sever 0 Posted December 9, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=wj6W7NQWPQoima netko iskustva s ovim ?? mozda je vec zastarjelo ali ja se prije nisam susreo s tim 1. jel treba neki posebni prajmer (čitaj: skupi ) ili moze najobicniji2. dal ima kod nas uopce za kupiti ovaj "aktivator" 3. i ovaj zadnji korak , to je ustvari najobicniji bezbojni lak?? ili mozda ne ? 4. kakva je kvaliteta te "boje" nakon sušenja ? Share this post Link to post Share on other sites
Passat TDI 0 Posted December 9, 2013 prvi put vidim ovo ... fora Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted December 9, 2013 gledao sam to vec prije neki lik je felge tako farbao....a sad jel traje i koliko pojma nemam Share this post Link to post Share on other sites
sale6666 1 Posted December 9, 2013 isto prije par dana vidio na jednom forumu, svida mi se onaj efekt slican karbonu samo srebrni uzorak, ali bi rm bile cudo u toj kombinaciji sa poliranim rubom Share this post Link to post Share on other sites
sever 0 Posted December 9, 2013 a cini mi se da je netko na forumu stavio oglas da to radi budem potrazil Share this post Link to post Share on other sites
Romchi 0 Posted December 9, 2013 http://www.vwclubcroatia.com/forum/index.php?/topic/69862-usluga-izrade-imitacije-carbona-drveta-bruenog-alu/?view=findpost&p=733498 Share this post Link to post Share on other sites
VW Jarun 1 Posted December 11, 2013 ja sam se susreo s tim 2010 godine kada je covijek mi to prezentirao.. ima ga kod nas ali kad sam gledao da ja to uvezem u RH nije bas bilo povoljno tako da sam brzo odustao od toga. inace jako fora stvar Share this post Link to post Share on other sites
sever 0 Posted December 11, 2013 na ebayu su folije po 10 dolara jedino treba vidjet za taj aktivator Share this post Link to post Share on other sites
corry 0 Posted December 12, 2013 Na pamet mi pada milion ideja cim sam ovo vidio-jako fora stvar. Pogotovo ako se moze odrzat neko odredeno vrijeme da se ne ipak ostecuje lako? Share this post Link to post Share on other sites