RAZZOR 1 Posted November 15, 2014 (edited) Lijepo bilo. Pohvala svima. Ja sam jos u vk. A kak mi se cini picim za dj. Uzas do jutra Edited November 15, 2014 by RAZZOR Share this post Link to post Share on other sites
os.badboy.os 0 Posted November 16, 2014 Šta reci? Pohvale svima koji su dosli bilo nas je dosta jako puno lijepih auta nadam se da ce iduce godine biti jos vise ljudi .................... slike sam stavio na fuckbooku poslije ih stavim ovdje Share this post Link to post Share on other sites
Zrinedin 0 Posted November 16, 2014 Svaka cast sto ste se okupili. Meni je posao iskrsnio tako da nisam mogao, a nekako sam bio uvjeren da je 18-tog okupjanje. Isprike svima još jednom što ste me čekali. Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted November 16, 2014 Ja imam par slika samo jer sam se zalajao pa nemam šta stavljat,eto bio vidio i upoznao dosta novih ljudi,neke ponovo al opet novih,pokrili smo generacije od mlječnih zubi do gebisa,slučika i više udaljenijih tablica i tako...Žao mi je što neki nisu mogli doći ali bez brige ja sam pričao i mljeo umjesto vas i šta više reći nego da se vidimo i nagodinu ako se skupimo,u većem broju i organiziranije Kissy kissy Share this post Link to post Share on other sites
vwgolf3 0 Posted November 16, 2014 Ja imam par slika samo jer sam se zalajao pa nemam šta stavljat,eto bio vidio i upoznao dosta novih ljudi,neke ponovo al opet novih,pokrili smo generacije od mlječnih zubi do gebisa,slučika i više udaljenijih tablica i tako... Žao mi je što neki nisu mogli doći ali bez brige ja sam pričao i mljeo umjesto vas i šta više reći nego da se vidimo i nagodinu ako se skupimo,u većem broju i organiziranije Kissy kissy evo stavio ja na fejs stotinjak slika, ima tebe svuda. prebacim i vamo kad stignem! Share this post Link to post Share on other sites
Vlado 0 Posted November 16, 2014 Ljudi kratko i jasno bilo je odlicno drago mi je da smo se okupili u tolikom broju i hvala jos jednom svima koji su se odazvali Nadam se da se dogodine vidimo u jos vecem broju. Share this post Link to post Share on other sites
vwgolf3 0 Posted November 18, 2014 evo napokon i moje slike! imam još 60ak slika, ali mi stalno izbacuje neku grešku... Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /home/vwclubcr/public_html/forum/admin/applications/forums/sources/classes/post/classPost.php on line 974Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/vwclubcr/public_html/forum/admin/applications/forums/sources/classes/post/classPost.php:974) in /home/vwclubcr/public_html/forum/admin/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 114Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/vwclubcr/public_html/forum/admin/applications/forums/sources/classes/post/classPost.php:974) in /home/vwclubcr/public_html/forum/admin/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 127Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/vwclubcr/public_html/forum/admin/applications/forums/sources/classes/post/classPost.php:974) in /home/vwclubcr/public_html/forum/admin/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 136Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/vwclubcr/public_html/forum/admin/applications/forums/sources/classes/post/classPost.php:974) in /home/vwclubcr/public_html/forum/admin/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 137Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/vwclubcr/public_html/forum/admin/applications/forums/sources/classes/post/classPost.php:974) in /home/vwclubcr/public_html/forum/admin/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 141 Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted November 18, 2014 (edited) Hvala svima koji su dosli, bilo je lijepo skupiti se, podruziti i obiljeziti pad Vukovara. Nadam se da ce se tradicija nastaviti i ubuduce i to u jos vecem broju. Bilo je nekih zastoja, ali nadam se da nam nitko nista ne zamjera. Iduce godine cemo probati sve posloziti jos kvalitetnije i ispraviti neke stvari. Nemam nesto slika,ali vidim da su pojedinci sve poslikali @mladen: probaj podjelit u vise postova slike Edited November 18, 2014 by srki Share this post Link to post Share on other sites
