0
Tomma

Golf 2

Recommended Posts

Ovako posto imam auto golf 2 1.6D,ne vozim ga,neam jos polozeno,sad bi ga ja prodao jer mi treba lovica...Auto je crvene boje,malo je boja osla od sunca,ali dobro to se da srediti,samo treba ispolirati...auto je 88. 12 mjesec,aj recimo 89. :P

E sad neznam tocno kolko ima km-a,jer nisam gledao,masina je u redu...slikice nabacim kad slikam,da vidite...sto se tice auta izgleda malo ofucano ali nije...samo je malo boja osla od sunca,limarije ja u redu i ostalo... ;)

Ovako posto imam auto golf 2 1.6D,ne vozim ga,neam jos polozeno,sad bi ga ja prodao jer mi treba lovica...Auto je crvene boje,malo je boja osla od sunca,ali dobro to se da srediti,samo treba ispolirati...auto je 88. 12 mjesec,aj recimo 89. :P

E sad neznam tocno kolko ima km-a,jer nisam gledao,masina je u redu...slikice nabacim kad slikam,da vidite...sto se tice auta izgleda malo ofucano ali nije...samo je malo boja osla od sunca,limarije ja u redu i ostalo... ;)

sve ljepo i krasno...ali nista bez slika i cijene :rotfl

Jel regan ili ??

Ima duboke branike ili ne ??

Moja procjean ako nije regan kojih 1500 eura

sve ljepo i krasno...ali nista bez slika i cijene :rotfl

Slike cu staviti,ali cijenu necu jer pitam vas,kolko bih mogao dobiti za njega...ici cu ga sad slikati pa stavim slike i odmah cu vidjeti kolko ima predjenih kilometara...

premalo je pre??ao s obzirom na boju i istro??enost sjedala i volana. negdje 1000 eura ako je u dobrom stanju.

Boja je malo izbljedila od sunca,ali to se polira i ko nov je...auto je u redu...

Guest alenp

1000 € je kak moj stari veli plafon.

Auto je doslovno izvana u kaos stanju, dok se to sve uredi da lici na nesto kosta previse.

Ako dobijes 1000 € sretan si.

Jel regan auto ?

Nije regan...

Eto ko hoce nek ga nosi za 750-700 eura i bok...

U kakom je stanju masina??

Bi mogao preci tehnicki ??

Boja je malo izbljedila od sunca,ali to se polira i ko nov je...auto je u redu...

Ne postoji takva pasta za poliranje koja bi njemu vratila sjaj :)

Inače, 700€ vrijedi ako nije previ?? trul ispod i na muldama.

Ma 600€, pa pogle haubu i blatobrane, pa to bez lakiranja vi??e nemre biti NORMALNO, ovo je kaos izvana, lajsne fale, znakići odozada, čvaknut je na zadnjem lijevom ćo??ku, pogle felge, pitanje je kakve gume su gore i koliko to dugo stoji, i veliki upitnik je kilometra??a??????...I nije turbo...

Jedino ako je ma??ina stvarno u dobrom stanju, dalo bi se dignuti cijena,inače banana....

u samoboru se prodaje jedan golf 2 1.3 benzinac s prijedjenih 120 t km isto ovak slicno derutno stanje. za 4000 kn neregan ,a covjek bi mozda jos i spustio cijenu...

zaslosno al tako zapustene dvojke vec lagano po trzisnoj vrijednosti traze svoj put ka drobilici...

Je, ali to su stvari na kojima kupac jako ru??i cijenu...Da se ovaj golf ispolira kolko tolko, da se po??arafi na njemu to kaj treba, očisti, uglanca, neke felge se nabace gore ili se ove urede da pristojno izgledaju odmah mo??e dignuti cijenu, ovak ni??ta....

dam ti felge i nadoplatim nesto :rotfl

Edited by BaGy

Evo ljudi zadnja cjena 500€ fakat mi je hica...Os nes,banglades...

pitao sam te vec u onom topicu (oglasu) di se auto moze pogledat i jesi li vlasnik auta?

Moze se pogledati u zagrebu na Savici,da ja sam vlasnik,na mene je auto prepisan...

Sto se tice kilometara!!! Mogu reci samo da ima puno vise nego nekih 110000km! Nisu brojevi na brojcaniku u ravnini! to su vam prvi znakovi "vracanja"

Guest
This topic is now closed to further replies.
0