marko ri 0 Posted January 9, 2014 Poceo sam,jeb... je slajfat! Rukavice i idem dalje Share this post Link to post Share on other sites
marko ri 0 Posted January 12, 2014 (edited) Evo srediste felge posmirglane,sve cetiri,tako da je spremno za plastificiranje a rub saljem u Samobor kod Romana! Petak i subota cijeli dan se brusilo,nismo pretjerano smirglali,60,120,180,250 i 300! Felga je dobila mali sjaj ali sasvim dovoljno za plastisificiranje,prvu felgu sam se dobro namucio i dobro smirglao ali sam saznao da ne trebam toliko mucit ruke tako da sam ostale felge u manjem periodu rijesio. Imao sam veliku pomoc,zahvaljujem se frendu sa foruma Davida Panticu i best frendu Dorianu sta su mi pomogli. Sad uskoro cu poslat felge Romanu! Razlika Cepovi i sarafi Samo neznam u sta da pofaram unutarnju bubanj. Da stavim u crno ili ? Edited January 12, 2014 by marko ri Share this post Link to post Share on other sites
marko ri 0 Posted January 12, 2014 (edited) Edited January 12, 2014 by marko ri Share this post Link to post Share on other sites
VZ2001CB 0 Posted January 12, 2014 VW Urban Gray metallic LD7W Share this post Link to post Share on other sites
Kazaam 0 Posted January 12, 2014 BMW M3 glasurit L97A diamond silver, odlična boja: Share this post Link to post Share on other sites
sever 0 Posted January 12, 2014 severu, ja u trgovini lakova trazio desol, dali mi nes sticno, neka kemija, kistom namazo felgu, to nabubri i obrises.. Preporucam vrecu od krumpira za brisanje hvala , probat cemo Share this post Link to post Share on other sites
Jankkec 0 Posted January 12, 2014 (edited) Imam i ja jedno pitanjse oko uredjivanja felni. Imam Borbet type E 17x8 i plastificirane su u crno ali je poso jako lose odradjen. Najme sve 4 su šlajfane pregrubim smirglom prije plastificiranja pa se vide crtice kružići, a jos ktome su 2 bile zguljene od rinzola i taj rub nije popravnjen prije plastificiranja. Iz daleka felne zgledaju dobro jer je mat crna ali kad ih se pogleda izbliza katastrofa. Koji je opce postupak da se sredi taj rub od rinzola treba li to varit ili se moze kitat i kolko bi kostalo pjeskarenje i ponovo lakiranje u mat crno. Primjetio sam i da ima dosta olova pokeljeno po njima pa se boim da nisu mozda i spigane. Kotace sam dobio uz auto, a na autu je zimski komplet tak da neznam nista o tim ljetnim kotacima. Edited January 12, 2014 by Jankkec Share this post Link to post Share on other sites
spoky 4 Posted January 13, 2014 Već kad smo kod BBSica, pjeskario bi RMice pa me zanima onaj navoj di se serafe rubovi, dal ih moram kak zastiti ili nesto, jel imo ko iskustva s time ??? Share this post Link to post Share on other sites
sale6666 1 Posted January 13, 2014 Zastiti evo ja sad sve navoje prolazim ureznikom i jos ih nisam pjeskario nego sacmario. Napravi neki drveni mali obruc pa ih zastiti i sarafe sam kromirao a njih sad prolazim nareznicom tako imat ces sta radit Sent from my GT-I9305 using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
spoky 4 Posted January 13, 2014 Sačmarenje je puno grublje, ja cu nakon pjeskarenja i plastificiranja navoje preć ureznikom, koji je opće urznik M7?? Share this post Link to post Share on other sites
sale6666 1 Posted January 13, 2014 ovo sacmarenje sta sam ja radio koriste u vodovodu za ciscenje satova i doslovno je kao da si samo odlijepio boju, strava. Ureznik ti je M7x1,0 u koju boju ces ih plastificirat, ako nije tajna Share this post Link to post Share on other sites
sale6666 1 Posted January 13, 2014 Aha ja idem na kombinaciju zlato + bezbojni lak Sent from my GT-I9305 using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
