Mouse-RI 3 Posted August 2, 2017 Nemojte narudzbe radit preko stranice, jer stranica nije azurna sa stanjem u uk, a ako nema tamo, salju iz kine i eto troskova dodatnih... Narucujte preko skype, od jednog od 4 agenata... Share this post Link to post Share on other sites
bozic.hrvoje 0 Posted August 3, 2017 (edited) hvala..gdje mogu naci kontakte tih agenata? edit: nasao sam, i cuo se sa agentom Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Edited August 3, 2017 by bozic.hrvoje Share this post Link to post Share on other sites
Zuti000 0 Posted August 25, 2017 Jel neko ima sta preporucit za Audia a3 8p, gledam Joying pari dobar. Ima li neko ness iz iskustva, provjereno da jwz dobro. Share this post Link to post Share on other sites
bozic.hrvoje 0 Posted August 26, 2017 pogledaj na erisinovim stranicama sta se nudi ( mislim da ima bas i tipski android za auti )..ja imam erisina i zadovoljan sam njime Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted August 26, 2017 Jel neko ima sta preporucit za Audia a3 8p, gledam Joying pari dobar. Ima li neko ness iz iskustva, provjereno da jwz dobro.Joying je ok, iskeno nista extra. Ima puno opcija, fora su ali recimo razgovor preko bt kasni malo glas. Takoder ekran na ovome modelu je sjajan pa ima mirror efekt, i malo se vec vide crtice kao smetnje, zanemarivo ali nema ni godinu dana Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted August 27, 2017 Ma samo original. RNS E LED nema ljepseg Share this post Link to post Share on other sites
Daci 0 Posted October 13, 2017 ima tko zainteresiran za kupnju ERISIN-a ako umemo 3 ili više dobijemo popust ?? Share this post Link to post Share on other sites
markol5 15 Posted October 13, 2017 Ne isplati se placat njihovu postarinu,ja san ih pita traze po 50,60$ shipinga i vise a nasa isto radio na aliexu nema poreza ni carine za 1300kna kod njih izide 250,60$ Poslano sa mog HTC Desire 630 dual sim koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Mouse-RI 3 Posted October 13, 2017 Erisina sigurno nisi nasao po toj cijeni, mozda neki isudar ili sl... Ako se uzmu 3 kom, popust bude oko 40$ po uredjaju... Ako imatw nekog u de, uk, aus, ili slicno, tamo su puno manje postarine, a i nema carine ako stize iz kine jer ide parcel shippingom... Share this post Link to post Share on other sites
markol5 15 Posted October 13, 2017 (edited) Erisina sigurno nisi nasao po toj cijeni, mozda neki isudar ili sl... Ako se uzmu 3 kom, popust bude oko 40$ po uredjaju... Ako imatw nekog u de, uk, aus, ili slicno, tamo su puno manje postarine, a i nema carine ako stize iz kine jer ide parcel shippingom... ES7900VNo tax,no vat Poslano sa mog HTC Desire 630 dual sim koristeći Tapatalk Edited October 13, 2017 by markol5 Share this post Link to post Share on other sites
Mouse-RI 3 Posted October 13, 2017 Pa tko jos te win uredjaje kupuje? Ako se vec davaju pare, onda se kupi android, ovo se uopce ne isplati uzimat... https://www.erisin.com/erisin-es9015v-8-android-444-car-dvd-player-with-gps-canbus-for-vw_p602.html Share this post Link to post Share on other sites
markol5 15 Posted October 13, 2017 Pa tko jos te win uredjaje kupuje? Ako se vec davaju pare, onda se kupi android, ovo se uopce ne isplati uzimat... https://www.erisin.com/erisin-es9015v-8-android-444-car-dvd-player-with-gps-canbus-for-vw_p602.html Najvise radi izgleda,moze navi dvd ne treba mi vise,ostale gadno izgledaju Poslano sa mog HTC Desire 630 dual sim koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Mouse-RI 3 Posted October 13, 2017 Stavio sam ti android link za cca isto para... Ja bi prije nju uzeo.... Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted October 14, 2017 Decki da ne otvaram novu temu pitat cu tu Imam rcd510 radio u petici sa 10 zvucnika ali mi je to nekako slab radio za to, zvuk mi se ne svidja i htio bi da to ljepse svira...kakav je rns510 po pitanju zvuka? Ili bi mozda trebalo tu neko pojacalo ili sta vec? Share this post Link to post Share on other sites
