Marcco 0 Posted October 8, 2014 (edited) Jel to stavljen novi skin ili što?više mi nema obog 'IPS Community' gore nego slika avanta i promjenjena je boja slova na 'home page-u' foruma i još neke sitnice koje sam do sad uočio. Ovako mi ja sad: EDIT:I da zaboravio sam napisat, bilo bi dobro imat gumb, negdje dal na vrhu ili na dnu strance, 'Mark all topics as readed' jer nekad mi se neda čitat sve i onda mi ostane onak podebljana slova u tamnijoj boji a to me nervira dok vidim, a neda mi se svaki put ić od pdf-a do pdf-a da ih označim kao pročitane tak da bi bilo dobro imati to da možeš cijeli forum označit kao da je pročitan. Edited October 8, 2014 by Marcco Share this post Link to post Share on other sites
sever 0 Posted October 8, 2014 jao pa vidi stvarno moze se skin promjenit , tek sam sad primjetio Share this post Link to post Share on other sites
prky18 0 Posted October 8, 2014 predobro izgleda....svida mi se...svaka cast Share this post Link to post Share on other sites
projektilski 277 Posted October 8, 2014 Svaka cast na pomaku Kak se skin mijenja? Share this post Link to post Share on other sites
tomica88 0 Posted October 8, 2014 Na dnu lijevo imaš Change theme. Share this post Link to post Share on other sites
projektilski 277 Posted October 8, 2014 A ja prekopao profil da podesim temu. Nekak mi nije logicno da su sve postavke u profilu a tema na dnu. I jos uvijek nema tamne teme ali nesto mi govori da ce biti uskoro Share this post Link to post Share on other sites
tomica88 0 Posted October 8, 2014 Promjena teme je, ako se ne varam, uvijek bila na tom mjestu. To je tak na svakom IP.Boardu. Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted October 9, 2014 Tako je. A ovo je odlicno, stepenica vise za forum, i puno ozbiljnije izgleda sto je i bio cilj. Neki ce nac za prigovarat ali sta je tu je, nemoze se svakome udovoljit. Share this post Link to post Share on other sites
Atrax 1 Posted November 7, 2014 Pitanje, zasto kada probam stisnuti like na necijij post, javi mi da sam dosegnuo maksimalni broj lajkova danas? Ne kontam, jel to iskljuceno za sve ili sta? A bas je dobra opcija. Share this post Link to post Share on other sites