VZ2001CB 0 Posted January 13, 2014 aj da i ja pitam nesto... kromirat sarafe, di, ko, kolko para????? Share this post Link to post Share on other sites
sale6666 1 Posted January 13, 2014 Galvanizacija krizevci 2kn komad posao odraden profesionalno Sent from my GT-I9305 using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
VZ2001CB 0 Posted January 13, 2014 (edited) Galvanizacija krizevci 2kn komad posao odraden profesionalnoSent from my GT-I9305 using Tapatalktnx jesi mislio na ove...? http://www.galvanizacija.com Edited January 13, 2014 by VZ2001CB Share this post Link to post Share on other sites
VZ2001CB 0 Posted January 13, 2014 Imam i ja jedno pitanjse oko uredjivanja felni. Imam Borbet type E 17x8 i plastificirane su u crno ali je poso jako lose odradjen. Najme sve 4 su šlajfane pregrubim smirglom prije plastificiranja pa se vide crtice kružići, a jos ktome su 2 bile zguljene od rinzola i taj rub nije popravnjen prije plastificiranja. Iz daleka felne zgledaju dobro jer je mat crna ali kad ih se pogleda izbliza katastrofa. Koji je opce postupak da se sredi taj rub od rinzola treba li to varit ili se moze kitat i kolko bi kostalo pjeskarenje i ponovo lakiranje u mat crno. Primjetio sam i da ima dosta olova pokeljeno po njima pa se boim da nisu mozda i spigane. Kotace sam dobio uz auto, a na autu je zimski komplet tak da neznam nista o tim ljetnim kotacima. ukratko... idi kod vulkanizera i nek ih provjeri, pa ces zant kakve... spigane ili ne... a sad ostecenja... ako ces pjeskarit pa nosit nekom na lakiranje. onda mozes ostecenja i alu kitom popravit u medjuvremenu, nakon pjeskarenja, prije lakiranja a ako mislis dat pjeskarit i plastificirat, onda bi bilo preporucljivo da se vari... Share this post Link to post Share on other sites
marko ri 0 Posted January 13, 2014 Hm,kromirati sarafe?zanimljivo:) Share this post Link to post Share on other sites
sale6666 1 Posted January 13, 2014 To su ti. Vrlo ljubazni sarafe ne treba nista pripremati sve oni odrade salju i postom. Preporuka Sent from my GT-I9305 using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
marko ri 0 Posted January 13, 2014 Danas bio kod vulkanizera,na provjeru,sve 4 felge su dobre,ravne:) Ovih dana mi dolaze distance,nabavio preko frenda univerzalne distance,od aluminija su,ide na 4 puta 100 i na 5 puta 100:) U meduvremenu moram si nabavit gewinde,da kad se urede felge da auto lici na nesto..heh:) Hm,to bi mogao napraviti:)idealno,crne felge i krom sarafe:) Share this post Link to post Share on other sites
VZ2001CB 0 Posted January 13, 2014 To su ti.Vrlo ljubazni sarafe ne treba nista pripremati sve oni odrade salju i postom.PreporukaSent from my GT-I9305 using Tapatalk thanks... mene ovo crveno zbunilo... reko to su neki drugi... http://upload.slike.com/slika?image=1389642826-1134-x-1601px-image.jpg Share this post Link to post Share on other sites
sale6666 1 Posted January 13, 2014 Situacija na trzistu zakon mjenja. Sent from my GT-I9305 using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
GogiR32 0 Posted January 13, 2014 Samo nabavi gumu 165... Spoky ce na svone stavljat, a njegova je 7,5, ako sam dobro zapamtio? Sent from my HTC One X Share this post Link to post Share on other sites
sale6666 1 Posted January 14, 2014 Nista kod mene ide 195 45 15 Sent from my GT-I9305 using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
GogiR32 0 Posted January 14, 2014 Ma ne kod tebe, kod Markana Sent from my HTC One X Share this post Link to post Share on other sites