0
mali_vw-ovac

Uteg na mostu (Corrado G60)

Recommended Posts

Zanima me cemu tocno sluzi taj uteg?Na Golfu ga nisam imao a sad sam stavio od Corrada most a on ga ima,pa me znanima koja mu je svrha

I ja sam skinuo to,al me zanimalo.cemu tocno.sluzi jer sumnjam da bi Hans to stavio samo zato da mu auto tezi 5kg vise.Eto,sad bar znam zasto,hvala!

Primjetio sam da oni modeli koji su imali taj uteg na mostu imaju i uteg na desnoj poluosovini isto tako. Iskreno ne znam koje su prednosti svega toga.

uteg smeta pri skidanju mjenjaca il mjenjanja manzete poluosovine pa ga redovno skidam i bacam. Razlike nema nikad, uteg na poluosovini pretezno mnogi imaju al s vremenom guma popuca i taj metal počme lupat po mostu i mnogima je odstranjen brusilicom :)

Ja ga na poluosovini nisam ni imao,al.sam ga imao na mostu.Ostavit ga nemogu jer mi nasjedne na granu,al me zanimalo zasto je tu,jer cim je,ocito ima neku svrhu

Jedina svrha upijanje ili poništavanje mikro rezonantnih vibracija koje stvara motor mjenjač i tako to, Hans koji ga je dizajnirao zna bolje, ja ga nemam već 5god, tako da se nebih previše na tvom mjestu bavio s tim ;)

Sent from my HTC Wildfire S A510e using Tapatalk 2

a nosač eliminiraš flexom... kasnije vise mjesta za ruke zabijat gore ;)

0