vwgolf3 0 Posted November 18, 2014 pokusao sam. imam 93 slike sve zajedno. za to mi je izbacio error da je previse slika. sad sam stavio 30 u jedan post i proslo, hocu u sljedeci opet 30 ali nemogu. probo i samo 3 slike, opet ista greska. Share this post Link to post Share on other sites
<TDI> 586 Posted November 19, 2014 Lijepe fotke a meni najdraža ona kod vodotornja. Nisam ni znao da se do njega može sa autom. Poput susret nekih bikera, samo ovdje na četiri kotača ili iz onog filma Manta, Manta. Časna gesta odavanja počast svim poginulima u Vukovaru a usput i nezaobilazno druženje. Kada vas ljudi vide u ovolikom broju sigurno ne mogu odoljeti pogledu. Share this post Link to post Share on other sites
vwgolf3 0 Posted November 19, 2014 ma ima jos puno slika samo oh nemogu staviti na forum. na tenku smo se isto svi slikali Share this post Link to post Share on other sites
<TDI> 586 Posted November 19, 2014 Da, vidim da imaš problem sa stavljanjem.I meni je izbacivalo grešku kada sam u jedan post pokušao strpati oko 30 fotki pa ih sada stavljam od 20-25 ali sve ispod toga broja ide bez problema. Ne znam gdje bi mogao biti problem ali Photobucket stalno nadograđuje pa bi greška mogla biti kod njega jer sam nedavno isto imao sličan problem ali nije isključenoda je i u forumu možda problem. Pokušaj malo kasnije ili sutra, ionako se post može editirati a do tada čemo se svi još malo strpiti. Share this post Link to post Share on other sites
vwgolf3 0 Posted November 19, 2014 sad sam opet uspio 30 kom. ostatak opet nemogu. očito zato jer forum automatski spoji postove pa netko mora nešto napisati, onda opet mogu ja 30 slika. Share this post Link to post Share on other sites
golf4tdi2001 0 Posted November 19, 2014 Evo budem ja neto napisao :-D mogu samo reci da mi je zao sta nisam isao, auto nije bio u voznom stanju..jer volio bih otici, prvenstveno nisam nikad bio u Vukovaru a i to je stvarno lijepa gesta od vas sto se obiljezava, a i uostalom da vidim i upoznam ekipu sa foruma posto nisam imao prilike do sada te se nadam da se to bude promjenilo u skorije vrijeme.. Ocekujem slike, a vjerujem i drugi Share this post Link to post Share on other sites
<TDI> 586 Posted November 19, 2014 Fotke su stvarno mrak. Svaka čast kolega vwgolf3 što si imao strpljenja za fotkanje i podjelio ih sa ostalim članovima na VWCC forumu. Share this post Link to post Share on other sites
kile_passat 0 Posted November 19, 2014 Mladene vjerojatno imaš ograničenje 30 slika po postu? Share this post Link to post Share on other sites
vwgolf3 0 Posted November 19, 2014 (edited) Fotke su stvarno mrak. Svaka čast kolega vwgolf3 što si imao strpljenja za fotkanje i podjelio ih sa ostalim članovima na VWCC forumu. imam jos 33 slike za staviti. sutra kad dodem s posla, sad sam na mobu pa nemogu.red je da svi vide slike. gdje smo bili, sta smo radili. mozda nas nagodinu bude jos vise. Edited November 19, 2014 by vwgolf3 Share this post Link to post Share on other sites
kile_passat 0 Posted November 20, 2014 Ja imam samo jednu sliku sto je kolega slikao s mojim mobitelom Share this post Link to post Share on other sites
vwgolf3 0 Posted November 20, 2014 vidi što vlado ozbiljno gleda u konobara i pazi šta će naručiti. i konobar ga svejedno zaboravi al vidio je on da nam je srki najgladniji pa je prvo njemu donio. Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted November 20, 2014 glavno da smo mi dobili, vlado nek ceka jel bio mozda tko sa foruma sa srebrnim golfom 4 vž tablice? decki su se cjeli dan vozili s nama u koloni Share this post Link to post Share on other sites
Vlado 0 Posted November 26, 2014 ali ipak se na kraju isplatilo cekati :D Share this post Link to post Share on other sites
Knedla031 0 Posted October 14, 2015 Jel idemo i ove godine? Share this post Link to post Share on other sites
jopa_vr6 0 Posted October 14, 2015 kad je? tj.kad bi se islo Share this post Link to post Share on other sites