shaggy_precko 0 Posted August 28, 2013 vozim auto tipa 50-100 km nebitno.stanem,ugasim auto pricekam 10 sekundi i krenem palit pri cemu vergla po 7 sekundi dok ne sastavi.pali cudno ko da nemam goriva a imam u njemu 30 litara .cim auto odstoji malo ne mogu ga odma upaliti.ali ako auto ugasim i odmah ga idem upalit.ne cekam ni 2 sekunde, sastavi na prvi zub? auto vuce sve normalno.nisam primjetio gubitak snage ni nista . auto sam stavio da prodajem i sad bas kad ga ja idem prodavat krenem to MUCIT...... :palacd :palacd Share this post Link to post Share on other sites
kiky17 0 Posted August 28, 2013 vozim auto tipa 50-100 km nebitno.stanem,ugasim auto pricekam 10 sekundi i krenem palit pri cemu vergla po 7 sekundi dok ne sastavi.pali cudno ko da nemam goriva a imam u njemu 30 litara .cim auto odstoji malo ne mogu ga odma upaliti.ali ako auto ugasim i odmah ga idem upalit.ne cekam ni 2 sekunde, sastavi na prvi zub? auto vuce sve normalno.nisam primjetio gubitak snage ni nista . auto sam stavio da prodajem i sad bas kad ga ja idem prodavat krenem to MUCIT...... :palacd :palacd Imao sam slican problem na Polu, 1.9d, u mojem slucaju je bio pregorio neki relej koji mi je lokalni auto elektricar promijenio, trosak je bio zanemariv, s novim relejom i izmjenom, 100 kn, sat vremena posla. ako te zanima mogu ti ga sutra tocno pitati koji relej je bio u pitanju, ne sjecam se vise.. Share this post Link to post Share on other sites
shaggy_precko 0 Posted August 29, 2013 jucer u voznji se ugasio.u voznji sam osjetio da se osjeti gorivo.kad sam digao haubu vidio sam da mi filter goriva pisa na cepu .pa je tu vukao zrak i zato je tesko palio .promjenio sam filter i sad pali opet na prvi zub 8-) hvala na pomoci Share this post Link to post Share on other sites