kiky17 0 Posted September 5, 2013 Pozdrav svima. imam jedan problem, vozim Polo 6n2, i rukohvati na vratima, one plastike oko otvora od ventilacije bi htio polakirati, iz razloga sto je tvornicki lak ispucao i to sve skupa dosta ruzno izlgeda pa bi htio to dovesti u red.. sad me zanima kakve preparate trebam za to koristiti, kako da pripremim povrsinu za lakiranje i na kraju koja vrsta laka je najbolja za to.. ako mi je nesto promaklo, otvoren sam za sve vrste prijedloga. hvala svima unaprijed.. Share this post Link to post Share on other sites
Guest O84GT Posted September 5, 2013 Pozdrav svima. imam jedan problem, vozim Polo 6n2, i rukohvati na vratima, one plastike oko otvora od ventilacije bi htio polakirati, iz razloga sto je tvornicki lak ispucao i to sve skupa dosta ruzno izlgeda pa bi htio to dovesti u red.. sad me zanima kakve preparate trebam za to koristiti, kako da pripremim povrsinu za lakiranje i na kraju koja vrsta laka je najbolja za to.. ako mi je nesto promaklo, otvoren sam za sve vrste prijedloga. hvala svima unaprijed.. Moras skinuti to sve, odmastiti i dati prajmer za plastiku ako ima pukotina dari sprickit i pobrusiti ga sa minimum p 800 da to izgleda lijepo i glatko i lakirati sa po mogucnosti mat crnim auto lakom. Pretpostavljam da ti je sad plastika crne boje pa sam i zato stavio mat crni lak Share this post Link to post Share on other sites
kiky17 0 Posted September 5, 2013 Hvala ti puno.. cime se najbolje odmascuje plastika? Nebi htio upotrijebiti nekii (pre) agresivno da jos vise to ne shebem.. i da, ako na kraju upotrijebim bezbojni lak, dali cu dobiti onaj zavrsni sjaj? Cuo sam da je to moguce. Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted September 5, 2013 (edited) moguce je ali ne sa ovim jeftinjarama. treba ti 2k baza i 2k lak i da, racunaj 150 kn oba spreja minimalno Edited September 5, 2013 by MarioIV Share this post Link to post Share on other sites
kiky17 0 Posted September 5, 2013 Hvala puno. javim rezultate uskoro Share this post Link to post Share on other sites
Guest O84GT Posted September 6, 2013 Odmastiti mozes sa ivasol ili penasol tekucinom, za upotrebu procitas kako se koristi, cisti sve zivo Share this post Link to post Share on other sites