Tomma 2 Posted June 20, 2007 Evo prodaje se znaci Golf 2 dizlo,a detaljnije imate tu: http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....amp;#entry96442 Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted June 20, 2007 auto je u zagrebu ili vukovaru? jesi vlasnik? Share this post Link to post Share on other sites
Tomma 2 Posted June 21, 2007 uZagrebu,ja sam vlasnik! Share this post Link to post Share on other sites
Tomma 2 Posted June 22, 2007 Ajd ekipa,hitna mi je para,brzooooooooooooo....ajde ajde,sam ga nosite,cjena je prava sitnica... Share this post Link to post Share on other sites
Tomma 2 Posted June 25, 2007 Javio mi se vec jedan decko tu sa foruma,i njemu sam rekao da cekam da mi dodje stara sa mora,da vidim di je metnula papire i to,onda vam se javim tu na forumu,pa cemo dalje nastaviti... Dolazi za nekih tjedan dana.... A ako hoces mogu ti ostaviti broj? Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted June 25, 2007 ostavi mi broj, a mozes mi se i javit na 098 174 5996 onog dana kad auto bude opet u slobodnoj prodaji, ozbiljan sam kupac Share this post Link to post Share on other sites
Tomma 2 Posted June 25, 2007 Evo ti broj...091/928 45-30...uzet cu ja i ovaj tvoj pa te zvrcnem kad mi se keva vrati... Pozz! Share this post Link to post Share on other sites
Tomma 2 Posted July 9, 2007 bbbbbbUUUUUUUUUUMMMMMMMMMMPPPPPPPPPiiiiiiiiiićććććććććć!!!! Hića,hića!! Share this post Link to post Share on other sites