0
Guest

BMW Golf

Recommended Posts

Guest Markic

:lol::lol::lol:

Postoji razlika između DECENTNO I EKSTREMNO.

Da d***m na 2F2F i F&F vozio bi HONDU! :doh:

:zaboli:

Čučnut auto, stavit fine felge i napraviti CLEAN LOOK je decentno za mene i to je za mene styling. Ovo ostalo plastičarenje je KATASTROFA. :doh:

Guest Skeeco
:respekt:

Samo taj prihvaćam :)

:lol:  :lol:  :lol:

Postoji razlika između DECENTNO I EKSTREMNO.

Krivo - postoji razlika između Stylinga i ne-stylinga, a styling se mo??e dijelit na ajmo reć normalan i extreman....

Da d***m na 2F2F i F&F vozio bi HONDU! :doh:

Glupa vam ta fora....

Čučnut auto, stavit fine felge i napraviti CLEAN LOOK je decentno za mene i to je za mene styling. Ovo ostalo plastičarenje je KATASTROFA. :doh:

Onda spada?? u onu skupinu ljudi koju sam gore naveo....

Guest Markic

I u??ivam u tome.

Prerada i styling je po meni recimo auto tipa od Tome.

Skidam kapu ljudima koji se potrude staviti PD TDI motor u Golfa 2, koji recimo slo??e Golfa dvojku na taj način da stave masku sa RALLY-a, koji stave kvake sa Audija, koji stave armaturu iz tipa Golfa 3, slo??e glavčine da pripa??u felge 5 rupa sa Porschea 928 na Golfa itd, itd...

Prema tome, plastike i spojleri me nikada nisu privlačili.

:P

Skeeco koliko je VW vozila u F&F filmu. 1 (JEDAN) i to onaj Ventić koji ne zgleda bash naj naj. Ima plastike, ne previ??e i zgleda ono, ni??ta za pamćenje. Dok su svi drugi auti JAPANSKOG i bilo kojeg KOSOOKOG porijekla. I na tim autima jebeno stoje plastike. Ja uvijek govorim da na japanezere idu plastike a na VW ne.

Jo?? nisam vidio niti jedan VW koji ima spojlere i za koji bi mogao reći JEBENO.

Neznam kaj se ti tako ??esti?? na to.

Jednostavno VW+Plastike = :doh:

A ovo je VW forum.

Guest Skeeco

Tomo: a ajde npr. Mario iz austrije...

i ima u 2f2f zlatna četvorka....

Markić: mije??a?? pojmove zato je bolje nekad pre??utit....

Guest vw_dodo
E lako vama srat kada je prava istina da se bojite napravit ne??to od auta i to samo zbog reakcije okolinke koje ste i vi dio (ironično, zar ne)...

Stvar je u tome ??to svi doma d****e na fnf i 2f2f i slične filmove u kojima se jedan auto sastoji od same plastike i bling bling felugi i naravno rasko??nog osvjetljenja, a ovdje serete po istom...

I shvatite da to ??ta vi nazivate stylingom nema veze sa istim.... nije stajling čučnut auto, stavit 13" felgu, masku bez znaka i jedni drugima lizat guzice izrazima "kako ti je auto super i urokan... to je to".. E pa kada vas ja moram razočarat - nije to to!! To vidim da se hrvatska i dio europe počeo furat na tu shemu da plastika nevalja i da je nakaradna... Europa nije do gore navedenih filmova znala ??ta je styling (??alosno a istinito) a sada tu sere neki kurac...

Jebo li vas clean look

Moja poanta: Ako vam ne pa??e plastika - nemojte sređivat aute jer ovo ??ta izvodite nije sređivanje a nemojte ni srat po istoj...

i druga stvar: za ona krila aluminijska - po tome serete da to nije za vjerovat i imate komentare da će poletit ili neznam ??ta, a isti tj. sl. komentari su na haube sa usisom i krovnim usisima.... a dok ste to sve gledali na telki - bilo je lijepo.....e pa sad ja vas pitam tko je tu lud?

