Guest Laky Posted March 15, 2014 Ja nemam takvih problema Share this post Link to post Share on other sites
plastikman 0 Posted March 15, 2014 Et ne predstavlja nikakav problem.dok na atestu ništa ne viri van blatobrana i ne zapinje negdje dok se mota full lijevo/desno dok je zadnji kotač navežen na rampu Share this post Link to post Share on other sites
jady 5 Posted March 15, 2014 Meni upisano 225/40/18 sa rs6 felgama koji omaju et20...i vire van prednjeg blatobrana... :-) Share this post Link to post Share on other sites
Žac 0 Posted March 15, 2014 Kakva je situacija sa distancama na felgama, pretpostavljam da to ne prolazi? Share this post Link to post Share on other sites
spoky 4 Posted March 15, 2014 Moraju ima TUV isto... Share this post Link to post Share on other sites
sale6666 1 Posted March 15, 2014 Gdje nabaviti tuv za distance Share this post Link to post Share on other sites
Sven250 0 Posted March 16, 2014 Gdje nabaviti tuv za distance Imas za skinuti na netu isto kao i za gewinde Share this post Link to post Share on other sites
sale6666 1 Posted March 16, 2014 Imas za skinuti na netu isto kao i za gewinde Bio bih ti zahvalan na nekom linku Share this post Link to post Share on other sites
Sven250 0 Posted March 16, 2014 Bio bih ti zahvalan na nekom linku https://www.google.hr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0CCwQFjAA&url=https%3A%2F%2Fspurverbreiterung.de%2Fshop_content.php%3FcoID%3D100&ei=aoAlU67TKqrNygOHgYLwCA&usg=AFQjCNFfoNMi_aL3M5USrjL8T1fulqWlhA&sig2=Evelsx0IWLhybJwzuMObSw Share this post Link to post Share on other sites
Sonny11kr 0 Posted March 16, 2014 hvala bogu pa ih nisu primjetili Share this post Link to post Share on other sites
gangxxxta 0 Posted March 16, 2014 sad gledam tuv certifikat za npr ultraleggere 16" i za duju pise 195 45 16 na 7j na koju felgu mogu staviti 195 40 16 a da u tuvu tako pise i kolika je razlika u visini 40 i 45 i ako nemogu atestirati 40 dali se uopce isplati prelaziti sa 205 45 16 na 195 45 16 Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted March 16, 2014 jel istina da se sad da atestirat felge/gume za 300kn a ne ovih 1200kn ... ili to opet netko siri dezinformacije. to sam nesto nacuo. zna tko vise o tome? Share this post Link to post Share on other sites
sale6666 1 Posted March 16, 2014 Istina ali sve ostalo.mora biti tvornicki Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted March 16, 2014 znaci meni sad po serijali ide max 17 na passata, i ja dodjem tamo d dan ja bi atest na 19, molimo 300kn fala dovidjenja? ili jebanje u mozak Share this post Link to post Share on other sites
sale6666 1 Posted March 16, 2014 Prvo ti gume ne smiju biti strech. Ne smiju viriti van Mora se motati lijevi pun i desni pun dok je auto navucen na rampu i ne smije zapinjati i navodno nutarnji dio felge ili gume mora biti minimalno 1cm od amortizera. Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted March 16, 2014 dobro,znaci sve u svemu da se ako je tako po PSu,a ne da ce gledat kako su dolazili u serijali. ma da neki se ni toga nisu drzali. heba me drzava u kojoj svako svoj zakon provodi. Share this post Link to post Share on other sites
sale6666 1 Posted March 16, 2014 Za gledanje u serijali.mozes upisati max dim koje su dolszile. Ovo je nesto drugo ali raspitsj se ti jos malo. Da ti ja mozda nisam sve rekao Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted March 16, 2014 ma dobro da,to pitam jer sam tako nacuo,a fala bogu siri se svasta. pa reko da pitam jel se da po toj cijeni rijesit atest guma i felgi jel. jer naravno da ce bit kako je u serijali,a sta njega boli uho ako ce netko stavit 25 cola,ako zadovoljava,plati i vozi Share this post Link to post Share on other sites
Biker boy 0 Posted March 17, 2014 http://www.vwclubcroatia.com/forum/index.php?/topic/72972-upisivanje-irih-guma-u-prometnu/?p=745877 Ovdje Vam je sve detaljno opisano kako upisati drugu dimenziju guma koja nikad nije išla na Vaš auto u serijali niti u basic opremi niti u največoj Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted March 22, 2014 Evo decki samo da javim da se MOGU atestirat FK gewinde, obavezno TUV priloziti i nema problema ja sam uspio, sve sto ima homologacijsku oznaku na sebi ne treba TUV Share this post Link to post Share on other sites
plastikman 0 Posted March 22, 2014 Za felge i gume iz prve ruke....dodjes dignu te jednim zadnjim kotacem na rampu, puni lijevi puni dedni, slikanje iz svih kuteva, od ispod slikanje, slikanje guma i ako je oem felga ( ja sam imao audijevu bbs speedline 19") prolazis atest bez problema. Sad sam u potrazi za geeindama da to malo prizemljim 295kn Share this post Link to post Share on other sites
Sioux 0 Posted March 22, 2014 jel radio tko atest samo za gewinde? to bi morali biti gotovo u jednom danu? jer citam iskustva sa atestiranjem pa svima to traje i traje, pretpostavljam zbog vecih izmjena (motor) i koja je fora sad, ja ode sa TA tehnix gewindama na atest, prilozim TUV, i sve to prodje, danas sutra mi gewinde propisaju, moram opet kupitu TA tehnix da bi bio legalan? Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted March 22, 2014 Bude gotovo kad dodjes na red, meni bi bilo gotovo sve za tjedan dana, da sam odmah tuv prilozio ovako su mi poslali papire pa sam morao ici ponovno na tehnicki skidat tockove i slikat oznake na gewindama i tuv poslat pa se oteglo na 2 tjedna To pise sve na njihovom papiru koji su model i sve, al ne vjerujem da to ide u prometnu i da ce ti kasnije netko gledat koji model imas Share this post Link to post Share on other sites
Roki 0 Posted March 22, 2014 Ajd znači prolazi tuv bez beda kao potrebna papirologija.. Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted March 22, 2014 Pa izgleda da prolazi...iako je na njemackom Share this post Link to post Share on other sites