kiky17 0 Posted November 13, 2013 Pozdrav svima. siguran sam da ima ovaj topic, al mi neradi search.. znaci, danas sam primjetio da mi se cuje lezaj u prednjem lijevom kotacu. Mehanicar mi kaze da s obzirom na to da se to primjecuje tek od danas, da se dosta izrazajno cuje. sad me zanima, koliko mi je pametno jos par dana tako voziti, nebi htio da si napravim vecu stetu. dali je pametno odmah mijenjati lijevi i desni ili mogu samo onaj koji se cuje? Unaprijed vam puno hvala svima na savjetima. i da, model je Polo, 1.9 diesel, 2000-ta godina.. hvala jos jednom svima. Share this post Link to post Share on other sites
kameni 0 Posted November 13, 2013 frend jedan se vozi vec ak ne dva mjeseca , nemres bit u autu kolko zuji , ali njega to ne je** previse , tak da mozes jos par dana Share this post Link to post Share on other sites
Mouse-RI 3 Posted November 13, 2013 Novi lezaj SKF 200 kn, zamjena u servisu 150 kn, centriranje tapa nakon toga 150 kn, totalni trosak 500 kn, znam jer sam gledao za svoj... Mjenjas samo onaj koj se cuje... Share this post Link to post Share on other sites
Passat 0 Posted November 13, 2013 Ja sam za svog passata sva 4 SKF dao 400 kn, tvoj auto je noviji al nevjerujem da je nešto pretjerano skuplje. Iza cibone je dućan, Lageros se zove. Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted November 15, 2013 Taj ta.mu tako dugo zuji taj će mjenjati nabu pa zabava raste u duplo Share this post Link to post Share on other sites
zoki 2 0 Posted November 16, 2013 Ovo sta ti Ivo govori,moze lezaj provrtit pa je onda zabava veca.Ja bi promonija oba jer ce ti i drugi otic kroz kratko vrime(meni je tako bilo) pa onda duple ruke,optika....Uglavnom minjaj odma i to oba. Share this post Link to post Share on other sites
RAZZOR 1 Posted November 16, 2013 Isto su i meni govorili kad mi je otiso zadnji desni, mjenjaj oba bla bla bla srecom pa nisam bio pri novcima pa sam samo tog jednog promjenio ovaj suprotni (lijevi) je odradio 15-20 tisuca i jos ne zuji Share this post Link to post Share on other sites
Mouse-RI 3 Posted November 17, 2013 Vecinom odlaze desni, zbog losije ceste uz rub kolnika... Share this post Link to post Share on other sites
kiky17 0 Posted November 18, 2013 Hvala vam svima na savjetima. isao sam na sigurno, ipak sam promijenio oba lezaja. Sad nezz dal mi je mehankcar prodao pricu jer se ne kuzim bas u to, al rekao mi je da izmjenom samih lezajeva nebi bas puno pomogli, mozda samo privremeno, tako da sam promijenio i glavcine koje su (navodno) lezajevi ostetili. dijelovi,ruke i optika su me kostali 1200 kn. hvala vam svima na pomoci, nisam bio siguran dal mogu jos neko vrijeme tako voziti. hvala jos jednom, kolko se mene pita moze lock na topic.. Share this post Link to post Share on other sites
Roki 0 Posted November 18, 2013 Hvala vam svima na savjetima. isao sam na sigurno, ipak sam promijenio oba lezaja. Sad nezz dal mi je mehankcar prodao pricu jer se ne kuzim bas u to, al rekao mi je da izmjenom samih lezajeva nebi bas puno pomogli, mozda samo privremeno, tako da sam promijenio i glavcine koje su (navodno) lezajevi ostetili. dijelovi,ruke i optika su me kostali 1200 kn. hvala vam svima na pomoci, nisam bio siguran dal mogu jos neko vrijeme tako voziti. hvala jos jednom, kolko se mene pita moze lock na topic..Nisam vidio ni čuo kako je zujalo kod tebe ali kad je meni zujao lijevi promijenio sam samo njega i to ležaj skf za 200-injak kuna..Jel to tebi jako dugo zujalo pa se oštetile glavčine? Share this post Link to post Share on other sites
kiky17 0 Posted November 20, 2013 Bio se pojavio taj neki zvuk prije cca 2 mj. bio je jako tih, i javljao se povremeno tako da je mehanicar zakljucio da nije stvar u lezaju i rekao mi da vozim tako dalje pa da budemo vidjeli kroz vrijeme.. kroz neka 2 tj taj zvuk je skroz nestao pa smo mislili da se samo od sebe rijesilo.. da bi se prije par dana poceo opet cuti, al nije bilo normalno kolko jako..tako da je vrlo vjerojatno da mi je lezaj ostetio i glavcinu, sigurno se nije sama od sebe.. Share this post Link to post Share on other sites