I ova anketa gore desno... pa to je sramota... kao svi vi brijete na snagu i na konje...ma dajte molim vas... svi bi turbake i neznam ??ta od minimalno 300 konja a ne razmi??ljate da auto vozite po cesti a ne po pisti...

Da vam odmah ka??em ??to vam se vrti poglavi kada ste pročitali moj post (zanemarit će baljezganje tipa vidi kretena (najbla??a verzija) i sl.):

da sam balavac koji ni??ta nezna, da nemaju svi mogućnosti (moj odgovor: nemojte se time baviti onda), da to ne pa??e na vw-a (ne serite) i tako redom...

dobro gle ovak...ak je ovo demokracija onda bum se ja demokratski i izzrazil...ja sam komentiral navedena kolica i reko sa svog osobnog stajali??ta da se meni to ne sviđa...a to kaj ti sebi brije?? da je naljepit naljepnice na auto i stavit proklete plastike i brijat da auto ima 100 konja vi??e, tuning...onda se jako vara??...prvo si uzmi priručnik..pogledaj koja je definicija tuninga i kaj to opče znači...pa onda reci da serem ili nekaj slično...a o drkanju na 2f2f bumo jedan drugi put...američko razmetanje kromom i raznim spektrovima boja an karoseriji istio nema veze sa tuningom...tu je riječ o stylingu...a se ovisi kolko ti je dubok đep...i kolko si spreman ma??te upotrijebit da ti to tak izgleda...

NO HARD FEELINGS PLEASE::::

Guest Markic

dodo :respekt:

Ni?? ja ne mije??am stari moj. A ??to se tiče snage, vjeruj mi da je ovaj Golf najslabiji auto kaj sam imal...:D

Ak' metnem vatre po boku, navodno bum dobil 50ks! :lol:

Nema se tu ??ta mije??ati. Svako ima svoj ukus. Volim decentno, svaki auto u određenom stilu. Mrzim osobno F&F izdrkavanja, furam old school tuning.

Uvijek bum rađe dal nofce za dobru Supersprint granu, za bregaste i za pravi

farverk nego za plastike. To mrzim. Dobar farverk+dobra guma+dobro slo??en motor za mene je dobitna kombinacija.

B)

F&F auti su strava,ali NITKO u europi nije SPOSOBAN slo??it auto da je pribli??no sličan onima iz filma

pogledaj malo europske aute sa ''F&F '' stajlingom-prva stvar je da takve kopije imaju bar 2 cola premale felge

većina spojlera su derivacije riegerovih spojlera samo pripasanih na određeni auto

Evo npr. Plava toyota MR2 iz hr-auto je strava slo??en,ali da bi imao sve na broji -fale mu bar 19'' felge,a on ima 17''

jednostavno taj djir je iz amerike i jedino tamo če biti uspje??no napravljen,ovdje u europi nema ??anse da če netko uspje??no slo??it takav auto

a definitivna stvar je da VW i plastike ne idu skupa

za sad je najbolja VW novina engleski Performance VW,svi auti decentni i razrađeni do detalja dok je VW Scene oti??la u kukuruz,svaki novi broj je za izrigat se,imam stari broj iz 99. i strava auti,a ovo sad sa airbrushevima i nekim čudnim rje??enjima-NIKAKO

detalji su ključna stvar u VW preradama,pogotovo kod VR ma??ina,većina motora je od aluminija i da se polirat do detalja

nema ljep??e stvari nego vidjet keca sa svim iskromiranim

Dobro si rekao Skeeco, ono sto se tice pljuvanja po plastikama, a onda ih kasnije stave na svoj auto! :respekt: Jedino ti zamjeram sto si malo previse psovo i trebao bi sam sebi dati Warn!!

