Jandro 0 Posted July 14, 2013 Koji moze biti uzrok prestanka rada brisaca, tj. na najbrzoj brzini i na svima ostalima radi kao na najsporijoj brzini i to samo odjednom... skare zacvikale ili nesto izgori negdje ili nesto trece? Share this post Link to post Share on other sites
Grozni 007 0 Posted July 14, 2013 na osovinama od brisača ti se je napravila korozija i zbog nje sada štekaju brisači. skini škare brisač , rastavi sve i očisti od korozije i podmaži. to napravi čim prije jer ako ćeš koristiti brisače a ne napraviš to onda će ti izgorjet/pregorjet elektro motor od brisača. Share this post Link to post Share on other sites
Penic91 0 Posted July 14, 2013 eto gore odgovora to se kod mene dogodilo, samo ja sam kod skidanja skara uspio ih spigat , jer zapekle su da bez sile nikako razdvojit....pa sam nakraju kesiral za nove Share this post Link to post Share on other sites
Jandro 0 Posted July 14, 2013 nakon otvaranja teme malo sam poguglao i vidio da je to dosta cest problem i odma otisao skinut brisace i jedna osovina je toliko zahrdala unutra i zapekla da sam s rolcangama ju mrvicu uspio rasklimat i mukom tesko uspio izbit van, bome je jebacki jak taj motoric kad je to uspio vrtit, presmirglao, podmazao sve i sad rade super nikad nisu bili ovako brzi Share this post Link to post Share on other sites