AllenTDI 0 Posted January 7, 2014 kazaljke od brzine i goriva mi luduju, od goriva samo ponekad skoči malo, a od brzine kad upalim auto bude na nuli pa kad se zgrije auto, počne skakat, nekad budu točne, ali uglavnom luduju.. rastavio sam plastike, išteko đek, propirio jer sam se nadao da je do prašine, ponovno ušteko i nisam ništa postigo, opet isto.. dali se to može popraviti ili novi sat moram uzet? radi se o golfu 3 tdi, bijeli sat bez putnog računala Share this post Link to post Share on other sites
corry 0 Posted January 8, 2014 sve se moze popravit-pitanje je isplativosti..... Share this post Link to post Share on other sites
skrle 1 Posted January 8, 2014 Nije problem popraviti treba samo prelemiti kompletan sat. Share this post Link to post Share on other sites
cukytdi 0 Posted January 10, 2014 Meni je tako ludovalo i ja sve pogledo drugi sat stavio obo isto i nakraju kontakt na glavnom džeku to ide prema motoru promrdo i sve sada radi super Share this post Link to post Share on other sites
AllenTDI 0 Posted January 13, 2014 cukytdi imaš kaku sliku da znam kak to izgleda? i ja stavio dns drug sat i opet isti klinac.. Share this post Link to post Share on other sites
cukytdi 0 Posted January 15, 2014 To ti je onaj glavni džek to se soaja na motor u njemu ti je snop žica Share this post Link to post Share on other sites
Matej28 0 Posted January 17, 2014 (edited) Masa do sata ti je problem, imao sam isti problem sa satom od trice na mk2U2/13 (imas dva plava konektora na centralelectricu i na drugom "u2" samo dovedi zicu mase na 13. pin i isprobaj onda) Edited January 17, 2014 by Matej28 Share this post Link to post Share on other sites