robinjo_1989 0 Posted December 20, 2013 ekipa pozdrav! imam pitanje za znalce!! pasat 2002, 100ks podrhtava mi na leru što me užasno iritira. imal sam problema sa zamašnjakom lupal je treso se ćitav auto, to sam zamjenil prije 3 tjedna znači novi kompletan set kvačila... od tad kao da imam drugi auto, mirnije radi ne lupa i fino kreče ali ponekad mi zna podrhtavat na leru mislio sam da bi mogla koja dizna zezat odem kod majstora spoji ga na komp i kaže mi da su dizne više nego odlične, da več dugo nije vidio da tak fino rade.. auto ima 450 000km, dali je to do goriva ili do instalacija u glavi motora ili nešto treće svaka mi informacija dobro dođe... ako je netko imal sličnih situacija!!!! hvala!!!! Share this post Link to post Share on other sites
vwgolf3 0 Posted December 21, 2013 Vrlo lako moguce da su instalacije od dizni. Dijagnostika bi to trebala vidjet... Sent from my GT-I9195 using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
freak_kc 0 Posted December 22, 2013 A kaj ovaj majstor koji mjenja zamašnjak nezna napraviti osnovnu dijagnostiku ? Vidim da zna samo greške očitati.Mi na forumu kao znamo kaj bi moglo biti ? Daj nam neke detalje te "dijsgnostike" koju si napravil (nije sam o spajanje komps i čitanje grešku nego malo više parametara . Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted December 22, 2013 Dizne odlične... gledao je količinu ubrizgavanja svaku zasebno? Ako nije ond nek to pogleda..... imaju određena odstupanja. Preštelavanje nebi bilo loše ako nikad nije dirano.... Share this post Link to post Share on other sites