0
yelman

zamjenski farovi Golf mk3

Recommended Posts

Poštovanje,

zna li netko kakve su kvalitete novi zamjenski dvokomorni farovi za Golfa mk3, koji se mogu kupiti npr. u Tokiću, Autokreši i sl., cijene oko 500 kn par?

Prešao bih sa jednokomornih na dvokomorne, pa bih uzeo zamjenske ako valjaju umjesto skupih originalnih... jel ima netko iskustva sa novim zamjenskima, kakva je vidljivost?

Pozz i hvala :D

iskreno znaju popucati kopče od sjenila i onda sve pleše unutra..

najvjerojatnije ću ja prodavat svoju tricu u djelove, pa će biti moji dvokomorni hella na prodaju, a to ću znati za cca mjesec dana

Kvaliteta?
Za razliku od originala bar 2x lošije.

Ja imam jedan org. znaci 1993 godine stavljen na auto i jedan novi zamjenski.

Fino izgleda far i to je to, ostalo nist ne valja.

Da podesiš visinu snopa treba ti kanta živaca, osobno nikad nisam uspio naštimat da valja.

Moja preporuka uzmi polovno originalno. provjeri da nije otvaran i to je to. Sjenila po mojem iskustvu na originalu drže duugo, tak da ak je far izvana ok, mislim da nebi trebao imat problema

Ako bi kupovao polovne originalne, kako procijeniti stanje sjenila? Nisam bas informiran po tom pitanju pa bi mi trebalo malo pomoci :-D

Edited by yelman

problem kod tih je sjenilo. Koliko god ono bilo sjajno kad ih pogledas nove u ducanu, oni su u praksi sjaje. Svjetlo se rasprsuje i nevalja.

problem kod tih je sjenilo. Koliko god ono bilo sjajno kad ih pogledas nove u ducanu, oni su u praksi sjaje. Svjetlo se rasprsuje i nevalja.

A kako na polovnom originalu odredit stanje sjenila?

ja imam nove zamjenske dvokomorne i mogu ti reč: bježi od tog!

svjetlosti posvuda osim po cesti, stalno vozim pod dugim, počeli su se mutit, a stari nekih god ipo.. jedino pozitivno je što su dvokomorni xD

i ja si kontam nač polovnjaka ili g4 look hella

Za 400kn se nadu orginal dvokomorni...

Ja mislim da o zamjenskima netreba ni razmisljati,a i bez 500kn se nemogu nabaviti novi zamjenski...

Nemoj uzimat zamjenske,ja ih uzeo prije godinu dana i sta je bilo,jedan far je ok a drugi je pustalo vodu u far,maglilo se,podesavanje visine i sjenila nikako postic na ruke,nego moras izvaditi far i na baterijsku busilicu vrtiti!

Zao mi je sta sam bacio racun kad sam uzeo far inace da nisam bacio bi zamjenio farove..hhaha:)

Preporuka,kupi originale dvokomorne ili uzmi hella original twins sa lecama!

Nisu baš nekaj ti zamjenski, ne svijetle lijepo i ne bacaju snop kak treba..

I na org hoće popucat nosači sjenila, al svejedno sam ja za original...

Frend imao jedan original a jedan zamjenski, baš se vidjela razlika u snopu svjetla...

Imam dvokomorne original i razmišljao sam dal da ih prodam al sam odustao, lova mi ne treba a kad će mi trebat farovi onda ih neću nać u stanju kakvom su moji, jer trenutno mi na auto zamjenski al s lećama...

0