Dodo: demokratski si se izrazio i to postujem! :respekt:

Meni je ipak na prvom mjestu styling i plastike pa tek onda konji! I to je recimo moj odabir, ali u svakom slucaju motor mora imati preko 120KS! :wub:

Guest

kad ste vec poceli o "stylnigu" pothaublja, evo neceg od cega "nema ljepse stvari" :) naravno, perverzija od kroma do u detalja i gole mulde, nista osim samog agregata :)

3c_1_b.jpg

021.jpg

b9.jpg

A vidi frgeeeeeeeeeeee :wub::wub::wub:

Ja osobno nemam nista protiv plastika na vw, ali sve dok je to u nekim granicama napravljeno, jedino na golfovima II i III ne mogu ih vidjet, dok na cetvorkama vec bolje stoje, sve to ovisi ;)

2 fog: e to te ja pitam,to je bit VW tuninga koje idu u ekstremizam,detalji,poliranje,krom...

Guest Skeeco

redom....

vw_dodo/markic: mje??a?? tuning i styling... zato pričaj sa rukom...... ja sam cijelo vrijeme govorio samo o stylu i nisam spomenuo riječ tuning... dakle, NHF tebi... i sa svim du??nim po??tovanjem skini mi se sa k**** i ne stavljaj mi riječi u usta....

Markic only: ne seri sa vinylima i konjima i ne pretvaraj to sada u zajebanciju kak vinyli i decali daju konje jer ja to nisam rekao... ako ti tako tvrdi?? - reci, izrezat ću ti ja naljepnica za 500ks....

devil: :respekt: a psobanje - jebiga mora?? kad ti dignu ??ivac :)

Ruku na srce pero je jo?? najbolje rekao.. kod nas je istina da jesu premale felge problem... a jebiga, ali bolje mr2 ostavit na jednih 17 nego golfa ostavit na 13" i vikat kak je jebeno jer je blizu zemlji...

A plastike naravno da ne pa??u na g1 i g2 kada su ko dvije kutije ??ibica jedna na drugoj... uopće auto nema podloge za styling...

Ali ja vidim da ovo nema dalje smisla... pi??ite ??ta i kako vas volje....

lijep pozdrav...

ajd odrastite....i probudite se iz tog sna :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:

svi vi, uključujući i mene, da zajedno skupimo pare nemamo za jedan po??teni...hoćete styling ili tuning...bio to nijemac ili japanac... zato imamo, ajd nazovimo to sponzore koji nam eto kol'ko tol'ko pomognu sa raznoraznim sitnicama.

evo npr...M_7...imao si passata sa 1.6 ma??inom...stavio si 2.0...sad 'oće?? vr-a....potrudio si se i sklepao plastike i kojekakve sitnice :respekt: do bola

skeeco...npr...dečko koji je sanjao o hondi, a koji je svi znamo admin vw kluba, si je skupio pare i kupio je...polako je sređuje :respekt: , a svi znamo vrijeme je novac...

evo ja npr...imam ovu tugu od tdi passata...stavio čip...sretan sam sa njim ko malo dijete (ni?? drugačije neg vi)...ulupao pare na bmw svjetla i pripasivanje...ok

I Tomo...o tebi i da ne pričam...PD u MK2 :respekt: :respekt: , a koliko si morao stezati remen?! :huh: nije bilo ba?? jeftino ali je bio gu??t.

pa eto o čem pričamo?! vidimo ne??to na netu, tv-u, nekom magazinu i sad smo se nabrijali k'o klinci kad kupe playboy i gledaju gole tete.

pa nemamo mi taj standard ljudi moji...

umjesto da si pomognemo i dr??imo se zajedno mi seremo, ali doslovno na finjaka seremo jedni po drugima.

Pa zar smo se zbog toga učlanili u klub?! :blink:

da znam.. :drool: :drool: . i ja sad kenjavim, ali dobro...demokratski je da svatko ima pravo na svoje mi??ljenje. Razmislite malo i molio bih da se objavi statut kluba...zato i je tu...a čini mi se da ga kr??imo iz dana u dan i sami sebe pljujemo,

a drugi nam se smiju. :bye2: :bye2: :bye2: :bye2:

Guest vw_dodo
redom....

vw_dodo/markic: mje??a?? tuning i styling... zato pričaj sa rukom...... ja sam cijelo vrijeme govorio samo o stylu i nisam spomenuo riječ tuning...  dakle, NHF tebi... i sa svim du??nim po??tovanjem skini mi se sa k**** i ne stavljaj mi riječi u usta....

