3 3
PeroB

zamjena opruga

Recommended Posts

A sto vama to znaci za normalnu cjenu? Kod prvog mehanicara i pitaj jel moze i koliko novaca. Ili racunate za pivu to negdi prominiti. I za koji auto uopce

Tezak je to posao. Meni je mhanicar naplatio montazu gewindi i stelanje 400kn. pogotovo stelanje.

A posao je trajao 4 sata ak ne i vise

Pa do cca 500,600kn max,golf 5,trazi mi 1000. Jel to malo? Triba 2000?

Promini mehanicara. Taj je nenormalan. 500kn je normalna cjena za taj posa na golfu 5. Jer ima max 2 sata posla

Mario ne kazem ja sa je lagano,al ta cifra je malo pretjerana. Da bi ja 500 samo nadem nekog tko bi to odradio.

Pa do cca 500,600kn max,golf 5,trazi mi 1000. Jel to malo? Triba 2000?

U jebote, taj nije bas svoj. U Zagrebu na vise mjesta 400 kn za opruge. Znas kak bi mu dao 1000 kn za to haha

Zna li itko za Split da ima netko za tu cijenu da ne lutam bzvz :)

Zatraži ponudu u Auto Antonio na Mejaima.

Auto Antonio,sve 4 opruge sa optikom trapa sa malo popusta preko poznanika 530kn,znaci zamjena,optika,ruke.

to je skoro mukte, nisi moga bolje proći s obzirom da je optika 150 kn, a vako neko bi ti uzejeja bar 400-500kn i još optika na tu cijenu

ja inače već godinama kupujem gume i radin optiku kod autoantonia i dosad nisam ima nikakve zamjerke ni na posa ni na gume

Uzeo mi kum nove felge i gume za svoje auto pa je preko njega i meni popust,potrosio je dosta,pa su i meni malo spustili. Sad kad stavim ljetne 17ke onda cu sve odjednom napravit.

Kod nas u bj kod boljeg majstora je oko 300kn, ja sam toliko platio na mk6 izmjenu, jos samo poslije napravi optiku i to je to.. sve ukupno oko 450kn

a nije to nikakav posao, pogotovo zadnje, promjenis ih za 15min. ali naprijed je malo zeznutije, ali 500kn je po meni previse novaca za izmjenu opruga.

A di u ZG jeftino odradit optiku i zamjenu opruga? Auto partes oce 1100kn :lol2

Ak ti se da skocit do okolice Samobora, Blazenko 091 336 4227. Mislim da mi je 300kn uzeo.

I kolega s foruma Thugich ima svoju radionu iznad Gajnica, +385 91 201 4306 pa ga pitaj, vjerujem da ce ti bit dobra cijena.

Imam i jednog u Petrovoj, meni je mjenjao na golfu ali zeznuli su pa su mi krivo slozili natrag i lupalo mi je pa ga necu preporucit iako je kod njega 400kn.

Ak se ne varam, kod Gabreka je isto 400kn.

Hvala,gajnice su mi blizu posto sam iz vrapca, mogo bi njega kontaktirat,a preporuka za optiku?

Hvala,gajnice su mi blizu posto sam iz vrapca, mogo bi njega kontaktirat,a preporuka za optiku?

koloper od rotora prva desno prema savskoj.tam di je čistoća ili kaj odma buš vidio radionu

Koloper mi je uvijek bio ok a Partes ima sve novo i novi sw samo sto su daleko al spur ionako ne radis 1x tjedno pa i nije tak bitno.

Ja sam bio samo jednom kod njih i nikad vise. Dodjem sa gtd 7, nakon spura mi daju papir sa podesenjem za 6icu 1.6 tdi. Reko to nije moj auto, kao ma sve ti je to isto. Aha, mozes mislit, uzeo natrag svoju lovu i otisao u Partes koji ima najnoviji sw i postimali mi po postavkama za moj auto. A cuo sam i od drugih da je Bat za kurac.

3 3