce ti gume biti ok. Nazalost moj izlet u ZG nije za kraj zacinjen u "Maslini" ni "McDonaldsu" (guzvetine), pa mi ostao povratak u grad kremsnita (sorry na OT). Imas pozz od moje male Moze lock Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted July 11, 2007 kotrljat ce se vec nekako sta nisi reko, mogo si nam se pridruzit za vecerom pozz i vama Share this post Link to post Share on other sites