2 2
ivana

Koje brisače uzeti?

Recommended Posts

Ima li ko link sa ebay gumica da su provjereno da brisu

Ovaj moj ih vise nema na stanju ni u ponudi... Ukucaj " Wischergummis für Bosch Aerotwin" pa izbaci dosta njih...

Ja kupio ove za 15 kn i evo vec godinu dana super brisu na duji. Redovito kod pranja ih pobrisati jer se smeca sakupi, i po zimi na minusima dignem ih da ne zalede sa sajbom. No problems

https://www.aliexpress.com/item/2-Pieces-Lot-Car-Wiper-Blade-Natural-Rubber-Bracketless-Auto-Soft-Windshield-Wiper-Any-2/1895072633.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.pzlx6S

Nesto slicno drzi i Ciak cca 50 kn kao VALEO nisu losa imam ih isto skoro godinu dana i rade svoj posao OK

Na nekim benzinskim postajama INA bili su (ne znam traje li jos akcija) dosta dobri brisaci po 30 kuna za komad neovisno o duzini, inace su oko 60-ak kuna, ja sam takve kupio prije vise od godinu dana i jos brisu bezprijekorno a i svi koje znam da ih koriste naveliko ih hvale.

Na nekim benzinskim postajama INA bili su (ne znam traje li jos akcija) dosta dobri brisaci po 30 kuna za komad neovisno o duzini, inace su oko 60-ak kuna, ja sam takve kupio prije vise od godinu dana i jos brisu bezprijekorno a i svi koje znam da ih koriste naveliko ih hvale.

2 2