G-Unit 32 Posted April 2, 2015 To je 900-1050eura. Kolega ekusetic je za toliko prodava komplet motor 1.8t 225 ks iz tta Racunaj da za taj motor trebas kupit dp i mapiranje... Sve je to tu negdje, mozda je covjeku lakse kupovat dio po dio pa sve preslozit na svoj. Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted April 2, 2015 Jopa jbg nemam pare na hrpi Gunit...to mi je i bila ideja...pomalo sve pa kad bude bude Share this post Link to post Share on other sites
dean 1 Posted April 2, 2015 nevjerojatno, baš sam danas i ja pričao kako bi volio roknut S3 unutra Još uvijek ne planiram, ali nekako bih se prije na to odlučio, nego na upgrade turba i ostalih stvari, mislim da bi bio mirniji što se tiče trajnosti i svega, ali opet mijenjati svoj dobar motor za neki koji je upitan hmmm, baš bi trebalo znati šta se kupuje. Bilo bi dobro da netko napiše šta bi sve trebalo da se ubaci S3 di je bio AGU npr. (od senzora i drugih stvari) Znam da je donor najbolja stvar, ali pustimo sad to. Share this post Link to post Share on other sites
dario20v 0 Posted April 2, 2015 To su za mene idiotski oglasi Znaci netko bi trebao ici 500 km po motor a ne zna cijenu uopce ili sta ne kuzim te glupe fore I sta jos kako to preko granice prevest Samo po pozivu bi bila druga prica, jer na piku je 80 % djece koja dosadjuju, pa se ljudima ne da zamarat sa takvima. A tvoja stvar je hoces li ti dat nekome hrpu novca da ti ubaci motor i sve rijesi ili ces se malo potrudit da ti dobar dio ostane u dzepu bar za neki kvalitetni remap Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted April 2, 2015 Ne znam deane...sta bi se ti prije odlucio Meni je zao ovog motora..jer je dobar i dobro me sluzi...i naprimjer jeftin je za odrzavat jer je dosta toga prepravljeno..za primjer izmjena zupcastog remena 550 kuna s radom Sve sam novo stavio sto je trebalo...jos imam u planu brtve izmjenjati jer slini ulje malo posto je dugo stajao i onda ce stvarno bit pic pic.... I sve sam napravio i sve radi na autu al bas sve...samo mi potrosnju goriva ne pokazuje.. A sad opet ubacivat drugi motor pa opet svu struju preslagat pa ovo pa ono...ipak mi se cini jednostavnije prikupit djelove pa ovog jos malo podici i mir...nisam pametan sad Share this post Link to post Share on other sites
dean 1 Posted April 3, 2015 (edited) Znam, ja sam vise govorio za sebe da mi je primamljivija opcija dobar S3 unutra i gas. Tvoj je noviji motor, jos ako je složen na novo ne bi ga ni ja mijenjao. Edited April 3, 2015 by dean Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted April 3, 2015 Malo mu je 200ks,to ga ždere : ) Share this post Link to post Share on other sites
ekusetic 0 Posted April 3, 2015 Nije malo nego neće da Drda bude brzi od njega...heh Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted April 4, 2015 S vrenemom covjeku sve oslabi,tako i to Share this post Link to post Share on other sites