ronny 0 Posted December 11, 2013 evo danas sam preticao kamion u četvrtoj brzini na nekih 85-90 i kad sam dao gas lamela je proklizila i auto mi je otišao u visoke okretaje.poslije sam probavao kod kretanja ali lovi normalno i ne trese ništa kad ga stisnem proklizi ponovno.jel moram mjenjat komplet set ili mogu samo lamelu da prodjem jeftinije jer baš nisam pri lovi pa koja mi je najjeftinija kombinacija osim one SVE NOVO.usput da napomenem auto je 1.6 sr 74kw. 98 god. Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted December 11, 2013 Naj jeftinija opcija set... I miran a ovako moze il odmah krčat u brzine il trest ilo riknut nakon 10,mjesec godinu. I naravno opet moraš platit majstora 300-400 kn Share this post Link to post Share on other sites
ronny 0 Posted December 11, 2013 evo prijatelj mi veli da ima set na mašini koja je zaribala.prošo oko 50tkm.jel to puno jer daje mi ga badava... Share this post Link to post Share on other sites
Retard 0 Posted December 11, 2013 Ako ti je prijatelj divljak i baraba npr. onda je puno i ne isplati se zekati ali ako je fin gospodin i penzionirani prof. iz finske, onda se isplati, itekako! Skini i pogledaj i usporedi pa ćeš biti pametniji. Ako ima plavo-ljubičastih djelova, onda ti je frend divljak! Share this post Link to post Share on other sites
ronny 0 Posted December 11, 2013 ma nije to bila njegova mašina nego je on kupio u slo taj auto radi limarije sa zaribanom mašinom ali na vuri je bilo 50 tkm.ustvari niti neznamo jel je zaribana mašina ili je nekaj drugo jer slovenac je rekel da ne dela. Share this post Link to post Share on other sites
Retard 0 Posted December 11, 2013 Ma u prosjeku bi kuplung trebao izdržat duplo, barem. Ima tu puno nepoznanica pa ćeš ipak morat razmontirat i pogledat. Share this post Link to post Share on other sites
ronny 0 Posted December 12, 2013 evo sinoč smo to razmontirali i mogu reč da baš ne djeluje bajno,izgleda da je tu puno više od 50tkm.ja se sa svojim autom još vozim i bez forsiranja se ponaša skroz normalno i ne klizi nimalo al budem ipak moral nakraju kupit cjeli set novi. Share this post Link to post Share on other sites
corry 0 Posted December 12, 2013 Ako ces si ostavljat auto bar jos neko vrijeme-onda cijeli set novi i bar znas na cemu si. Share this post Link to post Share on other sites
ronny 0 Posted December 12, 2013 bio sam kod jednog majstora i veli da je novi set 1050kn i još 450kn zamjena ako usput netreba i neki semering ili tak nekaj.jel to puno ili nije. Share this post Link to post Share on other sites
Cotovd 0 Posted December 12, 2013 Nije puno. Provaj odraditi pa vidi koliko vridi hehe. Meni je zakovica na lameli več derala a nije se osjetilo u vožnji osim šta je kvačilo bilo visoko. Share this post Link to post Share on other sites
ronny 0 Posted December 13, 2013 danas sam se naručio za utorak ujutro da dovezem auto i popodne bi trebalo bit gotovo.budemo vidli kaj je otišlo i promjenili cjeli set. Share this post Link to post Share on other sites
ronny 0 Posted December 15, 2013 evo da ne otvaram novu temu pitam ovdje jel netko zna odgovor ili je imao sličan slučaj.več dva puta ujutro auto mi izgubi struju i moram ga palit na kablove.mislim da mi nekaj krade struju prek noči,jel bi moglo centralno ili nekaj drugo jer kad napunim akumulator preko dana sve je ok a onda opet nakon nekoliko dana nema struje ujutro Share this post Link to post Share on other sites
ronny 0 Posted December 25, 2013 promjenjen je set na autu i kupljen i novi aku,više nemam problema i sve radi. Share this post Link to post Share on other sites
vw istra 0 Posted December 25, 2013 sta kod vs mjenjaju kvacilo za 300 400 kn? Share this post Link to post Share on other sites
ronny 0 Posted December 26, 2013 platio sam set i ruke 1550kn.neznam koliko šta košta al sam ostavio čovjeku 50 kn više za kavu.auto sam dovezao navečer da ujutro bude hladan i popodne drugog dana me zvao da je gotovo. Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted December 28, 2013 sta kod vs mjenjaju kvacilo za 300 400 kn? Ovisno o motoru...J a bih na 5ici rađe skinio 4komada neg na trojki il 4orki sdi jedan Laksi posao divota.... Share this post Link to post Share on other sites