Tole 0 Posted June 12, 2013 prednji amortizeri su nakon 200 000 km rekli pa pa...sad bih molio za savjet i iskustva, koju marku kupiti koji su se pokazali dobri koje izbjegavati okvirna cijena i sl....hvala! Share this post Link to post Share on other sites
ivan_t 0 Posted June 12, 2013 Na tvom mjestu bi orginal osim ako ne zelis gewinde.... Ako zelis gewinde onda nemoj gledati low budget nego odmah kupi pravu stvar jer ces kupovati dva puta... (ovime ne vrijedam nikoga tko vozi na low budget gewindama nego govorim moje osobno iskustvo) Share this post Link to post Share on other sites
bozic.hrvoje 0 Posted June 12, 2013 (edited) i mene zanima koje amortizere uzeti, samo se kod mene radi o passatu 1.9tdi ( passat b5 ). do sada su gore bili originalni ( pise SACHS, samo neznam tocno koji model ) i na njima je prevalio 215000km pa me zanimaju vase preporuke koje staviti na njega? Edited June 12, 2013 by bozic.hrvoje Share this post Link to post Share on other sites
Tole 0 Posted June 12, 2013 ma i ja bi najradije original ali im je cijena paprena zato i pitam dal imaju kakvi zamjenski koji su donekle kvalitetni a jeftiniji.. Share this post Link to post Share on other sites
corry 0 Posted June 13, 2013 A reparatura postojecih? preporucam ABV škrljevo- daju i garanciju god dana i super rade. Garancije nema jedino ako ima kakvih ostecenje na amortizeru. Share this post Link to post Share on other sites
Raptor6767 4 Posted June 13, 2013 (edited) prednji amortizeri su nakon 200 000 km rekli pa pa...sad bih molio za savjet i iskustva, koju marku kupiti koji su se pokazali dobri koje izbjegavati okvirna cijena i sl....hvala! cijene sa popustom i PDVom: 384,00 kn/komad, Kayaba Excel-G 393,60 kn/komad, Sachs Super Touring Lijep pozdrav, Rene Edited June 13, 2013 by Raptor6767 Share this post Link to post Share on other sites
corry 0 Posted June 13, 2013 E i da info bude potpuniji> cijena reparature je cca 100kn/komad Share this post Link to post Share on other sites
sapko 0 Posted June 16, 2013 Ili rabljene odlične i originalne !! Share this post Link to post Share on other sites
exfreerider 1 Posted June 16, 2013 cijene sa popustom i PDVom: 393,60 kn/komad, Sachs Super Touring Lijep pozdrav, Rene Ovo si uzmi i gas dalje Share this post Link to post Share on other sites
Tole 0 Posted June 16, 2013 Amortizeri kupljeni, Sachs Super Touring, još ih samo treba namontirati ...kupljeni u Bosni i mogu reći da su me puno jeftinije izašli nego kod nas...valjda oni imaju drugačiji porez ili nešto...i još sam dobio povrat poreza Share this post Link to post Share on other sites
ZEUS 0 Posted June 17, 2013 Koliko su te ispali ako se smije znati? Ja moram sva 4 zamjeniti Share this post Link to post Share on other sites