0
Ivan1987

Problem sa bravom

Recommended Posts

Radi se o Passatu 1.9 TDI 1998. Idem jedan dan otključat auto, stavim ključ i ne osjećam nikakav otpor na ključu. Uzmem ključ od sasvim drugog auta i probam s njim i uspijem otključat auto. Brava sad je doslovno bez koristi, mogu otključat bilo s čim. Nemam pojma zbog čega se to dogodilo ali me zanima šta bi sad s tim bilo pametno radit?

Dal se to uopče može popravit? Da nabavljam orginalnu ili na otpadu drugu sa ključem??? Ili da to začepim s nečim jer svejedno imam daljinac???

ako je u krivoj rubrici neka admin prebaci

Meni slicna stvar bila na Ibizi s tim da ja nisam moga otkljucat ni zakljucat auto, provrtila brava, mehanicar mi prominija ulozak brave i izaslo me 100 kn. :D

Sent from Nokia 3310

Nabavi samo taj dio bravice, jer ona je iz dva dijela, ko kod golfa 4..

I odnesi nekakvom ključaru ili nekome ko se kuži u te bravice i to.. i čovjek će ti za siću složiti novu tu bravicu da radi na tvoj ključ..

Nešto ti je puklo unutra i to te zeza sada..

Da možeš do zagreba ili imaš nekoga tu, ima u Dubravi na placu dobar ključar koji baš takve stvari radi..

a nebi meni to bio problem odnijet u dubravu jer znam svako malo otić tamo što mi je nezgodno rastavljat vrata da to sve izvadim pa tako se vozit dok to ne popravi. raspitat ću se kod ovih običnih ključara tu kod mene pa ću vidjet.

0