luka01 0 Posted August 15, 2013 Neko me sinoc udario u ljevi retrovizor i puklo je staklo od zmigavca pa me zanima dali neko zna mozda oprilike koliko kosta novi zmigavac u retrovizoru? Share this post Link to post Share on other sites
Leo-st 5 Posted August 15, 2013 Neko me sinoc udario u ljevi retrovizor i puklo je staklo od zmigavca pa me zanima dali neko zna mozda oprilike koliko kosta novi zmigavac u retrovizoru? etka kaze 340 kn s pdv-om u ovlastenom Share this post Link to post Share on other sites
vlaho 2901 1 Posted August 17, 2013 Luka prijatelju vidi prvo imas li di za nabavit odma one zatamnjene.. Toliko koliko kosta 1 u ovlastenom, ja sam kod Gabreka platio 2 In-Pro zatamnjena.. I pozuri jer jos par dana ides na brod..a dolazi ti opet onaj debeli Peter u inspekciju, prenesi to Zeljku.. Share this post Link to post Share on other sites
luka01 0 Posted August 18, 2013 ajme opet on dolazi koja pilana a bas cu pogledat moga bi onda uzet ta dva zatamljena! kako je tebi imali ti koji nas? jesi uspija utopit kome kola Share this post Link to post Share on other sites