Macko83 0 Posted October 15, 2013 Da li na golfa 4 tdi 90ks, koji serijski ima čelične felge i dimenzije guma 195 65 15, pašu dimenzije 195 70 15 zimske? da li zapinju kod skretanja i slično? puno hvala! Share this post Link to post Share on other sites
Mouse-RI 3 Posted October 15, 2013 Pasu, ali gdje si samo nasao tu dimenziju guma??? Share this post Link to post Share on other sites
MEDOVŽ1.8GTDUJA 0 Posted October 17, 2013 da to nisu gume za kombi vozila?......jel imaju oznaku C? Share this post Link to post Share on other sites
Macko83 0 Posted October 23, 2013 Evo da vam javim, gume dimenzijama mogu ići na auto ali imaju oznaku c što sam znao i prije i znao sam da je teretna ,ali nisam zna da ih mora pumpat na najmanje 3,5 bara i onda auto doslovce leti od podloge i na kiši to može biti kobno i vulkanizer mi je rekao da bi ta "proba" mogla biti preskupa i kobna...a da ne govorimo da će za 6 mj rastrgat prednji ovjes... tako da društvo nemojte se s tim igrati. Share this post Link to post Share on other sites