jopa_vr6 0 Posted September 2, 2013 zanimljiva izlazna brzina obojice Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted September 2, 2013 drago mi je da je sve proslo u redu svi su zadovoljni Meni osobno je bilo odlicno, vidio puno poznatih ljudi.. popricao s njima, s nekim cak i popio nesto bilo je stvarno odlicnih auta, palo je i par rekorda.. klasa 9 se puni lagano ,a 16 je sve manja i manja nadam se da se vidimo iduce godine Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted September 4, 2013 Street Style by Lazo Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted September 4, 2013 ostatak ovdje http://www.flickr.com/photos/kantonac/sets...57635359029599/ i ovdje https://www.facebook.com/marko.kantonac/med...9905&type=1 Share this post Link to post Share on other sites
Kenny 0 Posted September 4, 2013 A rezultati? Download i to... Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted September 4, 2013 I meni je eto mala crna bila naj riba na susretu al brate mili neko je opako zagrizo,ima je na slikama skoro ko auta... Share this post Link to post Share on other sites
jopa_vr6 0 Posted September 4, 2013 zaljubio sam se :wub: http://www.flickr.com/photos/kantonac/9662...29599/lightbox/ Share this post Link to post Share on other sites
r4zoRbl4d3!* 0 Posted September 4, 2013 I meni je eto mala crna bila naj riba na susretu al brate mili neko je opako zagrizo,ima je na slikama skoro ko auta... Bome smo ja i kolega zakljucili isto Baš je neka jebozovna Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted September 4, 2013 zaljubio sam se :wub: Ajd to na fejsu napiši ako imaš muda Share this post Link to post Share on other sites
jopa_vr6 0 Posted September 4, 2013 ja nemem fejsa! ko i svaki posten covik Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted September 4, 2013 kenny bit ce uskoro Share this post Link to post Share on other sites
mario_vg 0 Posted September 4, 2013 sta je calibri bilo??? Share this post Link to post Share on other sites
Freak100 1 Posted September 4, 2013 Pa cekaj jel to street style bio u nedjelju ? Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted September 4, 2013 da style je bio u nedjelju i dbdrag isto calibri izletila klipnjaca u voznji nakon natjecanja.. u nesluzbenom djelu Share this post Link to post Share on other sites
Stjepko-Sb 0 Posted September 4, 2013 ja nemem fejsa! ko i svaki posten covik baš me zanima koliko dugo.. Share this post Link to post Share on other sites
Freak100 1 Posted September 5, 2013 Pa koji sam ja idiot, ja bio u subotu kad su bile samo trke po novim pravilima. Pa čekaj jel nije prije bilo subotom db drag i style subotom? Jos ja budala psujem kako nista drugo nema osim utrka a jesam idiot sad mi bas krivo. Nista nagodinu valja biti obadva dana i nema fulanja. Jel to otisla Calibra od Marina Buličića ovo sto se vidi na slikama kako ga slepaju? Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted September 5, 2013 style je uvijek bio nedjeljom subotom se vozilo po fia pravilima, odnosno klase po kubicima.. a nedjelja bilo normalno po sekundama da .. raspala se u nedjelju u revijalnoj voznji nakon natjecanja.. posto je bilo dosta problema na pisti nakon ovog racea.. zbog kulture odnosno nekulture pojedinih vozaca uveli smo neke promjene.. evo cp Ovaj put, nakon OSRS XI, se podiglo dosta prašine oko bontona i ponašanja na pisti. Manje više, svi znate o čemu se radi... Tu ima još gmila stvari, ulje po boxsovima, stalna jurnjava po parku vozača, frajeri koji misle da je nasilan ulaz na stazu (na skuteru sam zaobišao sve zaštitare i provukao se na stazu, te se malo vozio na zadnjem i čekao da me Buličić pomete sa Calibrom) i još kasnija "svađa" sa zaštitarima i sa mnom sa mutavim pogledom i odgovorom "pa šta?", vozač koji se zabio u alu konstrukciju na startu (wtf?) i napravio štetu od 2.000,00eur na nosačima i polomlkjenom zvučniku te onda otišao sa eventa... Uglavnom, da ne duljim. Do sada je bilo gomila rasprave oko svake kazne na stazi, i uvjek smo odvajali gomilu vremena i energije da se sve "popegla". Od sada će biti kako je i svagdje drugdje. 1. Kampiranje na stazi- zabranjeno. Biti će organiziran kamp u sklopu kompleksa, nekih 700m od staze. 2. Alko test- 0,00% limit za vozače. 3. Prostirke ispod vozila- obavezne na teh.pregledu i u boxu. Ulje na pisti će se sankcionirati sa kaznom od 1.000,00kn. 4. Jurcanje po parku vozača i okolo- Svaka vožnja iznad 30km/h bilo gdje osim od starta prema cilju će biti kazna u dva koraka: prvi je žuti karton + novčana kazna od 200,00kn, drugi je diskvalifikacija. 5. Pravilnik utrke, odnosno kacige, kombinezoni i sl... ako vam nešto nedostaje, nema vožnje. Suci na prostoru eventa će dobiti ovlaštenje da svaku od ovih mjera uzvrše sami, ja se više neću petljati u rasprave, ispričavanja i moljakanja. Ovo sad zvuči malo ekstremno, ali nije tako jer 90% vozača sve poštuje i ponaša se onako kako se i treba ponašati. Vjerujemo da će ovo smiriti ovu manjinu koja iz utrke u utrku radi iste probleme. Share this post Link to post Share on other sites
jopa_vr6 0 Posted September 5, 2013 sve ok i sve 5 i sa svim se slazim osim kampiranjem! 700m od piste? gdje je to? gdje ce ljudi rostiljat? nekuzim to al ajd.. ako nemogu doc u subotu između klase 14-13 zapalit rostilj i rostiljat i cekat onda u kurac.. 700m pjesacit do staze? sranja rade to stoji..al zasto se ne sankcioniraju oni koji rade sranja...to se vidi tek u ponedjeljak? Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted September 5, 2013 nikad nemozes "pravdu" istjerati na ovakvim stvarima.. pustali smo nocenja na pisti odkad smo krenuli sa organizacijom i uvijek je bilo nekih sitnih problema koje smo pregrmili, ali ovaj puta je stvarno bilo previse toga. Ovo je najefikasnije rjesenje. Nitko od nas ne zeli tamo stajati 24h i traziti krivce. Na nama je da osiguramo alternativu i ona je taj kamp Share this post Link to post Share on other sites
jopa_vr6 0 Posted September 5, 2013 aaa dobro...sta sad.. krivo mi je.. al sta ja mogu.. vise necu dolazit na dva dana nego na 1.. i dobro idemo dalje.. al da je idiotizam vladao sa subote na nedjelju to je.. neki su prosuli klipnjacu i komade bloka po podu zanedno s uljem na pisti i nedjeljom ranom zorom zaputili se doma.. i stvarno mi se sviđa tih par pravila osim kampa :/ a rejseri? di ce oni bit? Share this post Link to post Share on other sites
Freak100 1 Posted September 6, 2013 Tog debila sam vidio kad se zabio u alu konstrukciju, stvarno nemožes vjerovati kakvih debila ima. Share this post Link to post Share on other sites