Iggy-bj 0 Posted November 22, 2013 Naime problem je sljedeći, usred kiše koja pada već nekoliko dana pojavila mi se voda u bunkeru i na zadnjem sjedalu. Mokar je zadnji desni C nosač, pa sve do bunkera i desni dio zadnjeg sjedala. Hoće li čišćenje odvoda šibera pomoći? Unaprijed hvala Share this post Link to post Share on other sites
sale6666 1 Posted November 22, 2013 Probaj mozda je zacepljen Sent from my GT-I9305 using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
FX75 0 Posted November 22, 2013 Meni je tako bilo na Polu. Potpuno propusni su mi bili prednji odvodi šibera, a zadnji začepljeni. Mokar mi je bio i tapicirung krova. Nakon čišćenja zadnja dva odvoda kvar je otklonjen. Share this post Link to post Share on other sites
Iggy-bj 0 Posted November 22, 2013 Može li mi netko reći gdje se nalaze izlazi odvoda sibera na golfu V sa 3 vrata? Ili ukratko objasniti kako da ocistim iste? Hvala Share this post Link to post Share on other sites
MATAVR6 0 Posted November 22, 2013 Ja ću malo u offtopic. Uskladi avatar prema pravilima foruma. Lp Share this post Link to post Share on other sites
Dario_7R 34 Posted November 23, 2013 ja kad sam cistio oko sibera samo kod prednjih kotaca i u sredini je curila voda ,mislim da samo na A i B stupovima ima odvod ,ali necu 100% tvrdit Share this post Link to post Share on other sites
elite911 0 Posted November 23, 2013 i ja isto imam takav problem...al samo sto meni na mk3 siber neradi i kad je kisa kad ulazim u krivinu sve kaplje po meni a gepek mi je pun vode...jel se moze to rijesit s ciscenjem odvoda ili ga moram zaljepit skroz???? Share this post Link to post Share on other sites
sale6666 1 Posted November 23, 2013 Ocisti odvode Sent from my GT-I9305 using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
ma.RI.n 8 Posted November 23, 2013 Guma na krovu nije zadužena da brtvi 100% vodu, odvodni kanali su redoviti problem koji se začepe nako odrađenog vremena... Treba ih pročistiti i problem riješen Budale to riješe silikonom i raznim trakama!!! Share this post Link to post Share on other sites
Iggy-bj 0 Posted November 23, 2013 Hvala na uputama, sutra cu to pokusat sam ocistit, koliko vidim moram skinuti plastiku blatobrana da bi dosao do izlaza cjevcice. Off topic , nadam se da je sad slika avatara ok. Share this post Link to post Share on other sites
gangxxxta 0 Posted November 23, 2013 na golfu mk2 su prednji odvodi kod panta prednjih vrata Share this post Link to post Share on other sites
skrle 1 Posted November 23, 2013 (edited) Odrezite skalpelom zavrsetak cjevcice krizastog oblika jer on usporava protok i zaustavlja smece i vise nikada necete imati problema. Strazne cjevcice prolaze kroz C nosac i najcesce izlaze ispod zadnjeg branika. Edited November 23, 2013 by skrle Share this post Link to post Share on other sites
FX75 0 Posted November 24, 2013 Kod Pola 6N, izvodi šibera se nalaze ispod stražnjeg branika - morao sam skidati stražnji branik. Koristio sam plastični flaks i isprao/testirao sa vodom. Share this post Link to post Share on other sites
Iggy-bj 0 Posted November 25, 2013 Izgleda da je problem riješen. Izlazi zadnjih odvoda šibera na golfu V nalaze se iznad unutrašnjeg dijela blatobrana, potrebno je skinuti kotač i unutrašnji dio blatobrana da bi se došlo do njih. Dio sam pročistio flaksom a nakon toga sve propuhao zrakom. Za sada nema vode u autu... Share this post Link to post Share on other sites