Markic only: ne seri sa vinylima i konjima i ne pretvaraj to sada u zajebanciju kak vinyli i decali daju konje jer ja to nisam rekao... ako ti tako tvrdi?? - reci, izrezat ću ti ja naljepnica za 500ks....

devil: :respekt: a psobanje - jebiga mora?? kad ti dignu ??ivac :)

Ruku na srce pero je jo?? najbolje rekao.. kod nas je istina da jesu premale felge problem... a jebiga, ali bolje mr2 ostavit na jednih 17 nego golfa ostavit na 13" i vikat kak je jebeno jer je blizu zemlji...

A plastike naravno da ne pa??u na g1 i g2 kada su ko dvije kutije ??ibica jedna na drugoj... uopće auto nema podloge za styling...

Ali ja vidim da ovo nema dalje smisla... pi??ite ??ta i kako vas volje....

lijep pozdrav...

skeeco malo pristojnosti ti nebi ??kodilo..dobro otom potom...a o ovom skini mi se s kur..a bi se dalo razgovarat...i ne stavljam ti aj stari riječi u usta...mo??da ima?? nekaj drugo u gubici pa ono...no nema veze...nego samo da napomenem...mi nikad nebumo u na??oj maloj albaniji vozili aute kakve gledamo po americi,??panjolskoj (nije neki primjaer ali jebi ga) i tako dalje jer je na??a zemlja tolko nerazvijena da bi obalu prodala a kamoli da se kod nas isplati radit tuning ili styling svejedno kad dr??ava od toga nema nikakve koristi...??alosno ali je tak...tako da...svako ko na autu nekaj napravi bilo tuning ma??ine , bilo plastikice ili ti styling ,mora dobro znat da nebu imal nikakve druge koristi osim svog gu??ta koji se nemre kupit nikakvom lovom...i svi utučeni novci se nikad neče vratit i to vam isto mora bit jasno..evo samo tolko... :zaboli: :bye2: :ph34r: :cold: npr...zakaj se nemre recimo pobijedit na street stylu????pa recimo primjer ...gabrek tuning...3 suca njihova...svojima daju veče bodove..a ti se ni??a klaso komotno mo??e?? jebat...pa si sređivaj auto...ja budem nastavil..jer who give´s a fuck for gabrek tuning...home made je ipak home made... :zaboli: :respekt: :lol: :cold: :cold:

Guest Skeeco
skeeco malo pristojnosti ti nebi ??kodilo..dobro otom potom...a o ovom skini mi se s kur..a bi se dalo razgovarat...i ne stavljam ti aj stari riječi u usta...mo??da ima?? nekaj drugo u gubici pa ono...no nema veze...nego samo da napomenem...mi nikad nebumo u na??oj maloj albaniji vozili aute kakve gledamo po americi,??panjolskoj (nije neki primjaer ali jebi ga) i tako dalje jer je na??a zemlja tolko nerazvijena da bi obalu prodala a kamoli da se kod nas isplati radit tuning ili styling svejedno kad dr??ava od toga nema nikakve koristi...??alosno ali je tak...tako da...svako ko na autu nekaj napravi bilo tuning ma??ine , bilo plastikice ili ti styling ,mora dobro znat da nebu imal nikakve druge koristi osim svog gu??ta koji se nemre kupit nikakvom lovom...i svi utučeni novci se nikad neče vratit i to vam isto mora bit jasno..evo samo tolko... :zaboli: :bye2: :ph34r: :cold: npr...zakaj se nemre recimo pobijedit na street stylu????pa recimo primjer ...gabrek tuning...3 suca njihova...svojima daju veče bodove..a ti se ni??a klaso komotno mo??e?? jebat...pa si sređivaj auto...ja budem nastavil..jer who give´s a fuck for gabrek tuning...home made je ipak home made... :zaboli: :respekt: :lol: :cold: :cold:

Pripazi ti malo na tu svoju "gubicu"...

