zayzo 0 Posted June 21, 2013 Pozdrav svima. Ovako, kolega me zamolio da se malo raspitam gdje mu je najbolje staviti auto foliju. Uzeo je bijeli golf VII, i sada bi stavio crnu foliju na krov ili kao carbon foliju. Gdje je vaša preporuka za to napraviti? Share this post Link to post Share on other sites
vlaho 2901 1 Posted June 21, 2013 (edited) Ne znam zasto ti kolega pravi selo od novog auta, te fore sa folija krovom su proslost..ali ako bas hoce..imas Vades folije u Zg-u ili kod kolege Lea iz Bjelovara. Decko super radi i imas njegove radove tu na forumu za vidit. Mislim da mu je nick leo_5000_bj.. Lp Edited June 21, 2013 by vlaho 2901 Share this post Link to post Share on other sites
zayzo 0 Posted June 21, 2013 ok, hvala. a sto se tice folija za auto stakla? TU isto vades? Share this post Link to post Share on other sites
Gođo 0 Posted June 21, 2013 javi se Leu... sve sto te zanima moze ti napravit i to jako dobro Share this post Link to post Share on other sites
Cotovd 0 Posted December 27, 2013 Koliko passat b5 ima kvadrata "limarije" odnosno koliko dužnih metara je potrebno pod pretpostavkom da je širina 150cm? Share this post Link to post Share on other sites
Coha 0 Posted December 27, 2013 ako se nekome svida postoje i PLASTI DIP "folije" mada je to boja koja se sprica na postojecu boju na autu bez brusenja,a kad ti se vise ne svida odljepis ju kao i foliju http://www.youtube.com/watch?v=DFJa_H1au9o Share this post Link to post Share on other sites
Cotovd 0 Posted December 27, 2013 To je osjetljivo i skupo pa me ne zanima. Opcija mi je farba ili folija. Taj "DIP" eventualno za felge. Share this post Link to post Share on other sites
Dario_7R 34 Posted December 27, 2013 automaterija folije ,zagreb aka zizz tu sa foruma ,radi vrlo pedantno i cijena je vrlo pristupacna Share this post Link to post Share on other sites
Cotovd 0 Posted December 27, 2013 Eh di je Zagreb od mene a i zanimalo me nešto drugo. Share this post Link to post Share on other sites
Coha 0 Posted December 27, 2013 dip opce nije osjetljiv,mozes auto pospricat sam doma Share this post Link to post Share on other sites
zayzo 0 Posted January 14, 2014 (edited) koja je najbolja folija za stakla? tj najkvalitetnija? Edited January 14, 2014 by zayzo Share this post Link to post Share on other sites
Cotovd 0 Posted January 14, 2014 (edited) Najskuplja, ne možeš faliti. Svak svoga konja hvali tako da... Nitko nezna koliko kvadrata treba za auto? Strašno. Edited January 14, 2014 by Cotovd Share this post Link to post Share on other sites
Freak 0 Posted January 14, 2014 Mozes i kod mene odradit .... www.onako.hr Share this post Link to post Share on other sites
Cotovd 0 Posted January 14, 2014 Pita je koja je najkvalitetnija folija. Ja ne kužin ovaj forum, odgovara se samo "on ti prodaje, ja to radim, napravi kod toga i toga, bla bla bla..." a za pomoči pomoči nema ako para nema! Stvarno jebena debilana Share this post Link to post Share on other sites
WV Polo 1 Posted January 15, 2014 koja je najbolja folija za stakla? tj najkvalitetnija? sa 3M ceš biti zadovoljan Share this post Link to post Share on other sites
cipo 0 Posted January 16, 2014 imali neko profesionalac lipi splitu folije na krov,,karbon,,ili slicno Share this post Link to post Share on other sites
cipo 0 Posted January 18, 2014 znaci ne bavis splita niko sa tim,,lipijenjem folija,,carbona Share this post Link to post Share on other sites
JaMaTo_style 0 Posted March 12, 2014 Ovaj forum je totalno mrtvilo... Share this post Link to post Share on other sites
tihca 0 Posted October 27, 2016 razmišljam bacit felge u sjajno crnu ili mat sivu ako ne uzmem druge,pa me zanima ako je netko radio folijom (felge imaju sve ravne plohe pa mislim da bi išlo) ili plasti dip,jebe me kakvo je odrćavanje onda,jel se može miniwashem... i koje cifre su za te opcije otprilike? Share this post Link to post Share on other sites
Mouse-RI 3 Posted October 27, 2016 Plastidip ti je jedan sprej, jedna felga, znaci sve skupa oko 400-450 kn, peres normalno, ali vjerujem da ce izbljedit na felgama od kemikalija i agresivnog pranja... A farbanje ti je oko 700-800 kn Ja bi felge radije farbao... Share this post Link to post Share on other sites
type-r 0 Posted October 27, 2016 Jesi razmisljao o hidrografici? Bolje sjedne od folije a ne bi trebalo biti nesto skuplje Share this post Link to post Share on other sites
Mouse-RI 3 Posted October 27, 2016 Kako nije skuplje, koliko dodje i tko uopce radi kod nas? Share this post Link to post Share on other sites
tihca 0 Posted October 28, 2016 farbanje ne dolazi u obzir...jer oču da felge vratim u original stanje kad to poželim...plasti dip mi se čini jednostavan,volio bi čuti iskustva iz prve ruke o održavanju,kad se kočiona prašina zaljepi na to,i kad idem recimo Iron X-om ili Sonaxom za felge po tome oče se oljuštit negdje ili probit taj sloj pretpostavljam da bi trebalo to odradit nakon promjene guma Share this post Link to post Share on other sites
Roza 0 Posted October 28, 2016 koja je najbolja folija za stakla? tj najkvalitetnija? 3M Share this post Link to post Share on other sites
crobojan 0 Posted November 7, 2016 Plasti dip slobodno koristi ja sam ga spircao pa svojoj fabiji super izgleda a lako ga skinuti kada god hoces.. Ali kupi orginal imaju tamo kod sarajevske ulice u novom zagrebu ducan kod konzuma..dode oko 130 kn jedan sprej...ccc moze dvije felge tj ja sam 15 bojao...a ovi sprejevi iz molidona i jos odneklen nis nevaljaju... Plasti dip slobodno koristi ja sam ga spircao pa svojoj fabiji super izgleda a lako ga skinuti kada god hoces.. Ali kupi orginal imaju tamo kod sarajevske ulice u novom zagrebu ducan kod konzuma..dode oko 130 kn jedan sprej...ccc moze dvije felge tj ja sam 15 bojao...a ovi sprejevi iz molidona i jos odneklen nis nevaljaju...I da uzmi sjajni a ne mat na matu prasina ostaje...niscin nemoj spricati samo operi...a oni ti jos imaju neki sprej...da ti se sjaji ja ga nisam koristio...pa ih pitaj.. Share this post Link to post Share on other sites