0
Ernad

Podloska dizne, il ?

Recommended Posts

Pozdrav, ovako u pitanju je audi a6 2.7 tdi 2006godina, otisao mi je bio dichtung na grani, oko toga mjesta je bilo dosta prljavo katrana, auto je islo losije...To sam uradio, auto je znaci poslje opravka dosta jace, ide bolje, al mi majstor kaze da imam jos jedan problem otisao mi na jednoj dizni podlosak,i da taj katran od toga, da nemoze toliko biti od grane..Pa mi sad nije jasno, ja neosjetim nista, auto nema nikakve zvukove kao npr fuckanje il sta vec..

Kako da to provjerim, jel moze prikazati preko kompjutera stanje dizni...Koji su simptomi odlaska tih podlosaka==??

Jedino skinut sve dize i jednostavno promijeniti. Najjednostavnije i riješeno je jedno područje.

Dizne promjenit il podloske?

Ako mislis na dizne, sto bi mjenao tj dao min 800eura ako su uredu...?? Nije ti bas odgovor na mjestu.

Dizne promjenit il podloske?

Ako mislis na dizne, sto bi mjenao tj dao min 800eura ako su uredu...?? Nije ti bas odgovor na mjestu.

Na podloške je mislio...

sjecam se da je kolegi otisla podloska.. al na alfi..

16kn je izasao popravak

ma budeš sam majstor pa za 50 kn otkineš diznu i pol glave i sve pet......onda šteta 3000 eura

nije popravak samo promjenit podloske. baza na glavi di lezi dizna mora biti poravnata frezerom.

dalje ukoliko je matica na dizni otisla-a otide cesto kad kompresija izbija,mjenja se i ona-original bosch je oko 100tinjak kuna.

nove šajbe na to sve i to je posa.

0