A koje koristi imaju amerika i ??panjolska kao dr??ava od stylinga??

Ma ??ta se nemo??e pobjedit? Pa naravno da neće?? sa malom socijala felgom i kalanom dujom pobjedit.... i evo ti dokaza da ne dobivaju samo gabrekovi: Emil je dobio nagradu za best european style a veze nema sa gabrekom... a ako misli?? da je to natjecanje namje??teno javi se gospodinu Gabreku i njemu se ??ali...

i ??to se mene tiče EOD...

Guest Markic

Ja se ne ??elim svađati s nikim.

Svako ima pravo na svoj ukus i stil.

TKO VOLI, NEK IZVOLI.

13 cola ATS Stern će uvijek mrtvački zgledati na kecu i gotovo.

8x13 kume...Jaooooo...

:wub:

To je moj ukus. Nekome je ljep??e 15" ili 16"...

Tako ja po??tujem tuđe ukuse, no po??to je ovo forum i slobodna zemlja svi imamo pravo komentirati, zar ne?

Pozdrav svima i ugodan vikend vam ??elim.

:)

Guest vw_dodo

koje koristi imaju????hm..pa nikave ..osim kaj je tunerima i stylerima tam 88 % dijelova sponzorirano...a ko če te kod nas sponzorirat????osim ak se ne čuje za tebe i dok ne utuče?? masnu lovu u auto da izgledA JEBENO ...PA ONDA DOBI? SPONZORA I KO BOG....a vani čim se vidi da ima?? neki potencijal i dobar ukus ima?? i sponzora..ko prvo..ko drugo...nemam se ja kaj kome ??alit..ja sam ti samo iznesel činjenice...a ti ih ili sagledaj u cjelosti...ili ...ma ni??...nema potrebe da ti dalje govorim... B):P

Guest Skeeco

ja tu opet ne vidim korist dra??vi...

ili ??ta?? sada reci ??ivo me zanima....

A ja ti samo ka??em - ako ti ne pa??u na??i eventi nemoj ić na njih....

Guest vw_dodo

korist dr??avi...??to je vi??e dućana koji se bave prodajom tuning dijelova za kolica to dr??ava ubire veči porez..po??to je mala potra??nja kod nas za time i tu dr??ava ne vidi nikakav način da zaradi tako da ih le??erno boli kifla za to kaj bi mi hteli...veča potra??nja veča korist...mala potra??nja i odazvanost gore navedenih,i dr??ava kao takva di??e ruke od toga...zakaj bi nekaj podr??avali od čega nemaju koristi..jer ti da bi otvorio dućan treba?? proći niz procedura..a onda ovako ako ima?? dobar promet dr??ava vi??e uzima...znam ja to jako dobro kak funkcionira i tak da ono...

NHF skeeco :lol2: :cold: :unsure:

Guest Skeeco

ti si govorio o sponzorstvu... a to ide u tro??kove firmi i na to neide porez...mo??da se varam, ali mislim da je tako... pa ono...

Guest vw_dodo

stari mislim da se vara??...kakve tro??kove firmi???pa moraju ti lupit porez o čem ti priča?????vidim da ba?? nisi upučen..ali nije bed...sad sam ti reko kak stvari stoje... :blink::lol::ph34r: :cold:

Guest Skeeco

ma odjebi od mene... nokte jebo nisu svu pamet svijeta posrko...

Odi ti rokaj svoj auto u pod pa se dođi ??pinčit na susret, a ne da mi tako sere?? o stvarima o kojima nema?? pojma...

EOD

Guest vw_dodo

joj skeeco da si puno pametniji bio bi glup...nisam svu pamet svjeta popio...nego znam iz osobnog iskustva kak to funkcionira..a tebi ak je te??ko prihvatit činjenicu da nisi ui pravu..to je onda tvoj problem i potra??i pomoč..vidim da ti treba i to jako jako... :ph34r::angry::lol: :bye2: :bye2: :drool: :zaboli:

0