Admin 14 Posted September 25, 2013 Postovani clanovi, u ovom topicu mozete pisati prijedloge za poboljsanje kvalitete foruma u vidu novih funkcija, dodataka forumu, tema i sadrzaja te svemu ostalom sto bi voljeli vidjeti na forumu. Hvala. VWCC Admin Share this post Link to post Share on other sites
gangxxxta 0 Posted September 25, 2013 mozda neki chat za brzu komunikaciju i manje junka po podforumima... vise skinova... Share this post Link to post Share on other sites
prky18 0 Posted September 25, 2013 brisanje postova Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted September 25, 2013 mozda neki chat za brzu komunikaciju i manje junka po podforumima...vise skinova... najveca pogreska koja bi se mogla uraditi Share this post Link to post Share on other sites
Sarajlic 0 Posted September 25, 2013 Po meni bi bilo dobro da se uvede opcija da kad neko pise u temi koju ste vi otvorili da vam stigne notifikacija.Da li je to moguce,izvodivo i da li ima neko ko dijeli moje misljenje?Msm da bi bilo dosta lakse :)Takodje po meni nebi bilo lose da se uvede opcija da korisnik moze obrisati svoj post? Share this post Link to post Share on other sites
zmaric1603 0 Posted September 25, 2013 i vratite onaj crni skin Share this post Link to post Share on other sites
sever 0 Posted September 25, 2013 Po meni bi bilo dobro da se uvede opcija da kad neko pise u temi koju ste vi otvorili da vam stigne notifikacija.Da li je to moguce,izvodivo i da li ima neko ko dijeli moje misljenje?Msm da bi bilo dosta lakse :)Takodje po meni nebi bilo lose da se uvede opcija da korisnik moze obrisati svoj post? po uzoru na mojskuter forum Share this post Link to post Share on other sites
Mexx 1 Posted September 25, 2013 odlicno.napokoin upgrade Share this post Link to post Share on other sites
Sarajlic 0 Posted September 25, 2013 @sever upravo to,msm da bi pomoglo preglednosti i blagovremenom odgovaranju u temama Share this post Link to post Share on other sites
sever 0 Posted September 25, 2013 za sad mi se sviđa forum , jedino da se stavi neki tamniji skin , ovo je presvijetlo i bas ubija Share this post Link to post Share on other sites
rajkec 8 Posted September 25, 2013 Po meni bi bilo dobro da se uvede opcija da kad neko pise u temi koju ste vi otvorili da vam stigne notifikacija. Da li je to moguce,izvodivo i da li ima neko ko dijeli moje misljenje? Msm da bi bilo dosta lakse Takodje po meni nebi bilo lose da se uvede opcija da korisnik moze obrisati svoj post? Imaš gore desno "Follow this topic", to bi trebalo biti to. Tamniji skin po mogućnosti.... Share this post Link to post Share on other sites
marin04 0 Posted September 25, 2013 Definitivno treba vratit onaj stari crno-sivi background, ovo novo mi nije leglo, možda bas zbog toga... Share this post Link to post Share on other sites
mile1989 0 Posted September 25, 2013 ograničit veličine slika, pojedinci uslikaju u 5mpx, 8 ili više, treba 5 min dok prolistaš post od 2 stranice Share this post Link to post Share on other sites
dzinn16v 19 Posted September 25, 2013 Daj...ovaj skin mi ne lezi nikako... Share this post Link to post Share on other sites
Sarajlic 0 Posted September 25, 2013 (edited) Super sto ste izmjestili pm ikonicu posebno i hvala na notifikacijama.Svala castNemojte reci da sam zanovijetalo ali bilo bi super da imamo direktnu ikonu na garazu clana ispod mjesta gdje pise sta vozi?Npr zelim pregledati garazu clana ali nije ju dugo apdejto i da ne rovim po projektima samo kliknem na ikonicu u nekom od njegovih postova :/ Edited September 25, 2013 by Sarajlic Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted September 25, 2013 nigdje ni ne pise da je ovo novi skin,dok se sve napravi bude i dr. skin Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted September 25, 2013 zasto u zadnjih 5 godina nije moguce ostat hebeno ulogiran na forumu zauvijek nego kod svakog treceg ulogiravanja me izbaci ? probao 10 preglednika, oces windows, oces ios oces sve. Kvacica je na remember password ali nula bodova. Share this post Link to post Share on other sites
dean 1 Posted September 25, 2013 O kvragu šta je ovo...prije svega nisam se nikako mogao ulogirati pa sam tražio novi password. Drugo, ovaj skin mi nikako ne leži i zašto se ne vidi Ä,ć,Å¡,ž,Ä‘ u prethodnim topicima? Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted September 25, 2013 zasto u zadnjih 5 godina nije moguce ostat hebeno ulogiran na forumu zauvijek nego kod svakog treceg ulogiravanja me izbaci ? probao 10 preglednika, oces windows, oces ios oces sve. Kvacica je na remember password ali nula bodova. radi malog milijuna "virusa" na crnom skinu. Share this post Link to post Share on other sites
FSI 0 Posted September 26, 2013 sta je ovo isto edition38? Share this post Link to post Share on other sites
rajkec 8 Posted September 26, 2013 Sve PM poruke su nepovratno izgubljene ili? Share this post Link to post Share on other sites
Kenny 0 Posted September 26, 2013 (edited) Å to je sa new posts? Edit: To bi trebalo biti ovo View New Content? Edited September 26, 2013 by Kenny Share this post Link to post Share on other sites
LamaMk1 0 Posted September 26, 2013 predobro, i mobilna verzija je super..., sivo crno je bilo loše za mobilne surfere poput mene... po danu se slabo vidjelo... bez obzira na veličinu i kvalitetu...slažem se sa onim brzim chat-om! Share this post Link to post Share on other sites
smoki 0 Posted September 26, 2013 Opcija brisanja topic-a bi bila poželjna Share this post Link to post Share on other sites