Daci 0 Posted October 14, 2017 znači nema zainteresiranih..kupujem onda solo Share this post Link to post Share on other sites
kontra10 0 Posted November 21, 2017 i ja gledam ovog 9 inch.imam.pioneer 7 inch.razočaran u ekran.koda je iz 1990g.800x400. Share this post Link to post Share on other sites
kontra10 0 Posted November 21, 2017 www.erisin.com/erisin-es3491v-9-android-71-car-gps-dab-dvr-system-for-vw-passat-cc-golf-touran-eos-seat_p906.html Erisin ES3491V model Erisin ES3491V model Share this post Link to post Share on other sites
Mouse-RI 3 Posted November 23, 2017 Prvo paljenje je tako 20-ak se, nakon toga se pali kako stisnes gumb, mozes stavit recimo da bude stand by 2 sata, pa ako ga u tih 2 sata palis gasis onda se pali odmah... Dobra mi je stvar sta recimo za rikverc kameru nije potrebno cekat da se radio upali, znaci upalis auto, radio se pali, stavis u rikverc i slika odmah dodje, prije nego digne android... Share this post Link to post Share on other sites
dzinn16v 19 Posted November 24, 2017 Im li netko link za ovako neki dobar android za passat 5.5 2 din? Neznam jel do mene ali nesto me j...stranica...nemogu otvoriti stalno nekakva upozorenja baca...? Share this post Link to post Share on other sites
<TDI> 585 Posted November 24, 2017 Radi gornja stranica otvara se bez problenma na IE11, vjerojatno je do tvog pretraživača, resetiraj ga. Ako se odlučiš za Erisin uzmi ga preko Slovenca, sigurnije je, već se raspravljalo o tome više puta. http://www.njuskalo.hr/ostala-autooprema/2din-vw-android-gps-bluetooth-akcija-oglas-21467106Slovenac-Telefon: +386 41813254 Share this post Link to post Share on other sites
dzinn16v 19 Posted November 24, 2017 ok budem hvala ti. Share this post Link to post Share on other sites
<TDI> 585 Posted November 24, 2017 Ma ništa, evo otvara i preko pametnog telefona, baca kao grešku ali samo dalje ideš. Share this post Link to post Share on other sites
Daci 0 Posted December 2, 2017 ovo sam naručio https://www.aliexpress.com/item/2Din-Android-RK3188-7-1-1-Car-DVD-Player-Stereo-Radio-for-VW-GOLF-5-Golf/32807665069.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.4XbdTP jako dobra je komunikacija sa prodavateljem, dogovorio se s njim da mi pošalje iz njemačke. došlo sve uredno, bez carine. isključivo sam naručio od njih jer oni ugrađuju u svoje radije TDA7850 integrirano pojačalo koje je najjače takve vrste (za auto program 12V). sa zvukom sam zadovoljan, bolji je od RCD510. ništa ne šteka sve super sve 5. U principu svi takvi radiji od erisina ili bilo koga drugoga su identični jer svi kupuju od istog proizvođača, razlika je samo u FM chipovima i TDA chipovima .. tako da erisin recimo ima dosta slabije pojačalo nego ovaj sa linka...ali može se i to zamijeniti naknadno..ako netko hoće nek mi se javi Share this post Link to post Share on other sites
andy91 0 Posted December 2, 2017 (edited) Koliko te ispao na kraju u kunama, oko 1700kn? Ako ide iz DE, poštarina je 50$, to je ta opcija? Koliko sam shvatio taj ima jače pojačalo za zvuk i za FM? E da, i kakav je mikrofon? Edited December 2, 2017 by andy91 Share this post Link to post Share on other sites
Daci 0 Posted December 4, 2017 1705 kn , da ima najjače pojačalo što postoji za takvu uporabu... dobiješ i eksterni mikrofon , ali ja ga nisam ni stavio jer ugrađeni mikrofon u radio radi odlično svi me čuju super Share this post Link to post Share on other sites