1 1
wildD

repariranje zamašnjaka i kuplunga

Recommended Posts

malo sam se raspitivao okolo i ispada da je čak dosta sigurno ići na reparaciju zamašnjaka i lamele, navodno se da i malo pojačati sve skupa i još se dobije garancija na rad.

Da li ima tko kakvih iskustava s tim i kakvih?

radi se o dvomasenom zamašnjaku, a auto je iz naslova

Prvi put čujem da se dvomaseni da reparirat :huh:

Di to rade?

1000 eura u Zubaku i miran si. Ili ako hoces ja ti sa svog ( ASZ ) motora prodam kompletan kuplung set sa zamasnjakom.

Do sad sam napravio nekih 800km ukupno, motor je kupljen nov novcat sa mjenjacem.

Imam ti ja jednomaseni Valeo sa pojačanom lamelom za prodati skidam jer idem na puno veću snagu pa uzeo jači kuplung kit

sven imaš PM

exfreerider mislim da ne paše taj set u moj auto, a i nebi stavljao jednomaseni jer kod nikog nisam još vidio da je metnuo u 3bg-a sa 130ks jednomaseni i bar 50 000km odvozio :(

1000 eura u Zubaku i miran si. Ili ako hoces ja ti sa svog ( ASZ ) motora prodam kompletan kuplung set sa zamasnjakom.

Do sad sam napravio nekih 800km ukupno, motor je kupljen nov novcat sa mjenjacem.

Cekaj. Ti mislis da sa poprecnog motora pase na uzduzni motor zamasnjak??

Poprecni ima sa mjenjacke strane alnaser, a uzduzni sa motorne.. tako da zamasnjak zbog krune neodgovara

E to sam si i mislio

nije vrag da nitko nema nikakvih iskustava sa ovakvim tipom posla?cijena je 3xmanja naspram novog dijela,ali svejedno teško je biti prvi :D

A sta mislis zasto to nitko ne radi? Garanciju ti sigurno nece priznat na cipan auto kad ode, i opet si na istom. :)

E to sam si i mislio

nije vrag da nitko nema nikakvih iskustava sa ovakvim tipom posla?cijena je 3xmanja naspram novog dijela,ali svejedno teško je biti prvi :D

[/quote

nisi prvi i moj savjet NE ,NE ,NE ,NE ,NE :-) Ja sam bio kod njega budala kakve nema nemoze on to napravit da to bude ok za svaki dan voznju ili nesto samo trkace kaj i dalje ruzi ,lupa i tako dalje ,ja ga vec 2 mj. ganjam za lovu i ja cu izvuci sve novce van ali od toga NISTA NITI OD TE BUDALE !!!

Ja isto mislim da je to bezveze bacen novac, stedi, kupi odma novi i nok, nema srece s repariranjem kolko vidim

Wild

Ako ti je istrošena samo lamela ima tu u našem kraju (Luka) čovjek što stavlja LUK obloge na tvoju staru lamelu i to radi odlično al ako ti je sve pri kraju onda sve kupi novo i dvomaseni zamajac i kuplung od LUK-a ili SACHS-a i nemaš brige

Valeo nevalja baš ništa, kratko traje a i nema udobnosti kretanja kao sa orginalom, ima nekakve sitne vibracije koje neki ni ne skuže al na svakom gdje je stavljen kritu zamajac lagano vibrira kod kretanja

1 1