0
srki

OSRS XI Osijek 31.08.-01.09.2013

Recommended Posts

zasto je on debil??? jel se namjerno zabio? decku je zablokirala rucna dok je grijao gume zapleso i nije se nadao da ce otic u tu stranu.. naravno da nije namjerno..

Zato sto je sjebao ljudima ozvučenje i onda pobjegao a izgleda nezna da postoji nožna kočnica do se nije zabio u stup konstrukcije, sve sam vidio svojim ocima i vidio sta je radio tako da ga nemoras pravdati. :aplauz

ajd ponovit cu pitanje : JEL DECKO NAMJERNO TO NAPRAVIO??????????????

jel izdana tjeralica za njim pa je pobjegao? koliko znam cuvari su na pisti i na izlazu tako da niko nemoze pobjec...

a ni ne pravdam ga,nego govorim cinjenicu.. ja sam stajao 20m od tog auta.. mislim da jako dobro zna di je nozna kocnica.. a i da nezna ne vjerujem da bi se trkao nego bi pisao po formu..kuzis

Ja sam bio nedjelju cijeli dan sa kolegama i mogu reći da je bilo odlično, te probleme koji su navedeni osobno nisam vidio, osim ajde nešto brže vožnje po boxovima i to ne toleriram, tu nisu igračke več auti od 200+ ks te lagano mogu zaplesati i pokupiti nekoga.

A sad paljenje guma van staze i divljanje po meni takve treba odmah izbaciti, svake godine je sve više i više ljudi, a zbog nekoliko "pametnih" koji se idu qurcit sa bjesnom mašinom od par konja netko može nastradati. To je bilo na onoj ravnici gdje je bio style pa prema parkingu, ako se ne varam nekakva Opel Corsa sto je bila na styleu.

jopa raceri ce biti kao i do sada .. neki u smjetajima neki u tom kampu :)

slazem se sa novim pravilima.nemozes doc na trku bez kacige, kombinezona.a i treba da svaki box ima pa bar karton ispod auta jer to nisu auta serijska da nigdje kapi ulja,vode bla,bla....a sto se tice jurnjave po boxu to je sada slucaj za razmatranje. :lol:

Isto kao i prosle godine ako se nevaram onaj sto je na ulazu pokupio 2-3 cuvara (tj. decke sto naplaćuju ulaz) stvarno mamlazi za nepovjerovati. I sta sad lola sjebao ljudima opremu tj. ozvučenje i nikom nista, ljudi se potrude a zbog pojedinaca uvijek neko nahebe. Ne kažem da ga treba zatvoriti ali barem budi muško pa se dogovori s ljudima. Ali necemo sad tjerat mak na konac bitno da nitko od ljudi nije stradao i trebaju stvarno malo pripaziti kad ih adrenalin ponese pa malo podivljaju među rajom. Sto se tiče organizatora svaka čast ljudi se trude i sve više daju od sebe iz sezone u sezonu zato mi bude krivo kad moraju ispaštati radi pojedinaca.

A bude svega, mislim kazne definitivno treba uvesti jer reda bez toga neće nikad biti.

Pol rupa u asfaltu su još drifteri napravili tjedan prije pa nije bilo žalbi :rolleyes:

da jos nesto nadodam! propust u organizaciji je to sto vozaci griju gume 10m od starta! napravite 50m od starta za grijanje guma i to je to.. imas 10m da zagrijes gumu i to je to.. a ne na startu se ispaljivat i grijat gume da onaj sto pali semafor ima strahove...

Pol rupa u asfaltu su još drifteri napravili tjedan prije pa nije bilo žalbi :rolleyes:

to je malo drugacije od ovih rupa :palacg

jopa predstart je oduvijek bio ovakav i nema potrebe za mjenjanjem..vecina auta komotno ugrije gume do starta.. ima tamo 15-20 m, ovi sto proljecu kroz start vise to rade za show :)a i pise ti u pravilniku koliki mora biti predstart, procitaj si malo

a u ostalom neka se starter malo stisne :P vidis da smo stavili najmanjeg tamo

Edited by srki

Al jarane ne znam koji je sad auto bio na startu ali jedan od ovih većih klasa tj bržih kad je grunulo iz auspuha starter skoči u zrak jedno 2 metra kao Blanka Vlašić nije ni znao da to može. Šalu na stranu stvarno je jebeno tamo biti i stiskati onaj gumb ima da momentalno ogluši .... ali jarane zato sve vidi iz prvog kadra. :palci :palci :palci :palci :palci :palci

navikao je na launch vec :lol2

slm se.. ima velike slusalice kroz koje se nista ne cuje, bez obzira ko je na startu :)

Edited by srki

ja obavezno sam oba dana i noc tamo kampiram!

jos nisam dozivio da je bila mirna vecer uvjek neke budaletine!

sa moje lijeve strane su bili likovi sa bmw-ima mrtvi pijani natjecali se koji ce napavit vece rupe u asfaltu.

bas navecer poslje pola noci cujem kako vele jedan drugom daj se vrati mamu ti j...m neznas kako se to radi sad ces vidjet i tako 2-3 sata!

okretanje pod rucnom tik uz aute da se najezis.

majmun ti unisti za min godine truda!

po meni je bolje sprijeciti nego lijeciti stvari su izmakle ovaj puta kontroli.

drugi debil je sa sa nekom astrom preko puta mene od 4 ujutro do 6 sati je naganjo opelovsko govno sa 1,6 motorom tamo ,vamo neznam sto je mislio da ce ici bolje ako 100 puta ode gore dole!

zao mi je radi idiota i debila sta se sankcije moraju uvest!

nemam rijeci za debile!

p.s da nadodam jos gori su motoristi koji obavezno ima dvojica trojica da hebu ljude koji ce spavat!

poslje pola noci svakih sat vremena je bilo turiranje od strane motorista od 2 do 6 ujutro!

MOTORISITIMA TRAJNU ZABRANU TREBA NAPRAVIT sem onih kojih sudjeluju u utrkama!!

Edited by dragan

taj koji je turirao motor je i proslu godinu pravio problem...tj prosli rejs.. znam i tko je..

taj koji je turirao motor je i proslu godinu pravio problem...tj prosli rejs.. znam i tko je..

neznam uopce sta mu to znaci jede govna a burek jeftin!

mozda u svojoj glavi nemoze shvatiti da ljudi nisu dosli radi motora vec auta!

bas sam posliko aute tih debila i nagodinu treba im zabranit uopce blizu kriza a kamoli ulaska!!!

Evo ja sam bio na rejsu jednom u zadnje 4 godine. i to preko dana. i nisam primjetio nista sto bi me smetalo. :D

0