0
miro

11. Buba susret "Bube na 4 rijeke" 2013 Karlovac

Recommended Posts

11. Buba susret "Bube na 4 rijeke" počinje u petak 30.8. do nedjelje 1. 9. na prostoru Kinološkog kluba Karlovac, Ulica Put D. Trstenjaka bb (preko puta Zelenila)

Petak je rezerviran za dolazk vozila, od 18 sati je večera na od 22 sata i koncert.

Subota: nakon ručka odlazak na prostor Dana piva gdje ćemo biti parkirani od 14,30 do 16 sati. Slijedi povratak u kamp, nekoliko nagradnih igara, slobodno vrijeme, oko 19 sati proglašenje - najboljih automobila i u skladu s tim podjela nagrada.

Subota je rezervirana za dva benda, početak 21.00h.

Nedjelja: ustajanje, kratka vožnja i parkiranje kod Papas bara od 9,30 sati te oko 12 sat podjela priznanja za klubove.

Cijene cuge popularne, sve po 10 kuna, kotlovina 25 kuna.

Kotizacija iznosi 100 kuna po vozilu. Za to se dobije majica te večera, ručak i nedjeljni doručak bez obzira koliki je broj suvozača.

Stoga pozivamo sve vlasnike VW da nam se pridruže bez obzira na starost samog vozila.

beli_bube2013.jpg

dolazim :palacg

I mene vuce da dodjem

oćeš da voziš ispred mene do KA ? :rotfl :rotfl

tko to organizira ? ja ću vjerovatno doć al tek subotu popodne,nadam se da ću se moć priključit... :rolleyes:

tko to organizira ? ja ću vjerovatno doć al tek subotu popodne,nadam se da ću se moć priključit... :rolleyes:

čeka te mijesto u našem društvu :palacg

Guest O84GT

Ili iza tebe pa da te pogurnem tu i tamo :rotfl

od kad mi je ekipa iz ZG (krešo i mario) natjunirali motor sad to leti... hvala im još jedanput a ja se nadam da sam oko 3 subotu tamo... :palacg

Edited by vw bubi

nažalost ništa od mene. obaveze me spriječile...

vidimo se na kombi susretu :palacg

bilo je odlično , vidimo se i do godine :palacg

0