NoOne 0 Posted November 1, 2015 Evo i meni se ovo počelo događat prije mjesec dana. Jel netko uspio iješit taj problem bez većih izdataka? btw, za pojačat radio znam. Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted November 1, 2015 (edited) Ne obracati paznju na to. Mozgati oko rjesenja tog "problema" je uzalud... Ja na to nisam ni obracao paznju nit me kopkalo sta je. Edited November 1, 2015 by MarioIV Share this post Link to post Share on other sites
domagoje 0 Posted January 30, 2016 Isti problem imam na A3 2006, ponekad zna stvarno izluditi.. Skidao sam pretinac za rukavice doso do te klapne ali zvuk je koliko mi se cini puno dublje i na sredini instrument table.. Jel itko otrkio kakvo jednostavno rjesenje? Share this post Link to post Share on other sites
tommek10 7 Posted January 30, 2016 Kod mene pak na petici cvili fucka svira... neznam kako da to opisem. Kad smanjem na prvu ili drugu crticu onda prestane cim pojacam opet pocne :-/ Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted January 30, 2016 ventilator kabine. tak je i meni bilo pa je ubrzo crknuo. stavio drugi i kao nov . Share this post Link to post Share on other sites
tommek10 7 Posted January 30, 2016 ventilator kabine. tak je i meni bilo pa je ubrzo crknuo. stavio drugi i kao nov .jeli problem za zamjeniti ventilator? Share this post Link to post Share on other sites
dr.restaurator 5 Posted January 30, 2016 nije al sad san zaboravija el se na petici mora skinuti pretinac ili se može bez skidanja pretinca. uglavnom kad dođeš do ventilatora samo se zekrene u jednu stranu i izvadi Share this post Link to post Share on other sites
tommek10 7 Posted January 30, 2016 Ufff odma mi lakse tnx Share this post Link to post Share on other sites
domagoje 0 Posted January 30, 2016 Znaci problem krvrckanja je u ventilatoru ili? Share this post Link to post Share on other sites
Anthony 0 Posted January 30, 2016 Meni u ovlastenom rekli ventilator kabine da su lageri u pitanju...i meni vec godinu dana vec kvrcka Share this post Link to post Share on other sites
starman100 0 Posted January 31, 2016 koliko dođe zamjena ventilatora kabine? Share this post Link to post Share on other sites
Anthony 0 Posted January 31, 2016 (edited) 1900kn,polovni 350-500kn...raspitao sam se za passata...a sad za golfa ne znam... Edited January 31, 2016 by Anthony Share this post Link to post Share on other sites