0
Guest alenp

Golf 4

Recommended Posts

Guest alenp

Mislim da sam nedavno citao nekakav topic o r32 branicima al search me zajebava nece mi nista izbacit.

Pa sad pitanje da li uopce mogu razmisljat o polovnim tj da li toga uopce ima, pretpostavljam da jedino gdje bi se mozda mogli nac je njemacka.

Novi u zubaku su prednji 5500 kuna, zadnji oko 6600 kuna, sto ispadne 12k kuna za branike, ni da sam lud nema sanse da bi dao toliko.

na ebayu sam naso jedan straznji branik, al cijena mu je 81 €, 4 dana ostalo do kraja, 100 € frajer trazi da salje u hrvatsku, plus carina i ostale gluposti kosta par tisuca kuna, onda dolazim na isto ko da kupim novi u zubaku.

Mislio sam da netko napravi od obicnog branika r32, nitko ne zna bez kalupa, kalup nemam i kosta malo manje od orginal branika.

Plasticarenje bas i ne zelim, volim na autu drzat sve u orginalu.

http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....ost&p=59307

Devla je nesto pisao da ce stavljat r32 branike, njemu sam poslao PM al ne odgovara, mozda netko zna kak ce on nabavit to ? :)

Piatj mexa mozda on nesto zna,jer on ima u planu nesto raditi,a javitmce se jady on zna nekog tipa kaj radi kalupe tj branike od R32

Guest alenp

Mislim zvao sam jednog tipa koji to radi i to kosta 3500 kuna sto mi je smijensno jer se radi o staklo plastici koja se piga kad ju stisnem malim prstom.

Malo doplatim i dobijem orginal :)

pitaj u velasu,jest da nisu original,al opet mo??da bolje od tog tipa koji radi stakloplastikom

Guest alenp

Ma pitao sam te toliko iz zajebancije u velasu, oni to ne drze.

A gle strpljen je nekad spasen, naso sam si zadnji malo ostecen na ebayu pa cu to uzet ionako mi je zadnji bitniji jer cu po njemu radi auspuh a prednji uvijek lagano promjenim.

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewI...em=300120343506

Nije ni skup toliko...

alenp said:
Mislim zvao sam jednog tipa koji to radi i to kosta 3500 kuna sto mi je smijensno jer se radi o staklo plastici koja se piga kad ju stisnem malim prstom.

Malo doplatim i dobijem orginal :)

Stakloplastika koja se piga :ne2:ne2

mexx je neki dan nabavio od r32 prednji branik....kontaktiraj ga kako i ??ta...

|M_7| said:
Stakloplastika koja se piga :ne2:ne2

to i ja mogu potvrditi,mo??e biti tako čvrsto da će ti se prije lim popigati nego stakloplastika puknuti.sve je stvar kolko matrijala stavi?? i koju vrstu.svi koji rade sa stakloplastikom stavljaju malo matrijala radi same mase da nije te??ki branik il pragovi a samim time je onda zavr??ni proizvod podlo??niji mehaničkim o??tečenjima tj. pucanj kad negdje lupi?? il zastru??e??.

a i kad manje matrijala stave vi??e zarade :lol2:rotfl:rotfl

0