3 3
AlphaScorpii

Atest gewinde i gume

Recommended Posts

Et ne predstavlja nikakav problem.dok na atestu ništa ne viri van blatobrana i ne zapinje negdje dok se mota full lijevo/desno dok je zadnji kotač navežen na rampu

Meni upisano 225/40/18 sa rs6 felgama koji omaju et20...i vire van prednjeg blatobrana... :-)

Kakva je situacija sa distancama na felgama, pretpostavljam da to ne prolazi?

Moraju ima TUV isto...

Gdje nabaviti tuv za distance

Imas za skinuti na netu isto kao i za gewinde :)

Imas za skinuti na netu isto kao i za gewinde :)

Bio bih ti zahvalan na nekom linku

sad gledam tuv certifikat za npr ultraleggere 16" i za duju pise 195 45 16 na 7j

na koju felgu mogu staviti 195 40 16 a da u tuvu tako pise

i kolika je razlika u visini 40 i 45 i ako nemogu atestirati 40 dali se uopce isplati prelaziti sa 205 45 16 na 195 45 16

jel istina da se sad da atestirat felge/gume za 300kn a ne ovih 1200kn ... ili to opet netko siri dezinformacije. to sam nesto nacuo. zna tko vise o tome?

Istina ali sve ostalo.mora biti tvornicki

znaci meni sad po serijali ide max 17 na passata, i ja dodjem tamo d dan ja bi atest na 19, molimo 300kn fala dovidjenja? ili jebanje u mozak :D

Prvo ti gume ne smiju biti strech.

Ne smiju viriti van

Mora se motati lijevi pun i desni pun dok je auto navucen na rampu i ne smije zapinjati i navodno nutarnji dio felge ili gume mora biti minimalno 1cm od amortizera.

dobro,znaci sve u svemu da se ako je tako po PSu,a ne da ce gledat kako su dolazili u serijali. ma da neki se ni toga nisu drzali. heba me drzava u kojoj svako svoj zakon provodi.

Za gledanje u serijali.mozes upisati max dim koje su dolszile.

Ovo je nesto drugo ali raspitsj se ti jos malo.

Da ti ja mozda nisam sve rekao

ma dobro da,to pitam jer sam tako nacuo,a fala bogu siri se svasta. pa reko da pitam jel se da po toj cijeni rijesit atest guma i felgi jel.

jer naravno da ce bit kako je u serijali,a sta njega boli uho ako ce netko stavit 25 cola,ako zadovoljava,plati i vozi ;)

Evo decki samo da javim da se MOGU atestirat FK gewinde, obavezno TUV priloziti i nema problema ja sam uspio, sve sto ima homologacijsku oznaku na sebi ne treba TUV

Za felge i gume iz prve ruke....dodjes dignu te jednim zadnjim kotacem na rampu, puni lijevi puni dedni, slikanje iz svih kuteva, od ispod slikanje, slikanje guma i ako je oem felga ( ja sam imao audijevu bbs speedline 19") prolazis atest bez problema. Sad sam u potrazi za geeindama da to malo prizemljim

295kn

jel radio tko atest samo za gewinde? to bi morali biti gotovo u jednom danu?

jer citam iskustva sa atestiranjem pa svima to traje i traje, pretpostavljam zbog vecih izmjena (motor)

i koja je fora sad, ja ode sa TA tehnix gewindama na atest, prilozim TUV, i sve to prodje, danas sutra mi gewinde propisaju, moram opet kupitu TA tehnix da bi bio legalan?

Bude gotovo kad dodjes na red, meni bi bilo gotovo sve za tjedan dana, da sam odmah tuv prilozio ovako su mi poslali papire pa sam morao ici ponovno na tehnicki skidat tockove i slikat oznake na gewindama i tuv poslat pa se oteglo na 2 tjedna

To pise sve na njihovom papiru koji su model i sve, al ne vjerujem da to ide u prometnu i da ce ti kasnije netko gledat koji model imas

Ajd znači prolazi tuv bez beda kao potrebna papirologija..

Pa izgleda da prolazi...iako je na njemackom :)

3 3