Brane_st 1 Posted November 26, 2013 Pozz, sinoc mi je auto na semaforu treslo, i kad san isa krenit krenia san s malko vise gasa jer san mislia da ce se ugasit, auto je povuklo ko da ima 800 a ne 75 ks i nakon dvi sekunde puklo je nesto, cini mi se da je zglob poluosovine,jel ima ko neki polovni iil zna nekoga u splitu da to moze jeftino zamjenit stvarno je hitno auto mi je potrebno :/ pomagajte zaboravia san rec, radi se o golf 4 1.4 16v '00. godiste Share this post Link to post Share on other sites
corry 0 Posted November 26, 2013 pa jesi li isao gledati pod haubu ili pod auto gdje je i sto puklo-si siguran da je bas zglob? je li motor normalno pali i radi? imali trenutno kakvih popratnih zvukova? jel u voznom stanju auto? malo vise info. Share this post Link to post Share on other sites
Brane_st 1 Posted November 26, 2013 99% sam siguran da je zglob poluosovine posto ubacim u brzinu bilo koju i pustim kvacilo, auto se ne gasi, cuje se samo lagano krckanje kad odvajam kvacilo i to je to, dignuo sam haubu i vidio taj zglob dole da je potrgan, problem sam s tim zglobom i u 5. mj imao pa sam promjenio,stavio novi i opet otisao Share this post Link to post Share on other sites
antonio94 0 Posted November 26, 2013 puko ti je zglob sigurno, meni se desilo prije mjesec dana Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4 Share this post Link to post Share on other sites
Brane_st 1 Posted November 26, 2013 koliko si novi platio ? Share this post Link to post Share on other sites
Brane_st 1 Posted November 26, 2013 Uspio sam srediti problem, 1000kn iz dzepa otislo al nema veze Share this post Link to post Share on other sites
mali_vw-ovac 0 Posted November 26, 2013 Pa sta je bilo.da je 1000kn izaslo iz dzepa?!?! Share this post Link to post Share on other sites
GTi_G60 0 Posted November 26, 2013 sta je sve minjano kad ti je izbilo 1000kn Share this post Link to post Share on other sites
Brane_st 1 Posted November 26, 2013 vucna sluzba 150kn, zglob 650 i 200 kn gumice balans stange + rad Share this post Link to post Share on other sites
vw GoGO 0 Posted November 26, 2013 Kako su te toliko oprali za zglob? Pretpostavljam talijanski zamjenski? Share this post Link to post Share on other sites
Brane_st 1 Posted November 26, 2013 Kako su te toliko oprali za zglob? Pretpostavljam talijanski zamjenski? Koliko sam skuzio originalni je dio sa garancijom godinu dana, auto sam ostavio u servisu da covjek vidi sta sve nevalja osim tog zgloba, gumice ionako trebaju bit mjenjane, ako zglob i bude zamjenski nevjerujem da ce za ove novce neki nekvalitetan biti Share this post Link to post Share on other sites
Brane_st 1 Posted November 29, 2013 Hahaha mali update: zvao sam servis da vidim više šta je sa autom, kad kaže meni čovjek da nije čudo šta je zglob potrgan, da izgleda da su mi ugradili pogrešni zglob koji je duži nego šta bi trebao biti, i da mi je auto (pošto ga je prijašnji vlasnik udario) vjerojatno nekvalitetno izvučeno pa kao možda i to može biti problem...i kao taj mehaničar ima frenda koji ima isti auto kao ja, samo za dijelove, pa će stavit njegovu poluosovinu, ako bude valjalo bit će super, ako ne bude, neće baš biti super :/ jel zna itko nekog limara da ima taj stol pa da se to točno pogleda šta gdje i kako ? Share this post Link to post Share on other sites