miro 5 Posted August 27, 2013 11. Buba susret "Bube na 4 rijeke" počinje u petak 30.8. do nedjelje 1. 9. na prostoru Kinološkog kluba Karlovac, Ulica Put D. Trstenjaka bb (preko puta Zelenila) Petak je rezerviran za dolazk vozila, od 18 sati je večera na od 22 sata i koncert. Subota: nakon ručka odlazak na prostor Dana piva gdje ćemo biti parkirani od 14,30 do 16 sati. Slijedi povratak u kamp, nekoliko nagradnih igara, slobodno vrijeme, oko 19 sati proglašenje - najboljih automobila i u skladu s tim podjela nagrada. Subota je rezervirana za dva benda, početak 21.00h. Nedjelja: ustajanje, kratka vožnja i parkiranje kod Papas bara od 9,30 sati te oko 12 sat podjela priznanja za klubove. Cijene cuge popularne, sve po 10 kuna, kotlovina 25 kuna. Kotizacija iznosi 100 kuna po vozilu. Za to se dobije majica te večera, ručak i nedjeljni doručak bez obzira koliki je broj suvozača. Stoga pozivamo sve vlasnike VW da nam se pridruže bez obzira na starost samog vozila. Share this post Link to post Share on other sites
chef 1 0 Posted August 27, 2013 dolazimo vwidimo se Share this post Link to post Share on other sites
Guest O84GT Posted August 28, 2013 I mene vuce da dodjem Share this post Link to post Share on other sites
vw bubi 0 Posted August 29, 2013 I mene vuce da dodjem oćeš da voziš ispred mene do KA ? :rotfl tko to organizira ? ja ću vjerovatno doć al tek subotu popodne,nadam se da ću se moć priključit... Share this post Link to post Share on other sites
R32 0 Posted August 29, 2013 oćeš da voziš ispred mene do KA ? :rotfl tko to organizira ? ja ću vjerovatno doć al tek subotu popodne,nadam se da ću se moć priključit... čeka te mijesto u našem društvu Share this post Link to post Share on other sites
Guest O84GT Posted August 30, 2013 oćeš da voziš ispred mene do KA ? :rotfl tko to organizira ? ja ću vjerovatno doć al tek subotu popodne,nadam se da ću se moć priključit... Ili iza tebe pa da te pogurnem tu i tamo Share this post Link to post Share on other sites
vw bubi 0 Posted August 30, 2013 (edited) od kad mi je ekipa iz ZG (krešo i mario) natjunirali motor sad to leti... hvala im još jedanput a ja se nadam da sam oko 3 subotu tamo... Edited August 30, 2013 by vw bubi Share this post Link to post Share on other sites
vw bubi 0 Posted August 31, 2013 nažalost ništa od mene. obaveze me spriječile... vidimo se na kombi susretu Share this post Link to post Share on other sites
R32 0 Posted September 1, 2013 bilo je odlično , vidimo se i do godine Share this post Link to post Share on other sites
zihaGT 0 Posted September 6, 2013 Whoa divni auti!!! Bravo bravo! Share this post Link to post Share on other sites