dodoonn 1 Posted August 20, 2013 (edited) http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....showtopic=73362 Ovdje su slike golfa.. 1.Koja boja naljepnica bi mi isla na ovu boju golfa ? Koja bi najbolje pristajala ? Naljepnice bi isle onako male na vrata ispod retrovizora.. 2.Kako bi stajao crni krov? sta mislite o tome ? carbon folija ? 3.Crni zmigavci bocni i ovi prednji ? 4.Kako bi mogao nekim npr crvenim ili bijelim sprejom ili necim drugim napisati neku rijec na mrezice zvucnika ? Jos jedno pitanje,kako spojiti tj na koje tocno zice da prikljucim led svjetla u unutrasnjosti ? Edited August 20, 2013 by dodoonn Share this post Link to post Share on other sites
Lisac 0 Posted August 20, 2013 otvori temu u komentarima, tamo će ti netko sigurno pomoći Share this post Link to post Share on other sites
GoLfMk2-SK 0 Posted August 20, 2013 Ja sam se nedavno igro s ledicama i prilicno je jednostavno Na njima mora bit oznacen plus. I to moras spojit na plus (najcesce crvena zica) odnosno na masu (najcesce crna ili smeda) To ti je sva filozofija Ja sam si i satove,ventilaciju, pepeljaru i pretinac spojio led na golfu 2 i cisto je super Share this post Link to post Share on other sites
dodoonn 1 Posted August 20, 2013 Ja sam se nedavno igro s ledicama i prilicno je jednostavno Na njima mora bit oznacen plus. I to moras spojit na plus (najcesce crvena zica) odnosno na masu (najcesce crna ili smeda) To ti je sva filozofija Ja sam si i satove,ventilaciju, pepeljaru i pretinac spojio led na golfu 2 i cisto je super Znam ja sta je plus,a sta minus,ali me interesira gdje ispod kruskota mogu uzet te zice? Odakle dovod na to ? Nemojte mi spominjat radio jer od tamo necu Share this post Link to post Share on other sites
r4zoRbl4d3!* 0 Posted August 21, 2013 sa svijetla kabine, palit ce ti se kada otvoris vrata ili pritisnes prekidač. Share this post Link to post Share on other sites
GoLfMk2-SK 0 Posted August 21, 2013 Yep, covijek dobro veli. Najbolje s prekidaca od svjetala. A imas i rasvjetu table, to su ti zice posvuda po tabli Led malo jako trosi, neces nista pregrijat niti ce ti gorit osiguraci Al nemoj spajat na zivi kraj, recimo na prekidac od svjetala. To nikad nije dobra ideja Share this post Link to post Share on other sites
dodoonn 1 Posted August 21, 2013 sa svijetla kabine, palit ce ti se kada otvoris vrata ili pritisnes prekidač. Dadaa znaci sve sa krova gore moram tj na one zice koje idu na krov? A znate mozda kuda idu te zice da mi uskratite muke? Share this post Link to post Share on other sites
fijo 0 Posted August 29, 2013 ak osvjetljenje nogu, ili kaj već želiš, kad se otvaraju vrata onda ti najjednostavnije spojiti na one žice koje idu na one pipce kad se vrata otvaraju... Share this post Link to post Share on other sites
dodoonn 1 Posted September 10, 2013 (edited) Imam ponovno jos 1 pitanje,interesira me jer sam cuo od raznih ljudi da one vanjske plastike na prednjem braniku,straznjem,po vratima i na blatobranima su izblijedile od sunca,a kazu da se moze kupiti neka tekucina/pasta ili stagod to bilo i da se to spuzvom nanese na plastike i da to ostane lijepo crno te da je bolje od farbanja,a usput se plastike ni ne trebaju skidati.. Gdje bi se to moglo/ima za kupitit? Edited September 10, 2013 by dodoonn Share this post Link to post Share on other sites
Sioux 0 Posted September 10, 2013 Sve te paste, masti, ulja i slicno su kratkog vijeka, i zna to biti masno pa nakuplja prasinu... najbolje ti je uzeti onaj industrijski fen (do 100kn u bilo kojoj trgovini sa alatom) i lagano zagrijat te sve plastike da im se vrati crna boja. Share this post Link to post Share on other sites
razor335 0 Posted September 10, 2013 sad ce bas biti u lidlu za 80tak kuna taj fen Share this post Link to post Share on other sites
dodoonn 1 Posted September 10, 2013 Sve te paste, masti, ulja i slicno su kratkog vijeka, i zna to biti masno pa nakuplja prasinu... najbolje ti je uzeti onaj industrijski fen (do 100kn u bilo kojoj trgovini sa alatom) i lagano zagrijat te sve plastike da im se vrati crna boja. Puno ti hvala,ovo je stvarno jos bolja ideja !! Share this post Link to post Share on other sites
