AUTOFREAK 218 Posted December 13, 2017 Ima li ko link sa ebay gumica da su provjereno da brisu Ovaj moj ih vise nema na stanju ni u ponudi... Ukucaj " Wischergummis für Bosch Aerotwin" pa izbaci dosta njih... Share this post Link to post Share on other sites
G2 LTD 37 Posted December 13, 2017 Ja kupio ove za 15 kn i evo vec godinu dana super brisu na duji. Redovito kod pranja ih pobrisati jer se smeca sakupi, i po zimi na minusima dignem ih da ne zalede sa sajbom. No problems https://www.aliexpress.com/item/2-Pieces-Lot-Car-Wiper-Blade-Natural-Rubber-Bracketless-Auto-Soft-Windshield-Wiper-Any-2/1895072633.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.pzlx6S Share this post Link to post Share on other sites
Darko DA 0 Posted December 25, 2017 Nesto slicno drzi i Ciak cca 50 kn kao VALEO nisu losa imam ih isto skoro godinu dana i rade svoj posao OK Share this post Link to post Share on other sites
M&M1 0 Posted December 26, 2017 Na nekim benzinskim postajama INA bili su (ne znam traje li jos akcija) dosta dobri brisaci po 30 kuna za komad neovisno o duzini, inace su oko 60-ak kuna, ja sam takve kupio prije vise od godinu dana i jos brisu bezprijekorno a i svi koje znam da ih koriste naveliko ih hvale. Na nekim benzinskim postajama INA bili su (ne znam traje li jos akcija) dosta dobri brisaci po 30 kuna za komad neovisno o duzini, inace su oko 60-ak kuna, ja sam takve kupio prije vise od godinu dana i jos brisu bezprijekorno a i svi koje znam da ih koriste naveliko ih hvale. Share this post Link to post Share on other sites