IBM 0 Posted August 19, 2013 Ne rade mi el.retrovizori. Isprobao sam drugi prekidač,drugi retrovizor,pregledao osigurače i sada mi je još ostao relej , prije odlaska električaru,pa me sada zanima na kojem se mjestu nalazi u kutiji sa osiguračima,ako se tamo nalazi Share this post Link to post Share on other sites
Passat 0 Posted August 19, 2013 (edited) Mislim da to nema relej, barem na passatu nema. Kolko se sjećam to se šteka u konektor koji ima napon po kontaktu, dakle da je taj relej onda po kontaktu ti ništ nebi radilo. Provjeri da žica nije pukla dolje kod osiguraća, skineš sve plastike okolo i otkopćaš one dvije kvačice koje drže nosač sa osiguračima i relejima i pogledaš malo. Pogledaj i onu harmoniku između štoka i vrata da tamo nije puklo. Pogledaj i u štoku da se prije te harmonike nije otkopčalo. Dva su konektora koja trebaju bit za retrovizore dolje kod osiguraća, zeleni (grijanje) i još jedan (neznam boju) za micanje. Edited August 19, 2013 by Passat Share this post Link to post Share on other sites
IBM 0 Posted August 20, 2013 Mislim da to nema relej, barem na passatu nema. Kolko se sjećam to se šteka u konektor koji ima napon po kontaktu, dakle da je taj relej onda po kontaktu ti ništ nebi radilo. Provjeri da žica nije pukla dolje kod osiguraća, skineš sve plastike okolo i otkopćaš one dvije kvačice koje drže nosač sa osiguračima i relejima i pogledaš malo. Pogledaj i onu harmoniku između štoka i vrata da tamo nije puklo. Pogledaj i u štoku da se prije te harmonike nije otkopčalo. Dva su konektora koja trebaju bit za retrovizore dolje kod osiguraća, zeleni (grijanje) i još jedan (neznam boju) za micanje. Thanks,rješeno. Pukle žice između vrata i panta Share this post Link to post Share on other sites