JuKi 0 Posted November 11, 2013 (edited) Spajdara zna da je ovo bilo zeznuto al eto - došlo vrijeme za promjene. Nažalost, zbog nepredviđenih okolnosti, moj kabrio mora dalje. Slike neću stavljati tu jer većinu imate u projektu. Neke dodatne po želji mogu slati u inbox. Kupljen je prije točno godinu i pol, puno ljubavi i truda uloženo u njega. Limarijski je potpuno zdrav unatoč malom udubljenju na vozačkim vratima što su neki od vas imali priliku vidjeti na VW susretu u Karlovcu. Unutrašnjost je također dosta dobra, mada je vozačko sjedalo potrebno pretapecirati. Krovno platno je novo te u setu s njim dolaze rezervne gume za sam krov - jedino bi bilo poželjno promjeniti unutarnji dio krova te dodati one plastikice kod spoja zadnjeg stakla i krova. Motor je 1.3 iz golfa dvojke s 4 brzine, sama karoserija je prošla 175 000 kilometara što ne mogu potvrditi za motor. Trenutno se nalazi na Savinim M+S gumama s dosta mesa - 13" no u knižici je upisan famozni 15" 195 R50 što je nekima možda i prednost. No da ne duljim, ovo je je jako dobra podloga za neki veliki projekt - barem sam ga ja tako vidio. I da, registriran je do kraja osmog mjeseca 2014.-e. Cijena: 1500€ (za forumaše nije fiksno) http://www.vwclubcroatia.com/forum/index.php?/topic/67114-golf-mk1-cabrio/ Edited November 13, 2013 by JuKi Share this post Link to post Share on other sites
JuKi 0 Posted November 19, 2013 može lokot - auto ostaje gdje je i dosad bio Share this post Link to post Share on other sites
JuKi 0 Posted March 11, 2014 BUMP - opet na prodaju . Nenadano se stvorila potreba za većim automobilom tako da ovaj mora ići dalje u druge ruke. Neke stvari su se malo promjenile. U međuvremenu je prošao kilometara tako da sadašnja kilometraža je cca 187 532 km. Motor: 1.3 Mjenjač: 4 brzine Registriran do: 12.08.2014.Snaga: 44 kwDodatne izmjene: Promjenjeni zupčasti i klinasti remen, kočioni cilindar, vodena pumpa, nosač karburatora, uložak brave te kupljeni zadnji desni ležaj, rikverc prekidač (čekaju na montažu) i s obzirom da ga zeza alternator - trenutno sam u potrazi za istim ili će ovaj na reparaciju. Za sva dodatna pitanje stojim na raspolaganju. Cijena je 1100 € ili zamjena za VW Venta uz moju nadoplatu. Evo neke malo novije slike: Share this post Link to post Share on other sites
JuKi 0 Posted April 1, 2014 (edited) Update sa slikama i novom cijenom od 1000€: Edited April 22, 2014 by JuKi Share this post Link to post Share on other sites