kile_passat 0 Posted November 12, 2014 Ja cu izgleda s tatinim kolima ici...odgođena ugradnja plina za mog pa ce bit gotov tek u subotu popodne -.- Share this post Link to post Share on other sites
manni 0 Posted November 12, 2014 pa lijepo ste se sakupili Share this post Link to post Share on other sites
os.badboy.os 0 Posted November 13, 2014 pa lijepo ste se sakupili A sta ti cekas ? Share this post Link to post Share on other sites
BojanDm 0 Posted November 13, 2014 (edited) ne mogu jos sa sigurnoscu reci, zbog nesigurnosti oko posla i drugih gluposti ali najvjerojatnije kolega DeniDM i ja plus 2ica kolega Edited November 13, 2014 by BojanDm Share this post Link to post Share on other sites
<TDI> 585 Posted November 13, 2014 Vidim da je ove godine popis za VU podeblji. Pošto sam novi ovdje da pitam...da li odlazak u Vukovar samo za članove VW kluba ili za sve, odnosno tko želi? Share this post Link to post Share on other sites
RAZZOR 1 Posted November 13, 2014 Ko god zeli ionako pola popisa skoro nea veze s klubom Share this post Link to post Share on other sites
<TDI> 585 Posted November 13, 2014 Hvala kolega RAZZOR na infu.Već tradicionalno u Vukovar idem sa braniteljima, tako ću i ove godine jer sam već upisan. Pošto mi je fotkanje hobi, uvijek sa sobom ponesem fotić pa sve zabilježim i podjelim fotke sa udrugom što im je drago. Ali volio bih jednom sa Vama, ovako opušteno bez neke žurbe i u miru posjetiti spomen područja. Nadam se da ću se slijedeće godine pridružiti listi. Do tada svima Vam želim sigurnu vožnju i već ugodno druženje sa VWCC ekipom. Javite se sa kojom fotkom. Share this post Link to post Share on other sites
vwgolf3 0 Posted November 13, 2014 Ko god zeli ionako pola popisa skoro nea veze s klubompola popisa?? sta od cjelog ovog skupa ima veze s klubom? Share this post Link to post Share on other sites
RAZZOR 1 Posted November 13, 2014 Nista al to sam reko onako figurativno da ne zbunim covjeka. Share this post Link to post Share on other sites
jopa_vr6 0 Posted November 13, 2014 Jedno je w klup a jedno je vw forum,dva razlicita svijeta.... Share this post Link to post Share on other sites
os.badboy.os 0 Posted November 14, 2014 Vidim da je ove godine popis za VU podeblji. Pošto sam novi ovdje da pitam...da li odlazak u Vukovar samo za članove VW kluba ili za sve, odnosno tko želi? Svi su dobro dosli Share this post Link to post Share on other sites
Vlado 0 Posted November 14, 2014 Lista:1. Miro-Su2. Kile3. Ivan254. Scarface_vk (vk)5. Srki6.Alex7.Mrki (+ Kobra možda)8.Mladen (vjerovatno i ja sa kob..zenom i klincima)9. Sop10. AllenTDI11. mario_vu 12. No turbo no fun (vk)13. Zrinedin14.chef (+ 3 osobe)15. Razzor + 1 16. Vlado Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted November 14, 2014 (edited) Lista: 1. Miro-Su 2. Kile 3. Ivan25 4. Scarface_vk (vk) 5. Srki 6.Alex 7.Mrki (+ Kobra možda) 8.Mladen (vjerovatno i ja sa kob..zenom i klincima) 9. Sop 10. AllenTDI 11. mario_vu 12. No turbo no fun (vk) 13. Zrinedin 14.chef (+ 3 osobe) 15. Razzor + 1 16. Vlado 17. Tabacek 18. Brajdic Edited November 14, 2014 by srki Share this post Link to post Share on other sites
Miro-Su 0 Posted November 14, 2014 Bojim se da se previše toga urotilo protiv mene, najgore što me fucking struja na autu u krug zajebava pa mi centrifugalno/centripetalno otkazuje sve pa opet u krug tako da ću sutrašnji dan provesti čupajući kosu i rješavati to, grdobolja me ne napušta već tjedan dana, obiteljske obaveze me isto razvlače ko žvaku tako da moram konstatirati da sam GOVNO i neću moći doći sutra! M. Moj prijedlog itinerera je: kad se priključi ekipa na ulasku u Vukovar odmah Trpinjska cesta-groblje tenkova-Spomen dom Blage Zadre; vožnja natrag u grad i prvo stajanje kod Bolnice gdje je odmah i Dvorac Eltz; odatle parking kod hotela Dunav šetnja do Križa na ušću Vuke u Dunav; vožnja do Vodotornja; vožnja do Ovčare; u povratku stajanje kod Memorijalnog doma u hangaru; vožnja do novog groblja i iza toga povratak u grad i slobodne aktivnosti ili već kako po dogovoru odredi vrijeme i raspoloženje! Drago mi je da se ove godine odazvao lijepi broj i da ima dosta lokalnih dečkiju pa ćete se sigurno savršeno snaći i održati živom tradiciju koju smo započeli.... Lijepi pozdrav i još jednom isprika! Miro Share this post Link to post Share on other sites
vwgolf3 0 Posted November 14, 2014 daj miro nemoj zaje., pa kako cemo bez tebe?? Share this post Link to post Share on other sites
<TDI> 585 Posted November 15, 2014 Pridružujem se pozdravu i neka se fotke množe. Share this post Link to post Share on other sites
kile_passat 0 Posted November 15, 2014 Mrki napravio filter za čađavicu + pola litre vode u auspuh hahah Share this post Link to post Share on other sites
ivan25 17 Posted November 15, 2014 pozz ekipa! samo kratko cu bilo je odlicno ,upoznao dosta novih ljudi,vrijeme odlicno i dosta nas se ove godine okupilo,nadam se nagodinu jos vise uglavnom sve za pet. toliko od mene pozzz! evo koja slika. Share this post Link to post Share on other sites
vwgolf3 0 Posted November 15, 2014 (edited) svaka cast na odazivu. stvarno nas je bilo ove godine zavidan broj. odlicno proveden dan. imam dosta fotki, prebacio sam sad na laptop, sutra cu upload na forum napravit. Edited November 15, 2014 by vwgolf3 Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted November 15, 2014 Svwaka čast!!! Share this post Link to post Share on other sites
vwgolf3 0 Posted November 15, 2014 Mrki napravio filter za čađavicu + pola litre vode u auspuh hahah ubijo si nas cjelim putem, i trebo ti je filter! Share this post Link to post Share on other sites
Sushi 0 Posted November 15, 2014 Bogme vas se skupio fin broj, svwaka cast Share this post Link to post Share on other sites