dodoonn 1 Posted September 11, 2013 Sve te paste, masti, ulja i slicno su kratkog vijeka, i zna to biti masno pa nakuplja prasinu... najbolje ti je uzeti onaj industrijski fen (do 100kn u bilo kojoj trgovini sa alatom) i lagano zagrijat te sve plastike da im se vrati crna boja. moj susjed karoser sa 30+ godina radnim iskustvom mi je rekao da mi nikako fen ne preporuca i pokazao mi je tu stvar za namazivanje i odlican sjaj,rekao je da jaako dugo traje i da nema problema oko prasine i drugih stvari.. Share this post Link to post Share on other sites
TheCar 0 Posted September 11, 2013 nije da vrijeđam susjeda ali ja sam probao sto tih pasti na ženinom twingu niti nijedna nije vratila sjaj kao kad sam zagrijao sa fenom , lijepo polako grijati i vidiš kako se sjaj vrača ..... jednostavnije od toga nema Share this post Link to post Share on other sites
dodoonn 1 Posted September 12, 2013 (edited) To nije kao pasta vec nekakva tekucina,a kaze da se to sa fenom nakon nekoliko pranja sada neznam 10,20,xy ponovno vrati na staro.. Sad mi je frend rekao za neku pjenu pa cu nju probat.. Ostalo : Sta mislite kako bi izgledalo da stavim one ledice na ralicu dolje ? Preko cega bi ih trebao spojiti da se pale kada i svjetla ? Primjer : https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hpho...801822968_n.jpg Edited September 12, 2013 by dodoonn Share this post Link to post Share on other sites
GogiR32 0 Posted September 12, 2013 Ako Boga znaš nemoj to stavljat... A ovo preko čega se treba spojit da se pale kada i svijetla: pa valjda preko svijetla Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted September 12, 2013 susjed ti to s fenom nije probao pa prica napamet koliko vidim...i ja sam to radio i super izgleda i traje vec jakoo dugo, nikakve kreme i slicno...uzmi fen pa probaj malo pa ces vidjet kako se boja vraca a ledice....nemoj pravit cirkus od auta...i to ce ti vjerojatno svi ovdje rec ovdje....ali ako ti bas zelis onda samo deri Share this post Link to post Share on other sites
dodoonn 1 Posted September 12, 2013 susjed ti to s fenom nije probao pa prica napamet koliko vidim...i ja sam to radio i super izgleda i traje vec jakoo dugo, nikakve kreme i slicno...uzmi fen pa probaj malo pa ces vidjet kako se boja vraca a ledice....nemoj pravit cirkus od auta...i to ce ti vjerojatno svi ovdje rec ovdje....ali ako ti bas zelis onda samo deri Probali smo i vidio sam kako se boja vraca.. Share this post Link to post Share on other sites
Sioux 0 Posted September 12, 2013 Probali smo i vidio sam kako se boja vraca.. aha, iskusni majstor je sad to po prvi put probao... a zna da ce se skinuti za 10-20 pranja Share this post Link to post Share on other sites
dodoonn 1 Posted September 13, 2013 aha, iskusni majstor je sad to po prvi put probao... a zna da ce se skinuti za 10-20 pranja Probali smo bili odmah onda.. Napravit cu s tim.. Share this post Link to post Share on other sites
RAZZOR 1 Posted September 13, 2013 Pod 1: Jel ti slazes sebi auto ili nama? (koja naljepnica u kojoj boji i na koje mjesto, sto se nas tice mozes pink roza pa na strafte kariranu naljku stavit i na ventilator od hladnjaka. Crni krov, mat folija? karbon folija? to bi ti trebo znat dal ti se svidja. (isto to vrijedi i za crne zmigavce) Pod 2: Sta ispitujes vamo ako imas susjeda koji ima 30+ godina radnog iskustva i sve zna? I onda jos prepucavanje sta je bolje a sta nije. Pod 3: Citiram: "A znate mozda kuda idu te zice da mi uskratite muke?" - Spomenes ledice i pitas di da ih spojis, nisi reko ni dal su za osvjetljenje krova, nogu ili rezernog tocka (kabina je sirok pojam i jos da ti kazemo di je ta zica na koju ti to zapravo zelis spojit (a sto zelis spojit nemamo pojma) Ja stvarno neke ljude ne kuzim. Pomuci se sam pa ako zapnes pitaj pa ce ti se pomoc, nemozemo ti mi sredit auto. Svi auti na forumu su rezultat truda, rada i ulaganja njihovih vlasnika. Nista ne dolazi preko noci. Moras imat neku svoju viziju auta i tako ga slagat. Svakakvih ce bit komentara, no nije se rodio (nit ce se rodit) onaj koji je svima ugodio. Share this post Link to post Share on other sites
jopa_vr6 0 Posted September 13, 2013 pa vecina auta se slaze za forum,ne za svoj gust Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted November 16, 2013 Pazite kad idete s fenom na lak i boju oko lajsne ; ) Share this post Link to post Share on other sites